Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Prywatny Test Server- ssy i wiadomości (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154440)

--Cienius-- 18-11-2007 09:04

Jak tak patrze to widze jak bedzie wygladac sytuacja:

Knight expi na frostach

zuzyl w chuj kaski na potiony i mf na exori gran. Normalnie bylby na lekki + ale teraz jest 50k- . Wiec jedynym sposobem na + jest sprzedaz dsmow nie za 25k tylko za 75k

Sorc na*******a ile wlezie tanszymi o polowe od potionow mfami i jest 5k+ i ma dsma

Sorc zeby miec kaske na zajebiscie tanie mf sprzedaje dsm za 25k a knight zostaje wysmiany na trade chanelu... I co ma w takiej sytuacji zrobic jak sie powtarza z 6 razy? Knight ma 0 kaski sorc ma jej w chuj.
Knight mysli: Hym... O wiem! postawie bota na rotach tam nie mam waste!

Co o tym sadzicie?

Esterek12 18-11-2007 09:11

zrób cos dla knighta jakies czary dobre atakujace i uleczajace bo knight nie ma zadnych atakujacych a uleczajacych ma tylko exure i prawie nic nie daje :/

Esterek12 18-11-2007 09:14

Zrób cos dla knighta jakies czary uleczajace(+50hp) i jakies czary walace(+70)

temisull 18-11-2007 09:25

Teraz all knajci i pallki robia wielkie halo a czemu nie mowiliscie nic jak wam polepszali chary? Brawo Dla CipSoftu.!!!

Taziu 18-11-2007 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybki'lols (Post 1751981)
Ty masz 120palka? to za ile kupiłeś? popraw ortografie -.- i przeczytaj regulamin forum.

wez idioto zamknij ryj bede pisal jak mi sie podoba noobku z carlin

hahah idz kurfa poplacz sie do matki ze balans postaci

NcR 18-11-2007 09:36

omfg

dalibyście jakieś ss'y zamiast się kłucić i wyzywać

Touzani 18-11-2007 09:42

:d

Ide se patrze se a tu kupa lezy se 8o8o8o8o8o - tyle moge powiedziec B)

Vardesaavre 18-11-2007 09:45

Link pls

A ja sobie maże o obejrzeniu filmiku z tibi 8.10 :)

DAJCIE LINKA DO ŚCIĄGNIĘCIA TIBI CAM DLA TIBI 8.10

IceMaster :) 18-11-2007 09:51

nie ma zadnych atakujacych? dziecko kiedy ostatnio grales w tibie? leczacy nowy bedzie jeden, nie wiem czy nie bedzie exury.

Touzani 18-11-2007 09:54

to po updejt juz nie bede mogl zabijac czerwonych smokow? ;o jejej co ja teraz zrobie :<

bemo 18-11-2007 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DxV (Post 1751689)
Wymyśleli kurwde. Vis na odległoś.. Posrało czy co? Od tego są runy a nie kurwa czar ofensywny. Już widze jak będą wyglądać hunty na hydrach. Sorce kilometr od hydry i z visa czy flama.
Speary 3 kratki odległości. To jest żal. Przecie wiadomo że taki ludek rzucił by dalej włucznią. Te mikstury leczące? Też dowalili, nie dość że od lvla to jeszcze jaka fajna cena. Takie jest moje zdanie.

pozdrawiam DxV

no i zgadzam sie z toba w 100 % :D:D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psycho-Tata (Post 1751696)
Sa tu tutorzy i senior tutorzy co czytaja moje posty i moze ktorys pomysli tak jak ja po przeczytaniu mojego postu i napisze to na forum.tibia.com bo ja do tematow tutorow nie mam dostepu

z toba tez sie zgadzam, wiec tutorzy i seniorzy napiszcie cos o.O

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psycho-Tata (Post 1751715)
mag po upie nadal mogl pgowac np. Dharel 25 Jul 2007 +7,026,948 2 198

prawda :cup:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psycho-Tata (Post 1751726)
To sie mylisz bo caly czas ma wkurwe kasy... Magiem trzeba umiec grac ;) az tak bardzo nie ucierpial jak sie wszystkim wydaje

tez tak sadzilem , mag od zawsze byl silny..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartek11 (Post 1751744)
Tyś jest chyba porąbany. CZaisz ek skile +100 Stonecutter Axe + kamienie. Koles by rozwalil kazdego stwora X(

kjazdego to nie, nie zapominaj o bossach

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flipsio (Post 1751745)
Chyba jednak tez twoj Dharel stracil duzoooo kasy na to wbicie 7mln k expa bo teraz jakos szybko nie expi. Proponowal bym skonczenie naszej dyskusij bo widze ze mamy odmienne zdanie na temat sili i mozliwosci profesij

to mogl chodzic na mniejsze hunty gdzie mu sie zwroci kasa, ale jednak wybral te 'lepsze' bo mial jej duzo, przyklad byle jaki 90 sorc (bez pacc ) u mnie na arcani 3kk, wystarczy?(wiec jakos umie zarabiac_)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inz (Post 1751782)
ja to kurwa bede grac palkiem nawet jakby nie bylo spearow i mialbym walic z fista...TO TYLKO GRA

@Do knightow i palladynow co beda retired po update
Naucze sie w to grrac dzieci updata...

jak bysbyl ed/ms tez byl bys happy gdyby tak bylo jak na testach, a zobaczylbys jakby Ci sie gralo po updacie( zreszta zobaczysz)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adiago (Post 1751804)
tak np knighty maja exori hur.. ale ono bierze 40 many i zeby je uzywac trzeba miec bron i dobre skile.. mam skile 87 axe i 65 lvl wale z heroic axe i moje hity exori hur w czlowieka wynosza srednio 30 a taki sork co ma 50 lvl i 50 mlvl z exori vis walnie we mnie 50-60 jak nie wiecej i to bez zadnego problemu.. pozatym 20 many u sorka to bardzo malo a 40 u knighta to ze 2 minuty czekania.. wiec nie mozmey tego tak porownywac

prawda, polac mu

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macunio (Post 1751809)
Dobrze , ze zmieniaja zasiegow spirow , anty dzieci spirow bo co to za palek co leje ze spirow a nie z kuszy ?
Mam nadzieje ze paladyni znowu beda walic z kuszy .

no to lej sobie z ZAKLETEJ broni, widziales kiedy takiego rycerza ;>??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Problemaker (Post 1751911)
Jak CHYBA wszystkim wiadomo, KNIGHT jest to profesja NAJMNIEJ UZDOLNIONA MAGICZNIE, WIEC POMYSL CZLOWIEKU ZANIM COS NAPISZESZ!!!!!

@Pseudo knighci
Jak wy zarabialiscie tony kasy podczas tej jesieni i częsci lata to bylo ZAJEBISCIE

nie kazdy botowal, zauwaz to

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 1751951)
po 1 Jakos od tego summer updatu nie wzbogacilem sie zbytnio wiesz? Ekonomia jest na tak fatalnym poziome że nie opłaca mi sie z lizardow wychylać bo poco mi te dsm z frostow? jak go za 25-30k opchne a zanim wypadł straciłem xx bp uh i yy mana fluidow.

racja !:cup:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 1751983)
Jak tak patrze to widze jak bedzie wygladac sytuacja:

Knight expi na frostach

zuzyl w chuj kaski na potiony i mf na exori gran. Normalnie bylby na lekki + ale teraz jest 50k- . Wiec jedynym sposobem na + jest sprzedaz dsmow nie za 25k tylko za 75k

dla mnie tego dsma za 75k mozesz nawet sprzedawac pol roku, gl za wytrwalosc

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taziu (Post 1752005)
wez idioto zamknij ryj bede pisal jak mi sie podoba noobku z carlin

hahah idz kurfa poplacz sie do matki ze balans postaci

sadze ze ty jestes wielkim noobem, bo na rodzine sie nie wjezdza, to tylko gra, cymbale

Evil Maul 18-11-2007 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon (Post 1750694)
lol - skoro ma 2x wiecej many niz ty a uzulpenia jej zapas 2x wolniej - jest wiec dokladnie rowny z twoimi knajtem. Jesli tego nie potrafisz zrozumiec to masz problem. Cena na ts nie jest ostateczna i bedzie z cala pewnoscia wiele razy zmieniana nim zostanie ustalona ostatecznie i wprowadzona do gry.
A tobie proponuje jednak cos na uspokojenie ewentualnie palnij sobie w leb z rozpaczy lub przestan grac.
Zachowujesz sie jak by ci Cipsoft odebral cale twoje zycie...:baby::baby:

:evul:poza tym mam polewe z takich jak ty placzacych dzieci update ktorych skrzywdzil evul Cipsoft....
oł jeeee... cry baby cry...

