![]() |
|
A tu mały suprise
Ukryty tekst:
|
@Bleach, Naruto
No, zaczyna się ciekawie robić. Teraz tylko doczekać do piątku i zobaczymy jak będzie to wyglądać. Saikano... Chyba pierwsze anime któr nie potraktowałem jako rozrywkę, tylko naprawdę poważną pozycję. Zmiena to sposób w jaki odpiera się anime, a także zmusza do intensywnego myślenia. Chyba powinienem ponownie obejrzeć Byousoku, tym razem jednak w ten sam sposób jak Saikano. Co sądze o Saikano powiem jak skończę tą serie, ale po obejrzeniu połowy nie jest źle. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Nari, ciiii, moze nikt sie nie zorientuje. xD
@Bleach Ukryty tekst:
@Naruto Ukryty tekst:
@Corgar Zakladamy z Czegochceszem fanclub Chise? |
jezeli nie przestaniecie spoilowac o naruto etc to wam lby urwe.Nie mozecie poczekac do jutro ?
|
Cytuj:
@down thx : ) |
Wychodzi i nie tylko Rayza to czyta ;d. Co sobote (czasem niedziele) :D. A spoilów postanowiłem w tym tygodniu nie czytać, bo są bee ;d. Ale fajnie jest móc znajomych straszyć że im zaspoiluje ;d
@edit: I jak jeszcze nie-tasiemce to ci w sumie Fairy Tail polecam jak nie czytałeś ;d |
|
@kołbaś
Nie da sie czekać. Te spoilery po prostu za mocno kuszą ; ). Jeśli nie chcesz ich czytać to radzę nie otwierać hide kiedy pisze słowo "spoiler Naruto" luc coś w tym stylu xP. |
wiem jednak jezeli cala strona wyglada tylko
Naruto spoler Ukryty tekst:
Bleach spiler Ukryty tekst:
to mnie *****ca strzela! |
Naruto spoil
Ukryty tekst:
@I taa,nie długo będzie ch.140... |
chyba znalazlem moja boginie
Ukryty tekst:
i maj wajf na poprawke humoru Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
|
aaa co mi wpadlo w rece xD
doujin spice and wolf PL bardzo podniecajacy i rozdzial 0 i 1 umineko~ PL, noi jak nie kochac chomikuj ;] |
Rotfl. Mógłbym dać ci stronę z tysiącami doujinów, a Umineko to już dawno przeczytałem do 3 chaptera. Jeszcze czymś chcesz sie chwalić?
|
@up
Ale ty nie rozumiesz!! One były "bardzo podniecające". A ty masz pewnie jakiś chłam xPp |
Aaa. Chyba że Bardzo Podniecające. Ja to lepiej się schowam z moimi Boner Killerami. :<.
|
Wie ktoś skąd ściągnąć Chi's sweet home (?lub Ouchi ga Ichiban?)? Jakoś tak mam fazę ;3
|
Mininova :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:16. |
|