![]() |
na epie - OkrzesiK
nasza klasa - Łukasz Okrze¶ ;D :D :D No walka ładna nie powiem. Co do stronek je¶li macie zamiar umieszczać komenty to róbcie to tak by nie szargać nikomu opinii ;) |
ku*** rozmawiajcie o tibii co?
walka byla naprawde fajna pod wzgledem widokowym , sporo sie dzialo i walka byla wyrownana =] na tibia.com jest juz w sumie lista fragow ale mam wrazenie ze nie ejst pelna :P moglby ktos zamiescic pelna liste? |
Cytuj:
|
up@
Podnieca cie ten fragment?? Podnieca cie bo w NG sie nic nie wpisuje tylko klika ? |
Btw. Gratz dla We Terana za 100lvl ;)
@bery~ Czego Exetro zrezygnował z opcji zabijania botterów ? :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2 Thorianow gralo na naszych charach , ale tak tak oczywiscie oczywiscie aha aha yhy yhy cala thoria sie zleciala i grala naszymi charami. Moze i troche jestesmy nieogarnieci ale to co ty wypisujesz to jest poprostu smieszne. Zostan na pozycji retired i nie podchodz do kompa czesciej |
mat ja pierw z toba solo walne ok? w sobote za tydzien przyjedz pksem do bydgoszczy bede czekac i pojdziemy gdzies gdzie ludzi nie ma solo walnac. zobaczymy jaki z ciebie kozak
|
Cytuj:
JEBAĆ NAKŁO |
Rakus daj jaki¶ cynk jak chcesz przyjechac do Bydgoszczy chętnie zobacze kto mnie tak krytykował na tym forum.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na 100%. :)
|
ty bartas zazwyczaj rozpoczynas offtopici, nie wiem kto ty ale zaczyna mnie to powoli leciutko leciutko irytowac ;) tak samo okrzes'asa czy jak mu tam
a wy tez nie macie co robic tylko potepiac na forum innych ;d TO JEST FORUM O BERYLII A NIE O KOMPLEKSACH. ;<<<<< ;< :( smierdza wam nogi jakby to powiedzial Ravuse _/ |
mat ile z bydgoszczy jest do tego smiesznego jablonowa?
|
Cytuj:
|
wkońcu co¶ do tematu :
Satamo dead Nov 10 2007, 22:41:15 CET Killed at Level 115 by Jinot and by Godhawk Po czym powstała gildia Luminarium która uważa się za neutralnych. |
No niezle, teraz widac jak JIinot kazdego w>.>ia
|
No Jinot przesadza to ja nie mam pytań...
... Kolejne PoI i kolejna chwila zabawy Exhausted na berylii ;) Co by to było gdyby Berylia była Non- Pvp.. Omgosh... xd:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |