![]() |
Cytuj:
|
Fascynujący thread/NIE
Oby zamkneli go i nie pozwolili na robienie żadnych innych o tym servie. |
@Cromak: Ja znam inna sytuacje.
Czas wojny, Fag na statku w veno, Rom przed statkiem sobie stoi i lata, ze statku wyleciał chyba Buti albo Pikapo i sobie na loozie dotarł do depo czy temple, natomiast Solid chciał all zaimponować, wyszedł ze statku, po czym został trapnięty i padł w 4-5 sekund :D Jeśli nadal wolisz się wzorować na Solidwieśniaku, proszę bardzo... (Solidwieśniak - sam sobie taki tittle dał...) Zevs//Vesz, obyś Ty się wkońcu zamknął i żeby Ci nikt nie pozwolił na komentowanie :) @down: Nie nie o soldka, tylko o solidbake, tego 106 nupa ;s |
Ale tu chyba nie chodzi o Soldka 8o
|
Ja znam solida i on dla mnie nie jest noobem a jesli chodzi o tego deda
co zlapal przy statku to kazdemu moze przez przypadek sie osunac reka i nacisnac na strzalke w dol.To takie male sprostowanie no ale jesli wy wolicie kogos nazwyac noobem nieznajac go to wasza sprawa.Bo co innego nazywac noobem eloma ktory popisuje sie na forum swoim swiatlym umyslem a co innego gracz ktory sie tu nawet na tym forum nie udzielil i wiekszosc z was zamienila z nim 1 zdanie. @Cromak A jesli o zaplate za te blesy to jak sie nie myle to byl potem na expie i wlecial po niego fast'molt deco i folari wiec co mial niby robic 100+ knight. 100k bardziej sie oplaca dac niz miec juz przejebane na servie. |
May 21 2007, 15:12:00 CEST Killed at Level 84 by Linglifer
and by Endrox Name: Astri Elfus Level: 81 Ojoj bez blessów sie biega :D |
@up
tak koncza ludzie co sie wyplacili =D @Raks Wszystkiego najlepszego ;D |
Bekas!
Po 1 Feliex gra sam tym charem Po 2 zobacz komu ty dupe liżesz na vencie (Moris / Draqu Hades / Mefox Gunter / Avajan) jego fota www.avajan.ciah.pl Po 3 jesteś Noobem |
@ up
Czyja to fotka ?? :D |
Już napisałem Avajan
|
@ Issytarus
dobrze pojechales tym bambusom...jak tak sie beda odnosic do ludzi ze swojej gildi napewno poniosa porazke...inna sprawa jaki sens z kims takim walczyc..? |
@Nata wez zgol brode bo na opence sie jeszcze przez nia wyjebiesz. W lesie to mozna znalesc takie grzyby jak ty. Nie wiem na chuj komentujesz moje posty. Zacznij szukac nowego chara zeby kupic na allegro, bo ten sie niedlugo wypali.
@Raks ~ Happy Birthday! :) |
Cytuj:
Człowieku schowaj głowe w piasek, gadałem z nim nie raz na vento! To taki Burak jakich mało! Tak kozaczył że żal dupe mi sciskał! Pozdro dla wszystkich Kartofli z wykopków. |
Happy Birthday Raks ;)
|
Vakedi 3 levy Uu
|
...
Endrox
mam 96 pala na galanie na sprzedaz Zeby mody sie nie przywalily Vakedi umarl |
|
Ochydne kłamstwo!
To po lewo to MP5, każdy kumaty się skapnie :p |
Cytuj:
|