![]() |
Juventus nie gra ostatnio najlepiej, poza tym to są derby i grają na wyjeździe będzie ciężko. Lazio też gra na wyjeździe a w tygodniu ma Ligę Mistrzów, mogą nieco odpuścić ten mecz. No i Palermo, niby grają lepiej od swoich rywali, ale to jest niewiadoma.
Ruch - Wisła K. 2 TSV 1860 - Koblenz 1 Hannover - Duisburg 1 Trabzonspor - Konya 1 West Bromwich - QPR 1 Aalborg - Viborg 1 AIK - Gais 1 Takie coś, zapewne jeden mecz znowu nie wejdzie :( |
Kod:
Niedziela |
Polska się popisała.
Jak narazie mój wirtualny zakład primiera division niestety wchodzi :P |
Cytuj:
|
Albo cos sie pomieszalo bukom, albo mnie.
Kod:
Gimelstob, Justin - Kubot, Lukasz [2.50] A wczorajsze hendi weszly i najpewniej beda normalnie wyplacane. Kto chcial, skorzystal =) |
Slay, nie obraź się, skorzystam z Twojego typu z tenisa :]
Honka - Jaro 1 1.50 Tampere - HJK 1 1.80 Kalmar - Malmo FF 1 2.10 Modena - Macerata 1 1.45 (siatkówka) Kuźwa, o tenisie zapomniałem :<<< |
na jutro, bo znow dont hew tajm lejter:
Kod:
Kod:
Kod:
Inter - PSV (+1.5) 2 1.60 Kod:
PSV (strz./nie strz.) 1 1.75 Kod:
Stuttgart (strz./nie strz.) 2 2.30 |
@up
fajny kurs na Barcelone jest. PSV takie dobre czy Inter taki słaby :> CSKA Moskwa - Fenerbahce-1 1.85 Lyon - Rangers-1 1.50 Manch.Utd. - Roma-1 1.65 Steaua - Arsenal-2 1.70 Stuttgart (+1.5) - Barcelona-2 3.00 Na sobotę fajne mecze ligi francuskiej będą. Liga francuska jest chyba najbardziej wyrownaną ligą, kursy od 1.75 sie zaczynają. Ale bardzo często są niespodzianki |
LM. 2.10.07
Kod:
Lyon - Rangers 1 1.45 |
Jakieś typy na Lige Mistrzów ??
@Down Czemu wieszasz psy na Fenerbahce :(? |
@up
CSKA Moskwa - Fenerbahce-1X Lyon - Rangers-1 Dynamo K. - Sporting-1X Inter - PSV-2X Lyon - Rangers-1 Manch.Utd. - Roma-2X Sevilla - Slavia P.-1 Steaua - Arsenal-2 Stuttgart - Barcelona-2 |
Cytuj:
Dynamo, ManU i PSV z tych typów nie wejdą. |
Liga Mistrzów wtorek/środa.
Cytuj:
|
Dwa kupony na jutro :)
#1 Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Kod:
Gimelstob, Justin - Kubot, Lukasz 7-5, 6-4 |
Steaua (+1.5) - Arsenal -2 2.70
|
Slay, jestem pod wrażeniem =] Mogłem zamiast Honki dać, to też bym liczył kasiorkę 8o
|
Ja bym tak na Inter nie stawial plaga kontuzji + wykluczenia po akcji z Valencia do tego dochodzi zmeczenie po ostatniej wygranej z Roma no i wkoncu to jest PSV a nie zaden kelner
|
Cytuj:
A moze bedzie i tak: Kod:
Ledovskikh, Mikhail - Canas, Guillermo [4.75] |
Zgdzam sie ze Slayem :> a Pozatym PSV slabiutko w lidze jedynie nedzny remi z Bredą:>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |