![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moze nowy temat: "Oven vs Aliance" ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przykro Ci? Hah mi też :D ale ten dark ~wyzywał mnie od kurwy to nie wiem co byś zrobił na moim miejscu ... chyba, że sobie pozwalasz na to żeby Cię ktoś wyzywał ... ;] I co mam 150k paymentu? A jak nie zapłacę ( bo na pewno nie zapłacę ) To u kogo jestem HUNTED :) ? Wyzwał mnie to padł ... Ja padłam za nic i jakoś nikt mi nie oddał 150k hah także sobie możecie po marzyć... -.^ |
Cytuj:
wsyztsko co moge powiedziec na ten temat zawarte jest w tej piosence pozdro xD uuuuuu |
@ Sir Lockhart
Nie wiem w jaki sposób miałam odebrać tego posta ^^ up (...) Słyszałam, że wybierasz się do nas do Pieńska? Pozdro :) |
Cytuj:
połowe rzeczy robi za was NG. Scroppy taki master PVP gada wiecej niz mozna a jak juz ktos powiedzial gówno robi :) a jego PVP jak jest tak wielkie jak jego lista deadow to GL FOR YOU MASTER PVP :) Made by Check_yourself. ^^ |
Cytuj:
pozdro posluchaj utworu to wszytsko bedzie jasne ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ludzie którzy zabijają przyjaciół a potem tego żałują hmmm... albo teraz chcą zachować twarz albo porostu maja zachwiania własnej osobowość. Made by Check_yourself. ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak już mówiłam wyzwał mnie ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
a Ty jak myslisz ?:D |
Cytuj:
Nie znasz mnie a mnie wyzywasz... żal mi ciebie... "Jak nie wiesz to się dowiedz, pierw pomyśl potem powiedz ..." Lockhart hah przyjedź do nas przywitamy Cie pięknie hahahah bb |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak pęknie to tylko raz hahahahahahahhahaha Made by Check_yourself. ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |