![]() |
|
a po co mam zmieniac lol
|
czasem Khazula postawisz, czasem Ratilta wpuscisz :D
|
i co w związku z tym ?
|
jajco <literki>
|
macie zakola? :D
|
mam na ustach
|
haha ciekawe od czego :>
|
od loda?xd hahaahha
|
Cytuj:
|
|
@Khazul
Gz setki. @NOWE TYPY ŚWIATÓW Wg. mnie to najciekawiej zapowiadają się Hardcore PVP. Zwykłe PVP przerobili na PVP z elementami non-pvp, co ułatwi czyszczenie Questów. A na NON-PVP dodali możliwość lania się. --- Czyli: najlepszy świat - hardcore pvp |
no i wszystko ^^
|
Najlepszy bramkarz sezonu 08/09 - Edwin van der Sar :cup:
Najlepszy obrońca sezonu 08/09 - John Terry Najlepszy pomocnik sezonu 08/09 - Xavier Hernandéz Najlepszy napastnik sezonu 08/09 - Lionel Messi Najlepszy piłakrz świata sezonu 08/09 - Lionel Messi Grupy LM 09/10 GRUPA A: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
przyszło sie przyzwyczaić już do LM bez polskiej drużyny.. ;< |
Uwazajcie na http://tibia-wiki.net/ w zakładce quest zastaly wklejone linki do keyloggera. Wygląda to tak :
Spoilery questów przeniesione na www tibia.wikia.pl/archive/Quests |
Barca vs Inter, Milan vs Real ciekawe mecze będą a reszta grup wygląda jak zawsze Faworyt na 1 miejsce, 2 kandydatów na 2 i jedna drużyna do bicia :P
|
i youen na obiad
|
Bayern-Juve
Porto-Atletico Liverpool-Fiorentina Barca-Inter Milan-Real Pare ciekawych meczy będzie + pewnie jakiś "czarny koń";p Myśle, że drużyny spisane na porażke są w stanie powalczyć o wyjście z grupy :) |
no szkoda ze polakow nie ma :P
|
omg zalukajcie to. ROFL
|
Cytuj:
(...) Loota zaje_istego; Hunta wiecznego; Amen. |
Youenowi gratuluję:
- wyprzedzenia siebie (226 ms!) przez 116 ek, co było w tej sytuacji rownoznaczne ze straceniem lootbaga, nie wiem ile tam było, ale powiedz mi jak bardzo trzeba nie ogarniac zeby 116ek cie dogonił i przechwycił ci bp ? ;d - nie trafienia ponad polowy vis hurow jak mi sie wydaje, chcialem to uchwycic, niestety zachował sie tylko jeden screen :< - spamowania UE na chama jak noob z otsa, gz ! myslales ze sie wystrasze czy co ? xd to juz chlopakom na otsach to lepiej wychodzi xd jeszcze nieraz i niedwa ci przykasuje loota, obiecuje! =* tak trzymac chlopaki! |
500k to nie pieniadze ;] aczkolwiek dobrze ze przyszedles sprowadze tam wszystkie moje mainy, zobaczymy kto wtedy przykozaczy
|
i co, DEDNIESZ mnie na mc ? : O
|
to ladnie :baby:
|
no, połowa Visionów odznacza się pr0 pvp. Przykładowo taki Zwidek ,gdy gonił szczepan'net nie użyl nawet jednej magicznej ściany w celu zablokowania mu drogi ,natomiast spamowal ue'ki na chama. wielkie gratz
|
za duzo otsa :(
|
Dziś! Stojąc spokojnie w depo zauważyłem jak Karolek męczy nooby ,za "kradnięcie loota". Po długiej zabawie ,gonitwie i bluzganinie ,ofiara ,czyli Lady Meros zauważył taki oto napis padający z ust Kalaharda:
-14:39 Kalahard [120]: 14:39 You are now ignoring player Lady Meros. Karol ,czy wy w ogóle myślicie? Sracie do własnego gniazda ,huncicie swoich ,a zobacz ile on wam żydów fraguje ,jednocześnie sami narzekacie na braki fragów. Radziłbym się ogarnąć. |
bo to malo karolow w wawie rolf
|
nie ma to jak glupa przypalic :baby:
|
Po co by mu byl kolejny RP:P
|
|
Cytuj:
Cytuj:
EDIT!!!! MANCHESTER 2:1 arsenal :cup: |
|
i padles? <znaki>