![]() |
|
Kiedy mamy maga powyżej 19 poziomu możemy pójść do trzeciej kopalni koło Kazoo na Guardy , Z wand of decay oczywiście.Sam tam expie 21 sorem. :)
|
Mam 28 sorca eq: p-set, dwarven shield, steel helemt, woce. Na czym expić?????B):D:evul::baby:
|
gdzie expic szybko i na + xD 67 rp skile 80/60 ?? bb island odpada bylem i slabo :/ myslalem nad crystal spiderami :>
|
Gdzie expić 18 druidem na pacc?
Eq: Blue Robe, Knight Legs, Crown Shield Moge zwastować kase chodzi mi tylko o szybkiego expa.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam.
Gdzie expić 50+ druidem facc? Nie interesują mnie guardy ani tomb pod mt sternum, chcę wyciągać 40+k/h, może być trochę waste. 43mlvl, eq: Dragon shield, Hailstorm rod, c helmet, p legi, boh |
Na czym expić?
Knight Nerana 18 lvl skille 58/57 3 Mlvl Eq: Golden Armor, Knight Legs, Vampire Shield, Platinum Amulet, Crusauder Helmet, Serpent Sword albo Crimson Sword |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knight, 60+ lvl, skille 85+/85+, RH, DSM, K legs, Fur Boots, P Ammy, Demon Shield, Mystic Blade
Narazie expie na OFie i DC -2, mam tam ok. 50k/h. Czy mam szanse na tym lvlu na większy exp niż 50k/h bez waste? Myslałem o D Lair ale tam raczej spore waste solo. Najlepiej jakieś miejsce na Facc ale możecie tez podać miejscówki na Pacc (może w najbliższym czasie kupię). Pozdrawiam |
Druid 27lv mlvl 30 gdzie expic zeby byl dobry exp i sie zwracalo facc
|
37 Palek Facc (No-PVP) 74/61 C-Arm,K-legi,V-Shield,Cruz-Helmet,Bohy,Platinium i trochę nudno jest mi na nich expić. Co polecacie? :)
|
25 Pallek
8 mlv 64 dista 50 shielda Eq: blue robe, knight legs, crown shield Moge troche zwastowac.. PACC.. |
@ 2 up
Możesz expić na cyklopach pod Mt. Sterum, ewentualnie zamek w Ab. |
Elder Druid
Witam :) mam 54 ed. i moje pytanie jest takie : gdzie i jak moglbym zarobic duzo kasy i gdzie moglbym szybko bez waste expic..! dziekuje :)
|
WiTam
Gdzie mógłbym szybko wbijać lvl, Może być nie wielkie waste byle lvl szedł. Na d liar jakoś słabo idzie-> dużo ludzi, poza tym już 2x tam dedlem przez ludzi którzy luraja po 3-4 dragi w jedno miejsce :(. Postac: 60 elder druid 54 mlvl eq:HotM,B Robe, C legs, Boh, Demonka, H Rod(33lvl).Prosze POMÓŻCIE MI ;(;(;( Icek~ @Elite_Dawidos: Popróbój tomby w ank, bodajrze Penisula -2 albo dragon liar ale duzo ludzi ;/ |
Cytuj:
|
Hmm.. No tak ale prosiłbym dokładniej które i jakie poziomy i gdzie za tp ?
|
31 knight - FACC
eq: k set, tower shield, fur boots, bright sword skille 64/63 Chodzi mi o dobry exp i kase. Blagam,tylko nie DC :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |
|