![]() |
@Pyro Aris
[CHAR]Elaro[/CHAR] Apr 24 2008, 18:39:05 CEST Killed at Level 83 by Tras Lowe and by Zembon |
Spodziewałem się trochę większego orgazmu po deadzie Elaro.
|
wiem, że ani ty ani twoj brejdol nie mogliscie powstrzymać łez lol
|
ta nawet gorzkie żale odprawiliśmy
|
|
@Dj
ale ty smieszny... @Yoszka Wbij na Elysi ten swój 15lvl kup ff i się zrookuj. Sieje prowadzą bardzo skuteczną politykę, dbają o siebie i co w tym złego. Wyniszczają wszystko co może być groźne, profilaktyka. Dograli się ze Szwedkami :P i robią co chcą i pewno nie jeden im zazdrości ;] Czym by był pvp server bez random? OTS+arena(wojny) a wszystko co z ots związane mi sie nie podoba :> |
Dobre, dobre.
Sieje nie prowadzą żadnej polityki, oni tacy są po prostu. I nie pierdol, że ktoś im zazdrości, bo głodnemu chleb na myśli. |
Nom możliwe ;] Czy ty możesz każdego ruszać bez konsekwencji?
|
Nie chodzi mi o żadne ruszanie ciebie, a jeśli będą konsekwencje to trudno - życie.
Chodzi mi o wasze chore gadki. |
@Marcioleksy
Jeżeli siejniki mogą ruszać kogo chcą bez konsekwencji to proponuje żeby zabili arioca ciekawe czy obędzie sie to bez konsekwencji 8o szkoda mi ciebie... |
Cytuj:
albo nie przeczytales postow ktore napisal Marcioleksy albo jestes typowym idiota. |
pfff a jak było z nuhnem? wpadł im na kopalnie, ujebali, ale następnego dnia już było cicho
umieją się dogadać, i dobrze |
@Toral
Sprawdź w słowniku co znaczy słowo 'idiota'. Powinieneś pasować. |
ENERIS ZAWOLAJ BRATA I ROZDAJCIE TEN LINK NA VENCIE!!!?!!!
Zagadka do ELARA TANAKI i innych ziomkow: KOGO WIDAC NA PIERWSZYM PLANICE OBRASKA? inni tez moga zgadywac! e http://img73.imageshack.us/my.php?im...xbigjpgfi8.jpg |
|
@up (Zetrax)
kób se musk Ahahhahah w tym samym czasie co dodałeś fotke napisałem posta :D |
Dla twojej informacji neriustowska pizdo blad ortograficzny w slowie obrazek byl celowy by unoobowacic i tym samym uproscic tamtego posta by takie niedorozwoje jak ty i reszta grajacych na elysi mogly go zrozumiec ; ] DEBILIUSZ ZGADL
@DEBILIUSZ usun odpowiedz z posta by inni mieli "zabawe" w rozszyfrowywaniu go plx and thx |
fajny magic wall
|
noom pojechalo Winterfreshem
|
@Zavir69
Powiedzmy, że 'świetny żart'. A tak w ogóle to z dupy sie to wzięło? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |