![]() |
Cytuj:
|
Ja Ta Spiewam, Tancze I Jem Pomarancze !
|
czy kto¶ tu wyznaje szatana ?
|
ishnu allah zielaq
|
Cytuj:
:o Michał mogę Cię dotkn±ć? |
Cytuj:
|
tamte posty to nie bylo ja ; DDDD
ja dopiero wstalem kruwa : (( |
Kto tu słucha Akurat xd? Który Michał?
|
Misterio : ta droga kreta jest :D ... oj bysie szlo gdyby nie to szklo :D oj by sie szlo :D
Misieq :*:*:*:*: |
podobno niezla rozruba na ts byla
|
Cytuj:
|
ekipa z obsidii i nebuli spekowala pare osob
btw. przyniesie cos nowego ta tibia 8.02 ? |
Ostatnio znudzilo mi sie ciagle robienie charow i niszczenie ich poprzez nadmierne PvP ... wiec jezeli ktos z was chcialby poshareowac chara to msg meh.
Preferowane osoby: takie ktore znam (hee) Preferowane servery: Berylia, Obsidia, Xerena, Guardia |
GL w sharowaniu chara z kims kogo nawet nie znasz ;)
|
Cytuj:
|
No i koniec tej całej wojny bo LS już nie ma... i co teraz bedzie? Benek chyba sam nic nie zwojuje...
|
lmao?!
Cytuj:
mianowicie wojna sie skonczyła kiedy ls myslało ze gdy juz wygrywało wojne obsidia jest ich , no wlasnie wtedy zaczeli wyzerac sie od srodka a ng tylko na to czekało , update tym bardziej upokorzyl ls. to ich wina wygrywa ten kto ma. "O, przeklęty ten, który nie wierzy wystygłym prochom ludu i serc żywych grozie; bo kto na swojej klęsce - klęskę ducha mierzy, O! tego nie wybawi płomienisty orzeł. Bo kto nie kochał kraju żadnego i nie żył chociaż przez chwilę jego ognia drżeniem, chociaż i w dniu potopu w tę miło¶ć nie wierzył, to temu żadna ziemia nie będzie zbawieniem". |
Cytuj:
a wojna? 'chcielismy dobrze, wyszlo jak zawsze' B) |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |