![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. wcale nie byl afk |
z tego co pamietam to chyba wlasnie ZOMO ubiło wiekszy lvl niz ORMO no ale jak ktos juz wczesniej napisal my bylismy narazeni na kontry które były nie raz np. akcja z Sawczyk Zabijaka w venore kiedy to na nasze 15 lvle wyleciało kilkanascie osob z DPFT np. ja moim 20 sorkiem zostałem sfragowany przez Aate Arhari :( no i mozna wymieniac wiecej Alunir itp itd tez byli a Zomo o takie kontry bac sie nie musiało bo wiadomo kto zaaatakuje ZOMO ten HUNTEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDD
poczekajcie jeszcze troche a wszystkich rozpierdolim ! :evul: |
mysle ze obie gildie mozna o kant dupy potluc zarówno zomo jak i ormo to banda ludzików którym sie niefartnelo w normalnej tibii albo fartnelo zaduzo i niemaja co robic z wolnym czasem i kasa... moim zdaniem to pkowanie na noobach jest tak chujowe ze bardziej byc niemoze, marnujecie czyjas prace zabijajac ludzi w jakims perfidnym trapie bez mozliwosci obrony.. "rzal" nic innego nie przychodzi mi na mysl.. mimo iz s± nooby na arcani to powinno zabijac sie ich w cywilizowany sposób tzn swoimi mainami podajac powód i tyle ..
pzdr dla "nienoobów" |
Cytuj:
|
o wojnie mieliscie gadac... a xilvent znowu padl ;D
Apr 10 2008, 21:38:17 CEST Killed at Level 170 by Pe Ha and by Achmed Assassin |
Wyglada jakby sie na co¶ zbierało, ciekawe zy co¶ z tego wyjdzie ;]
|
Barman kolejka dla faytera
Jak sie cos noobkowi nie podoba to na non pvp bocic a nie smuty tutaj dawac btw. zaraz mnie zjechacie jebany anonim kozaczy na forum powiem wam jedno nie podam nicku bo nie mam zadnej postaci na arcani ale kiedys gralem i mam tam paru kolesi i sie interesuje co sie dzieje na tym swiecie bardziej niz np : ile k expa wbil dzisiaj moj pan emdwau |
[CHAR]Xilvent[/CHAR]
Apr 10 2008, 21:38:17 CEST Killed at Level 170 by [CHAR]Pe Ha[/CHAR] and by [CHAR]Achmed Assassin[/CHAR] [CHAR]Pal Palus[/CHAR] Apr 10 2008, 23:09:57 CEST Killed at Level 146 by [CHAR]Wowulustoon Mefean[/CHAR] and by [CHAR]Sniacy[/CHAR] |
00:25 Pe Ha [103]: make ban we pay u
Peha jaki dowódca ;o |
Cytuj:
synek.. nie wiesz co mówisz i z kim mówisz.. zrobilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. a niepokazuje swojego name poniewaz niechce zeby mnie wlasnie taka banda noobów napadla ( bo szanuje swój czas i prace ) dla twojej wiadomosci ostatnio padlem na 60~~ lvlu od monstera a ostatni raz od czlowieka na 12 lvlu a mam ponad 110 lvl.. wiec zastanów sie co mówisz zreszta jestes ostatni± osob± która moze mi dogadac wiec lepiej zamilcz... ps. nie placze bo nie mam nad czym ps2 pisze jako anonim poniewaz jak czytam co takie kurwa lamusy wypisuj± to poprostu niemoge.. ch** wiedz± tak jak ty a pierdol± zobaczymy moze po wojnie poznasz moj nick.. jak bede gral jeszcze w tibie.. pzdr. |
Cytuj:
chłopie wyluzuj :] i piszac ze nie dasz swego nicku pokazujesz to ze jednak boisz sie ORMO'wcow :D btw. Chłopcze wiesz co oznacza słowo noob? ze od noobow nas wyzywasz? :) A i popieram słowa Faytaha ze jak bys podał nick to bysmy ci z dupy nogi powyrywali za to co tutaj wypisujesz xD ~GZ frag ORMO, szkoda ze wczoraj znow nie mogłem byc na akcji :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakby to były nooby to ludzie typu dran i wiele innych 100+ nie zaliczyłoby składki wiec milcz człowieku.Nie wszyscy musza tak jak ty expic i nabijac lvl ,żeby byc super.Ja naprzykład czerpie satysfakcje jak zabijemy jakiegos 130 lvla.A pozatym Arcania to nie ¶wiat by rozpoczynac gre chc±c nabic jaki¶ lvl(wła¶nie przez pa,zajęte respy itd.).Jeszcze niedawno maj±c jakiego¶ dobrego "frienda" z DPFT wbicie 100 lvla to nie był problem.Jesli jestes taki "hanted" i "pa" i tym bardziej jeste¶ w wojnie to podaj swój nick ,a nie ukrywasz się jak jaka¶ popierdoła.Jak chcesz się umówic z lask± to piszesz smsa ,że powiesz jej kim jeste¶ jak zgodzi się z tob± chodzic? Pozdro lamusie |
Cytuj:
o.o na 60 lv padles? to jak bootowalem 260uh i brales jak ponizej 70% hp cie uhalao oO |
pici idz spac :P
gratz fraga na palusu :D! |
23:39 Sua Mea [211]: IM JUST WONDER HOW LATE IM GONNA BE IN MY SCHOOL TOMORROW CAUSE OF YOU CHICKENS.
:confused: |
Lav-Pall wyluzuj chłopie
Apr 11 2008, 09:09:03 CEST Killed at Level 104 by Voronix Apr 11 2008, 08:30:20 CEST Killed at Level 105 by Voronix Zostan w depo to rada na "zas" |
HAhahah, wczoraj było zajebi¶cie :D
Nigdy nie zapomne widoku uciekajacego Ljuba, Leszcza, Mlodzieniaszka i kogos tam jeszcze przed 6 sorcami 50 lvl ~ XDDDD Btw Pal Palus afkował(chyba) jak padał przynajmniej sie nie leczyl ani nie ruszał.. |
Jak mozna afkowac przed pz gdy sie uczestniczy w wojnie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |