Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyrównanie profesji (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132712)

Samotny 09-06-2007 17:41

A ja bym chciał, żeby przed updat'em pojawiały się ankiety na tibia.com (np. od 10lvl) i na tych ankietach zadawać pytania dotyczące update i jeśli będzie "przegłosowane" to wtedy wprowadzać zmianę, a nie tak w ciemno !

Adamixxx 09-06-2007 17:42

ja mam 38ms niedawno mi sie skonczyl pacc:{ ale sobie zrobie knighta i bede calyczas skillowal do update, a wie ktos kiedy wejdzie ten update???:P

Ivanomen 09-06-2007 17:43

Fakt sorci maja waste. Teraz powiedzmy, knight ze skilami 80 walnie na hita ghoula i nic nie straci. A druid podejdzie, dostanie od ghoula hita i jeszcze wytraci 20 many z vis, żeby go ubić...

Sky_Gad 09-06-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Samotny (Post 1475388)
A ja bym chciał, żeby przed updat'em pojawiały się ankiety na tibia.com (np. od 10lvl) i na tych ankietach zadawać pytania dotyczące update i jeśli będzie "przegłosowane" to wtedy wprowadzać zmianę, a nie tak w ciemno !

Ekstra tylko wejdź na tibia.com i zobacz ile jest MS,ED,S,D a ile EK,K,P.RP i wtedy to potwierdź jak co 1000 mag jest zadowolony bo zrozumiał o co chodzi w tym Upie

Voytex 09-06-2007 17:47

Brawo 80 stron, 800 postow w 24h a wszystko i tak okaze sie po UPDATE

Spider'man 09-06-2007 17:54

Nie wiecie kiedy mniej więcej będzie test serv ??

Sorcer_Pips 09-06-2007 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez salatka (Post 1475148)
Czy tych dzieci to juz kompletnie kultury wypowiedzi nie ucza? ; o

No nic, ide na druida, narobie 7408593593267 bp uh, po update zanosi sie na taki wzrost popytu na uhy, ze i po 3,4k sprzedac sie na luzie da ;>

Nie wyzywaj mnie od dzieci, po prostu mnie to już wkurza sorci i druci chcą być najlepsi, żal.

SmitH 09-06-2007 18:13

To co tutaj wypisują "pseudo" ms'y i ed to kpina, zauważcie,że ani 1 stary Sorc który pamieta stare expienie z run nienarzeka. Niezawsze było tak pięknie i cudownie, że się brało 10~bp mf i wbijasz 200k expa na nich ,a przy tym zarabiasz 3x tyle co wydałeś na mf'y i prosze mi niewmawiać, że sorc i druid niemoże wyjść 3x na +.

AraxivonL 09-06-2007 18:18

a ten update kiedy ma nastąpic jeszcze chyba nikt nieweie kiedy

Natorin 09-06-2007 18:18

Szkoda mi knightow i palkow mówiących ze to super zmiana...
Mam 64 ek zajebiście zaczyna sie fajnie grac mogę wyskoczyć na demony hydry i wogule. Ale jak zmienia sorcom damage to co sie stanie!? załamie sie struktura gry bo już nie będe brał 1 druta 150+ lvl na demony tylko ze 3 takich bedzie potrzeba a itak bedą nażekać ze waste i maja racje. To co robia nie do konca jest ok, ja niemialem nic przeciwko sorcom, maja mało hp... coś za coś. Zato damage dewastujące.

Moim zdaniem lepiej by było uleprzyć pala/knighta i magiczne profesje zostawić w spokoju.

:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused:

AraxivonL 09-06-2007 18:22

no ale wczesniej bylo to do przesady sork lub drut 150lvl+ bral na demone 30 bp mf co go kosztowalo 33k a wrucil z niej zarobiony i expa wbil koło 500 000 expa i co to byla sprawiedliwosc a knightci 150 lvl + gdzie mogli expic dragi of i guwno expa

Elitek70 09-06-2007 18:28

Ja sie pytalem dzis ziomka jednego to powiedzial ze za niedlugo, inni mowia tez ze 1-2 tygodnie. Jak ktos ma jakies pytania jak to bedzie w tym update z tym i z tym no to niech uwaznie przeczyta zapowiedz, tam wszystko pisze co narazie ujawnili.