PS Respect dla tych wszystkich ktorzy sa wierni swoim profesjom i graja niezaleznie od tego jak Cipsoft je zrypie...

Po 1. Jakoś się nie zanosi na zmiane great heal potionów (od 2 dni wszystkie profesje mają za zadanie iść i na exp w grupie czy w solo i sprawdzić ile wydaja na sprzęt a ile maja zysku ) z tego co widzę to 80 % knightów huncąc solo ma waste .
Po 2. Ja nie zmieniam profesji co update to moja pierwsza postać i gram ją od Tibii 7.3 i nigdy nie martwiłem się że jak ja aby zarobić hunciłem guardy na 80 lv to sorc czy drut na 80 lv huncił smoki i jakoś nie martwiłem się (bo wiedziałem że to się zmieni )
Ale to co teraz Cipsoft robi to jakaś głupota ich update'ty przypominają błędne koło.
Po 3 . Czytaj ze zrozumieniem napisałem że by było jakimś totalnym nie porozumieniem gdyby to jeszcze sorc i drut leczył sie za więcej niż knight .
Po 4. Nienawidze takich ludzi jak ty którzy mówią "Update dla knajta i palka jest zajebisty ! " a pisze to sorc/drut który po update nie bedzie miał na niczym waste i który to siedział pół roku w pz bo "vis był za słaby"

Duch Guardi 18-11-2007 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esterek12 (Post 1751989)
Zrób cos dla knighta jakies czary uleczajace(+50hp) i jakies czary walace(+70)

nikt tutaj ci nic nie zrobi bo grę nie robi tibia.pl tylko firma CipSoft

nie mam nic przeciwko ulepszeniu drutów i sorców ale to żeby zniszczyć ponownie 2 profesje.Mogło zostać tak jak jest tylko ulepszyć profesje magiczne

krzysheak 18-11-2007 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybki'lols (Post 1752005)
Ty masz 120palka? to za ile kupiłeś? popraw ortografie -.- i przeczytaj regulamin forum.

Nie kupil tego chara bo znam go od 60 lvla~, a nawet jak kupil to chuj ci do tego? jak kupilem chara to co?? mozesz po mnie jezdzic i tak moge ci udowodnic 100000000 razy ze to ty jestes noob i gowno wiesz o tej grze wiec J@P@

A wogole wypowiedzi niektorych uzytkownikow sa pod wyraznym wplywem patologii wystepujacej w domu wiec mysle ze jezdzac po kims nie mozna sie nie odniesc do takich a nie innych rodzicow.

Topir 18-11-2007 10:21

dawajcie jakies ss z nowymi wyspami jak sa juz

Taziu 18-11-2007 10:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1752036)
Nie kupil tego chara bo znam go od 60 lvla~, a nawet jak kupil to chuj ci do tego? jak kupilem chara to co?? mozesz po mnie jezdzic i tak moge ci udowodnic 100000000 razy ze to ty jestes noob i gowno wiesz o tej grze wiec J@P@

A wogole wypowiedzi niektorych uzytkownikow sa pod wyraznym wplywem patologii wystepujacej w domu wiec mysle ze jezdzac po kims nie mozna sie nie odniesc do takich a nie innych rodzicow.

_/ hyyh

miales byc rano cfelu!

Macunio 18-11-2007 10:32

nikt nie da ssow bo im sie nie chce , jedynie soulman o nas mysli.

To jest test ale test nie zmieni sie diamentalnie tylko beda poprawki .

krzysheak 18-11-2007 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taziu (Post 1752063)
_/ hyyh

miales byc rano cfelu!

Zaspalem :/

Kileros fire'son 18-11-2007 10:42

Trochę przesadzili no ale to tylko ku*wa TEST!!!!!
wszystko ulegnie zmianie ze 100 razy tak jak to było w letnim "apdejcie" pożyjemy zobaczymy :P

Taziu 18-11-2007 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1752066)
Zaspalem :/

jak zwykle kurfa-.- wkurfiony -.- -.- .-.-. ----.......-------------

masz tutora? jakims charem i mozesz wejs na test server?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34.