Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Macjei 01-02-2008 16:49

No Proste xD Wyszedlbym ale nie mam czasu potionow kupic :/

Satel 01-02-2008 16:49

xd troche vic znobil ze expil ale coz bylo minelo teraz pokazcie na ob albo zastawcie dobrego sneyka :)

Pozdro :D

Yoorek 01-02-2008 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satel (Post 1874681)
xd troche vic znobil ze expil ale coz bylo minelo teraz pokazcie na ob albo zastawcie dobrego sneyka :)

Pozdro :D

zrobimy snake to znowu nas na forum wyzwią że sie boimy :) no cóż typowe noobki :) do polskich membersów eternitas mam pewną wiadomość :p nie martwcie sie o nas :) wojna sie jeszcze nawet dobrze nie rozpoczela a wy juz myslicie ze wygraliście :baby: pamiętajcie jedno

...::::cup:RISE:cup::::...

Satel 01-02-2008 17:26

to niech wyzywaja ;) grunt zebyscie wojne wygrali a zabardzo nei popadali :)

Hail RiSe :cup:

Gumball 01-02-2008 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 1874581)
Kolego Up powiedz mi po jakiego chuja ty sie spinasz o to open battle doszedles do Eter~~ bo bales sie o wlasne dupsko a teraz mi kozaczysz na forum o OB, dobrze wiesz ze jestes nikim i na openie bys biegal posrany nie wiem nawet czy dostales juz dostep do venta Eternitasow, a tu myslisz ze sobie jebniesz pod avaterem Guild: etersritas i spinasz sie ze jestes pro. Jestem pewien ze oni na Ciebie leja i nie rozumiesz polowy co oni mowia, wiec powiedz mi po co te spinki? Chcesz byc fajny? Za chuja Ci to nie idzie :evul:

sprawdz jaki mam nick najpierw a potem sie napinaj to ci lepiej wychodzi

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 1874593)
Jakoś jak my wygraliśmy 2x Open to musieliśmy sie prosić żebyście wyszli a teraz wy takie kozaczki 8o Chłopaczku nie bój sie wyjdziemy nie długo.

z tego co wiem jak mielismy ludzi zawsze wychodzilismy na ob

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoorek (Post 1874702)
zrobimy snake to znowu nas na forum wyzwią że sie boimy :) no cóż typowe noobki :) do polskich membersów eternitas mam pewną wiadomość :p nie martwcie sie o nas :) wojna sie jeszcze nawet dobrze nie rozpoczela a wy juz myslicie ze wygraliście :baby: pamiętajcie jedno

...::::cup:RISE:cup::::...

skaczyc sie nie skaczyla ale lezy w martwym punkcie

jak sie boicie ob to cos robcie chociaz bo to jest kolejna nudna wojna

Yoorek 01-02-2008 20:07

@up

1. skończyć* (jaki "alfabeta"...)
2. róbcie*
3. chociaż*
4. to twoja pierwsza wojna? na to wychodzi, bo nie masz pojęcia nic o tym jak wojna przebiega ;) za dużo OTSów? gdzie się padało i znowu biegło? tobie gratulujemy ogarnięcia...:confused:

Tensz-in 01-02-2008 20:30

To ze wam sie nudzi to jest wasz problem, jak myslicie ze skonczycie to durnowatymi postami na tibia.com czy tutaj to sie grubo mylicie. Ode mnie na nastepne ~6 miesiecy co najmniej nie poexpicie w spokoju. Zal mi tych co dolaczyli bo liczyli na szybka wojne i ulizanie dupy, jednym slowem (a raczej czterema) za przeproszeniem chuj wam w dupe :)

Hawan 01-02-2008 20:41

Święta Prawda:)

Tenszi wie co mówi:):)
To nie jest "OTESOWA" wojna :):)
Ofc wygra ją Rise, bez dwóch zdań

Off:
Fureyka, po co piszesz na tibi noob charami teksty typu "To ja jestem MAriusz,pomyliłeś się, odwołaj to na forum,powiedz wszystkim."
"RZ"al(nie ŻAL, "RZ"al jest STRONG":D) mi już ciebie;/;/.

Btw. Dwóch szpiegów dla ete~juz mam:)

Ciao HAwan:):baby:

Yoorek 01-02-2008 20:41

Tenshii jak zwykle wszystko podsumowal:D

Powiem to tak .. krotko, zwiezle i na temat 8o

Soul's 01-02-2008 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 1874581)
Kolego Up powiedz mi po jakiego chuja ty sie spinasz o to open battle doszedles do Eter~~ bo bales sie o wlasne dupsko a teraz mi kozaczysz na forum o OB, dobrze wiesz ze jestes nikim i na openie bys biegal posrany nie wiem nawet czy dostales juz dostep do venta Eternitasow, a tu myslisz ze sobie jebniesz pod avaterem Guild: etersritas i spinasz sie ze jestes pro. Jestem pewien ze oni na Ciebie leja i nie rozumiesz polowy co oni mowia, wiec powiedz mi po co te spinki? Chcesz byc fajny? Za chuja Ci to nie idzie :evul:

hehe dobrze mu powiedziałeś :D:D

Car-los 01-02-2008 20:45

Tenszi na prezydenta !!!!111!oneone!!!!!111 xdddddd.

Lavi0 01-02-2008 20:59

20:01 Lavio Cold [124]: Ehh, smutny jestes.
20:01 Cinek Niszczyciel [158]: bujaj wora
20:01 Lavio Cold [124]: ;)
20:01 Cinek Niszczyciel [158]: twoj stary
20:01 Cinek Niszczyciel [158]: chyba

Okay, zapamiętam.

20:11 Sir Jo'ker [9]: Jestem pedalem.
20:11 Lavio Cold [124]: Ooo to smutne
20:11 Lavio Cold [124]: ;(

wrogonastawiony 01-02-2008 21:07

Nie gram na morganie, ale moze nawiaze tutaj do twojego stylu pisania. Musisz byc taki elo-poprawny ? Zaczynasz zdanie z duzej, konczysz oczywiscie kropka... rozumiem, chcesz pokazac jaki ty jestes zajebisty albo poprostu sie dowartosciować. To jest tylko gra, a zasadami pisowni chwal sie na jezyku polskim. :)

Lavi0 01-02-2008 21:10

Przyzwyczaiłem się do tego stylu tak jak wy do swoich słówek "ktury, muj " więc po prostu się zajmujcie sobą. ;)

Hawan 01-02-2008 21:12

@2x Up
Gra jak każda inna, ale podstawowe zasady interpunkcji, czy też ortografii powinny być, zachowane, przynajmniej tak ja uważam.

@Lavio
Ty robisz to specjalnie, prowokujesz do rozmowy, w której chcesz usłyszeć obelge pod twoim adresem lub twoich rodziców.

Hawan

Car-los 01-02-2008 21:21

I co Lavio poplakales sie juz ? skoro mówisz, ze takie cos cie nie rusza to po jakiego chuja to kopiujesz na to forum ? Myslisz, ze jestes fajny albo ktos Ci wspolczuje ?xdddd.
Ty specjalnie w*****asz ludzi i ich prowokujesz a pozniej jak ktos Ci odpyskuje to szybko robisz post na forum zeby zrobic sensacje i napisac jacy to my jestemy zli i niewychowani :D

Macjei 01-02-2008 21:56

Drogi Gumball szczerze Ci powiem ze grubym siurem leje na twoj nick xD

Lavi0 01-02-2008 21:58

@Hawan

Tylko ja NIGDY... I TO NIGDY nie wyzywam rodziców. ;) A wielu z Rise ma to w zwyczaju. ;) Skoro każdy z was mówi "to tylko gra", to walczmy po prostu i nie wyzywajmy się i rodziców. Podchodźcie do tego z dystansem, bo jak widać, ta gra za bardzo wpływa na was. ;)

Jaz' 01-02-2008 22:09

Lavio, chyba lewe oko Ci sie klei, że tak często je zamykasz ^ ;D

Tensz-in 01-02-2008 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1875329)
Skoro każdy z was mówi "to tylko gra", to walczmy po prostu i nie wyzywajmy się i rodziców.

O taak i moze jeszcze jedno, nie robmy pedalskich tematow na tibia.com co drugi dzien, ok ???//1 plzx

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19.