Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Multimedia, problemy? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153230)

CytrynowySorbet 12-12-2008 17:40

Ja dziś rano miałem straszne laggi i 1 kicka :| Moje zdanie o MM zaczyna się pogarszać :|

Xaviour 12-12-2008 17:44

Z Tibii Cię kickło ? ;>>

Litin_Kaire 12-12-2008 18:06

Samym gadaniem na forum chuja zrobicie, wezcie telefon do reki i dzwoncie a nie, siedzicie i pierdolicie o mam lagi, kicki, multimedia zua !1111!1!11!! Myslicie, ze jak sie wyzalicie na forum to cos to da? Oswiece was, nie da to nic.. a wiec jak cos chcecie uzyskac to telefon do lapy i nekacie ich..

Wapniak-zupa 12-12-2008 18:27

ja mialem problemy.. cos zje*** byla wtyczka miedzy telefonem a kablem tym od neta.. co jakis czas rozlaczalo neta.. dzownie raz.. mowia ze niby wszystko ok.. po 2 dniachznowu to samo.. dzownie i mowia ze nie wiedza co jest.. wkurzylem sie i dzwonie ze za co ja place.. przyjechali popatrzyli no i nie wiedza co jest.. dzwonie jeszcze raz.. zobacyzli ile raz juz tak bylo no i wkoncu sprawdzili te wtyczki od nich i niby zje... a wiec proste.. DZOWNIC DO NICH TRZEBA DO TAD AZ NIE NAPRAWIA... multimedia w debicy

Alexis12213 12-12-2008 18:58

@up
To poradz co im mowic...
MM:Halo
Ja:Dzien dobry mam klopot z internetem...
MM:A co dokladniej dolega
Ja:Mam scinki w tibie
MM:<aushaushau>
MM:Prosze podac addres i cos tam jeszcze...
Ja:ul.Kolo....
MM: U nas wszystko ok przekieruje pana do dzialu technicznego.
A tam powiedza ze wszystko ok ii tylko breche cisna z tych cos do nich dzwonia lol!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Czy to tak mozna co robi MM??
I czy nie da sie tego przez jakeis prawo rozwiazac nie wiem e-maila do kogos ;]

Xaviour 12-12-2008 19:00

Dziś dzwoniła do mnie baba z MM i się pytała czy na pewno chcemy zerwać umowę, bo wtedy będziemy musieli jeszcze zapłacić za styczeń i to 138 zł -,-

CytrynowySorbet 12-12-2008 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaviour (Post 2373531)
Z Tibii Cię kickło ? ;>>

Chodziło mi o WoWa. Przecież pisałem, że nie gram w Tibię. Widać bardzo ci zależy żeby przekonać samego siebie, ja ci tam nie będę niczego udowadniał, bo niby po co.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litin_Kaire (Post 2373562)
Samym gadaniem na forum chuja zrobicie, wezcie telefon do reki i dzwoncie a nie, siedzicie i pierdolicie o mam lagi, kicki, multimedia zua !1111!1!11!! Myslicie, ze jak sie wyzalicie na forum to cos to da? Oswiece was, nie da to nic.. a wiec jak cos chcecie uzyskac to telefon do lapy i nekacie ich..

Cały czas im to piszę... Problem w tym, że oni ciągle dzwonią i gówno to daje.

Shea 12-12-2008 19:42

Głupoty odpowiadacie !
jakie lagi ?
Co wam znowu się ubzdurało :D

taki joke ^^

ja aktualnie przez caly dzien nie mam lagów :)
nawet sie odwazylem przejsc ab do calin i z powrotem oczywiscie z powrotem spotkalem 3 pkerów 20x ... którzy nie mieli nawet potów :)
No ale debil zstanie debilem oczywiscie to byli rodacy bo kto abrdziej tempy jest niż my sami ?

Xaviour 12-12-2008 19:53

Shea, nie licz na cokolwiek, bo ja mam lagi, myślę, że problem zostanie rozwiązany, gdy żaden z nas nie będzie miał lagów. -,-

Shea 12-12-2008 19:54

już mam lagi xD
nie potrzebnie to pisałem :/

edit
sorry jednak nie mam to tibia sie "zacieła"

Xaviour 12-12-2008 20:12

Jednakże nie idź expić. Na pewno zaraz lagi znów się zaczną. :)

CytrynowySorbet 12-12-2008 20:17

Może w ramach prezentu świątecznego MM wyłączy lagowanie na jakiś czas :o

Aron Roar 12-12-2008 20:20

fajnie tu naspamiliście
rly z multimedią taki hardcore jest?

Xaviour 12-12-2008 21:22

Nie, nie ma takowego -,-

A tak na poważnie to po chuj się pytasz? Jeśli czytasz 39-stronnicowy temat, to chyba coś w tym jest.

Shea 12-12-2008 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaviour (Post 2373775)
Jednakże nie idź expić. Na pewno zaraz lagi znów się zaczną. :)

Poszedłem z ekipą pkowac ...
0lagów nic
29 typ pker ... BIG lagi ... zabili go koniec lagów po 5 minutach
next ... 59 knight ... BIG lagi palkiem robilem za blokera wejscia -.- ... sytuacja sie wyjasniła i po paru mintach 0 lagów ...
nastepny był 81 knight ... wszystko ok na poczatku go cisniemy ... i chuj big lagi
sie w*****łem i dalem exita ...

dostawalem lagi tylko jak cos sie działo ...
teraz nie sprawdzam czy mam bo jak wejde i bede miał to crypty/mummie/bh mnie udupia ...

ehhh
a tak jak ide to nie mam lagów ... zacznie sie cos dziac i nawet pisac sie nie da ...
pech :P
poczekam do 0:00 zobacze wtedy :)
ale dzis był ogólnie bez lagów tylko teraz sie zdenerwowałem ... na gre ehhh...
co za tibia robi z ludzmi xD

gogo 40xD

Szyszkati 12-12-2008 23:33

Witam ja już nie wierzę, że laggi znikną bo już sie z tym borykam od wakacji. Czas więc odstawić Tibię na coś innego.Btw. dzwoniłem pare razy do siedziby w Gdyni gdzie mieszkam to mówią mi, że problem zostanie rozwiązany ale nie wiadomo jak prędko, sądząc o zainteresowaniu tą sprawą mamy nikłe szanse na spokojną grę._.

Pozdrawiam :)

Shea 12-12-2008 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szyszkati (Post 2374176)
Witam ja już nie wierzę, że laggi znikną bo już sie z tym borykam od wakacji. Czas więc odstawić Tibię na coś innego.Btw. dzwoniłem pare razy do siedziby w Gdyni gdzie mieszkam to mówią mi, że problem zostanie rozwiązany ale nie wiadomo jak prędko, sądząc o zainteresowaniu tą sprawą mamy nikłe szanse na spokojną grę._.

Pozdrawiam :)

@OFF Wielki Kack pozdrawia :D

To teraz grupowo gramy w inna gre :] na której nie ma lagów:]

Szyszkati 12-12-2008 23:51

Polecam gta IV choć nawet tam mam laggi xd

Uehehe 13-12-2008 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aae (Post 2373301)
Miałem dziewczyne przez rok.

Tzn. Chodzi mi akurat o tą jedną, bo nie miałem tylko jednej.

Nie była ani blacharą ani lodziarą, a przestaliśmy ze sobą chodzić, bo po prostu już się nie kochaliśmy.

Masz tu przykład, którego tak Ci brakowało.

Może po prostu ty miałeś pecha, ale nie wyrażaj się tak.

Aha. Ona była bardzo ładna. ; )

Miałeś dziewczyne przez czyli co? miałeś 13 czy 14 lat wtedy no kurwa, o czym my wogóle gadamy? Idź chociaż te gimnazjum skończ i niech ci się nie wydaje że gadam jak z równym sobą. AHA no kurwa czytam twój post i bekę kręce "już się nie kochaliśmy" x)))000000000 normalnie ręce się załamują

Shea 13-12-2008 09:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szyszkati (Post 2374198)
Polecam gta IV choć nawet tam mam laggi xd

Ja tam nawet o IV nie myśle :D nie mam co marzyć :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54.