Grzesiek194 09-06-2007 18:29

To chyba troche bez sensu. Czemu? Knight walnie powiedzmy za 300 i to za free. Pall walnie też za 300 i będzie to go kosztowało 3 gp (za bolta). 40 lvlowy sorc bedzie musiał walnąc z SD aby osiągnąć takiego hita, a wiadomo SD troche kosztuje.. . Teraz jeśli sorc wyjdzie na 0 na huncie to będzie git.

No ale cóż zobaczymy jak to będzie, ja tam nie zamierzam się z moim sorcem rozstać :p

Niedozwolony 09-06-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hocik (Post 1472845)
Wypowiadajcie sie jak już będzie po update bo jeszcze nic niewidzieliśćie a nazekacie może to i strasznie wygląda dla was (sorc, drut) ale zobaczymy jak to będzie w praktyce

P.S.

Ciekawe ile z tego będzie dla FAcc hehehe

Z tego teasera jedynie dla Pacc bedą czary i to byc moze nie wszystkie. Palki dostaną nowe bolty i strzaly, nie wypadające spiry a kiny mocniejsze obrazenia(palki też) i zajebiaszcze bronie8o

Elitek70 09-06-2007 18:32

Podtrzymuje Natorina, tez jestem knightem. Ale ten demage nie bedzie az tak zly. Niemozliwe zeby dali demage sorca 100+ 300 z sd. Pewnie pomniejsza troszke i tyle. Ale ja wam radze jedno: BADZCIE CIERPLIWI, ZANIEDLUGO SIE O WSZYSTKIM DOWIECIE.

zoliax 09-06-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Natorin (Post 1475474)
Mam 64 ek zajebiście zaczyna sie fajnie grac mogę wyskoczyć na demony hydry i wogule. Ale jak zmienia sorcom damage to co sie stanie!? załamie sie struktura gry bo już nie będe brał 1 druta 150+ lvl na demony tylko ze 3 takich bedzie potrzeba a itak bedą nażekać ze waste i maja racje

I bardzo dobrze; demon to demon-jednak głupio, żeby potwór, który jeszcze pół roku temu był najpotężniejszą istotą na ziemiach Tibii, miał być pokonywany przez jednego druida chowającego się za rycerzem... Taki demon to przecież jakieś 3 metrowe bydle... jedna osoba ma go załatwić? :d

Vaxasus 09-06-2007 18:35

Ja miałem już dość Druida to była moja pierwsza postać.
Teraz zacząłem robić palladyna zacząłem go robić zanim pojawił się ten temat.
A teraz jeszcze lepiej będzie mi sie grało pallem.8o8o8o

AraxivonL 09-06-2007 18:36

ale knight nie ma exura vita ani exura gran wolno mu idzie mana i musi tracic uhy a nie są one takie tanie a sork zamiast tracic uhy on bierze exura gran i exura vita i jest na tym na plus zawsze wurzalo mnie to ze knightem zeby chodzic na dragi i wyjsc na tym na plus trzeba miec 120 lvl+ dobre skile i miagic sworda albo sofa a sork lub drut bili sobie juz na 60 lvl a na 120 to oni dl sobie bijom. ogulnie jestem zadowolony z tego wrescie pochodze sobie knightem na dragi hehehe, sami poaptrzcie nawet na erig.net na liscie zawsze pokazani są sorkowie lub druidzi kyurzy zrobili najwiecej expa teraz to sie zmienia i bedzie git

Vaxasus 09-06-2007 18:39

Jeśli wiadomo kiedy będzie Update niech napisze a jeśli nie wiadomo to niech ktoś napisze że nie wiadomo bo ludzie będą ciągle pytać.

LookamZzaRogu 09-06-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez salatka (Post 1475148)
No nic, ide na druida, narobie 7408593593267 bp uh, po update zanosi sie na taki wzrost popytu na uhy, ze i po 3,4k sprzedac sie na luzie da ;>

Raczej odwrotnie... Po update'cie każdy druid/sorcerer będzie robić runy, aby trenować mlvl (bez niego będzie ciotą), a potem zacznie się masowe sprzedawanie. Każdy będzie chciał mieć jakiś zysk z run i będzie chciał je sprzedać taniej od innych :D Era palków i knightów nadchodzi ;) Tylko szkoda, że już palkom nikt nie będzie dawał tych paru tysięcy gp za deserta^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27.