![]() |
co tak slabo postujecie? :\
kruwa mac bana dostalem na selenie na tydzien, jebany gm przylazl do mnie i lazil 20 min za mna i podgladal mi loota to go zwyzywalem zeby s*******al a nie thiefowal a ten mnie zbanowal ;( jebane niewyzyte dzieciaki dostaja gmow ;d |
Kurwa a ja hacked ja pierdole nawet neiwiem jakim cudem ;/
jakbym dorwal tego skurwysyna co mnei haknol to bym go zajebal chyab w*****a mnie takie cos i poraz kolejny znam cel tej gry ;/ zeby do czegos darzyc i to stracic |
Poll...
który owner dał dupy? ten co był u tomasiego w cafe?:D bo ja nie ogarniam już;( "-ilu ty masz ownerów? -w porywach do 5" na własne uszy słyszałem^^ |
Cytuj:
|
pierdole retierd na arcani
k thx bye selena mnie przygarnie? |
ogladajac to nagranie (http://www.youtube.com/watch?v=XdFosn9YzsQ)
oraz to nagrane przez drocana zastanawia mnie tytul tej piosenki w wyzej wymienionym linku to co sie zaczyna jakby grajac na skrzypcach xd jesli ktos zna tytul tej pioseneczki -msg |
Jeżeli się nie mylę to jest piosenka System of a down - lonely day
|
Kurde mało brakowało by Vynaleck padł, może innym razem. xd
|
22:13 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Valdarnok. He was killed by Bellish Elane. ojoj |
healerowi net padł=p
|
hehe :P moja wina!
|
ojojojojoojojojo
|
Kurwa Jestem W*****ony Na Swojego Dostawce Od Neta Jutro Chyba Kutasa Zapierdole Przeze Mnie A Raczej Przez Mojego Neta Padl Valdarnok Sry Val Ale Nikt Sie Nie Spodziewal Takiego Obrotu Sytuacji :/ Niemoglem Nawet Nikomu Powiedziec Zeby Zalogowal Sie I Go Uhal :/
|
Cytuj:
|
dobra nic sie nie stało;p...raz na wozie,raz pod wozem.:P
|
mam kielnie we lbie. yak tr9 k9zo8ew zoe hacka dosyalem ale solooz dakm radue SBki jedzicie po tych cypkach dpfy xDDDD za duzo kmelanuz
|
Up@
Szkoly brakuje? Topic@ Co sie stalo?o.o, Arcania chyba odzywa :D |
lol szkoda ze miałeś kicka ale zdradź nam sekret jakim cudem kicknieta postać sie rusza na filmiku? :P chyba po prostu zapomniałeś gdzie masz uhy xD
|
Cytuj:
|
filmik na tibicams? link blz ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |