Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166907)

Bartas15 10-04-2008 16:45

Cytuj:

masz bardzo slabe info.chyba grasz na harmoni z MDW ??
:) może masz naturalny ¶wiński blond ,a co do MDW to niestety nie gram i nie grałem.

Lafa 10-04-2008 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meksyk (Post 1994101)
solucja z winhexem juz lata pare lat w sieci wiec za puzno na kozakowanie
synku :( a jak zajelo ci to 2 dni to n/c

a fragi huh pierwszy raz ormo zabilo 80 + ?? afkowal czy internet kick ?? hahahshahahsh

ormo kiedys ubilo drana arhariego a to byl wtedy chyba 144 lvl, fraga mial chyba rethond czy jakos tak jak dobrze pamietam.
ps. wcale nie byl afk

Colmar 10-04-2008 20:21

z tego co pamietam to chyba wlasnie ZOMO ubiło wiekszy lvl niz ORMO no ale jak ktos juz wczesniej napisal my bylismy narazeni na kontry które były nie raz np. akcja z Sawczyk Zabijaka w venore kiedy to na nasze 15 lvle wyleciało kilkanascie osob z DPFT np. ja moim 20 sorkiem zostałem sfragowany przez Aate Arhari :( no i mozna wymieniac wiecej Alunir itp itd tez byli a Zomo o takie kontry bac sie nie musiało bo wiadomo kto zaaatakuje ZOMO ten HUNTEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDD

poczekajcie jeszcze troche a wszystkich rozpierdolim ! :evul:

lolekkkk18 10-04-2008 21:00

mysle ze obie gildie mozna o kant dupy potluc zarówno zomo jak i ormo to banda ludzików którym sie niefartnelo w normalnej tibii albo fartnelo zaduzo i niemaja co robic z wolnym czasem i kasa... moim zdaniem to pkowanie na noobach jest tak chujowe ze bardziej byc niemoze, marnujecie czyjas prace zabijajac ludzi w jakims perfidnym trapie bez mozliwosci obrony.. "rzal" nic innego nie przychodzi mi na mysl.. mimo iz s± nooby na arcani to powinno zabijac sie ich w cywilizowany sposób tzn swoimi mainami podajac powód i tyle ..

pzdr dla "nienoobów"

Faytah 10-04-2008 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolekkkk18 (Post 1995407)
mysle ze obie gildie mozna o kant dupy potluc zarówno zomo jak i ormo to banda ludzików którym sie niefartnelo w normalnej tibii albo fartnelo zaduzo i niemaja co robic z wolnym czasem i kasa... moim zdaniem to pkowanie na noobach jest tak chujowe ze bardziej byc niemoze, marnujecie czyjas prace zabijajac ludzi w jakims perfidnym trapie bez mozliwosci obrony.. "rzal" nic innego nie przychodzi mi na mysl.. mimo iz s± nooby na arcani to powinno zabijac sie ich w cywilizowany sposób tzn swoimi mainami podajac powód i tyle ..

pzdr dla "nienoobów"

Chill outuj nabzorze,kazdy w tibii ma satysfakcje z czego innego,tak sie sklada ze ormowcy i zomowcy z pkowania,jezeli masz zamair plakac idz na harmonie i graj sobie z mdw,a nie piszesz cry posty jako anonimek,bo tylko tak mozesz wyzalic swoje smutki,bo wiesz ze jezeli bys sie ujawnil to bys wiecej downgradow zaliczyl niz advencow. Juz jest tu taki jeden ale sie do niego przyzwyczailem.A z tym pozdro dla nienoobow mnie rozwaliles XD.Jezeli padasz od "nooba" to kim jestes?

jacke 10-04-2008 22:12

o wojnie mieliscie gadac... a xilvent znowu padl ;D

Apr 10 2008, 21:38:17 CEST Killed at Level 170 by Pe Ha
and by Achmed Assassin

Viste 10-04-2008 22:51

Wyglada jakby sie na co¶ zbierało, ciekawe zy co¶ z tego wyjdzie ;]

milano8 10-04-2008 23:26

Barman kolejka dla faytera

Jak sie cos noobkowi nie podoba to na non pvp bocic a nie smuty tutaj dawac

btw. zaraz mnie zjechacie jebany anonim kozaczy na forum powiem wam jedno nie podam nicku bo nie mam zadnej postaci na arcani ale kiedys gralem i mam tam paru kolesi i sie interesuje co sie dzieje na tym swiecie bardziej niz np : ile k expa wbil dzisiaj moj pan emdwau

Koszyk 10-04-2008 23:33

[CHAR]Xilvent[/CHAR]
Apr 10 2008, 21:38:17 CEST Killed at Level 170 by [CHAR]Pe Ha[/CHAR]
and by [CHAR]Achmed Assassin[/CHAR]

[CHAR]Pal Palus[/CHAR]
Apr 10 2008, 23:09:57 CEST Killed at Level 146 by [CHAR]Wowulustoon Mefean[/CHAR]
and by [CHAR]Sniacy[/CHAR]

Flatronn 11-04-2008 00:29

00:25 Pe Ha [103]: make ban we pay u

Peha jaki dowódca ;o

lolekkkk18 11-04-2008 05:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 1995596)
Chill outuj nabzorze,kazdy w tibii ma satysfakcje z czego innego,tak sie sklada ze ormowcy i zomowcy z pkowania,jezeli masz zamair plakac idz na harmonie i graj sobie z mdw,a nie piszesz cry posty jako anonimek,bo tylko tak mozesz wyzalic swoje smutki,bo wiesz ze jezeli bys sie ujawnil to bys wiecej downgradow zaliczyl niz advencow. Juz jest tu taki jeden ale sie do niego przyzwyczailem.A z tym pozdro dla nienoobow mnie rozwaliles XD.Jezeli padasz od "nooba" to kim jestes?

synek.. nie wiesz co mówisz i z kim mówisz.. zrobilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. a niepokazuje swojego name poniewaz niechce zeby mnie wlasnie taka banda noobów napadla ( bo szanuje swój czas i prace ) dla twojej wiadomosci ostatnio padlem na 60~~ lvlu od monstera a ostatni raz od czlowieka na 12 lvlu a mam ponad 110 lvl.. wiec zastanów sie co mówisz zreszta jestes ostatni± osob± która moze mi dogadac wiec lepiej zamilcz...

ps. nie placze bo nie mam nad czym
ps2 pisze jako anonim poniewaz jak czytam co takie kurwa lamusy wypisuj± to poprostu niemoge.. ch** wiedz± tak jak ty a pierdol± zobaczymy moze po wojnie poznasz moj nick.. jak bede gral jeszcze w tibie..

pzdr.

Colmar 11-04-2008 07:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolekkkk18 (Post 1995882)
synek.. nie wiesz co mówisz i z kim mówisz.. zrobilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. a niepokazuje swojego name poniewaz niechce zeby mnie wlasnie taka banda noobów napadla ( bo szanuje swój czas i prace ) dla twojej wiadomosci ostatnio padlem na 60~~ lvlu od monstera a ostatni raz od czlowieka na 12 lvlu a mam ponad 110 lvl.. wiec zastanów sie co mówisz zreszta jestes ostatni± osob± która moze mi dogadac wiec lepiej zamilcz...

ps2 pisze jako anonim poniewaz jak czytam co takie kurwa lamusy wypisuj± to poprostu niemoge.. ch** wiedz± tak jak ty a pierdol± zobaczymy moze po wojnie poznasz moj nick.. jak bede gral jeszcze w tibie..

pzdr.

Tibie uwazasz za swoja prace? hahahahahahahahahahahha

chłopie wyluzuj :] i piszac ze nie dasz swego nicku pokazujesz to ze jednak boisz sie ORMO'wcow :D

btw.
Chłopcze wiesz co oznacza słowo noob? ze od noobow nas wyzywasz? :)
A i popieram słowa Faytaha ze jak bys podał nick to bysmy ci z dupy nogi powyrywali za to co tutaj wypisujesz xD

~GZ frag ORMO, szkoda ze wczoraj znow nie mogłem byc na akcji :(

Faytah 11-04-2008 07:19

Cytuj:

pzdr.

Wow robiles tyle pa i tly hantow zalatwiales,to jak sie domyslam nalezysz do grupy plebsu tibijskiego ktorego okreslam jako "rl of ktostam" albo poprostu kogos asslickowales by sie potem wozic. Jezeli dzialalnosc pk tak ci przeszkadza a padles ostatnio na 12 lvlu to po co to piszesz?Myslisz ze kogos wzruszasz tym czego tu nie robiles? Szczerze watpie.A tym ze boisz sie przedstawic i wyrazic swoje zdanie jako "ty" utwierdza mnie w fakcie ze jestes nikim(przynajmniej w tibii).

Bartas15 11-04-2008 07:37

Cytuj:

pzdr.

Jakby to były nooby to ludzie typu dran i wiele innych 100+ nie zaliczyłoby składki wiec milcz człowieku.Nie wszyscy musza tak jak ty expic i nabijac lvl ,żeby byc super.Ja naprzykład czerpie satysfakcje jak
zabijemy jakiegos 130 lvla.A pozatym Arcania to nie ¶wiat by rozpoczynac gre chc±c nabic jaki¶ lvl(wła¶nie przez pa,zajęte respy itd.).Jeszcze niedawno maj±c jakiego¶ dobrego "frienda" z DPFT wbicie 100 lvla to nie był problem.Jesli jestes taki "hanted" i "pa" i tym bardziej
jeste¶ w wojnie to podaj swój nick ,a nie ukrywasz się jak jaka¶ popierdoła.Jak chcesz się umówic z lask± to piszesz smsa ,że powiesz jej kim jeste¶ jak zgodzi się z tob± chodzic?
Pozdro lamusie

Picinhoxs 11-04-2008 07:54

Cytuj:

pzdr.

o.o na 60 lv padles? to jak bootowalem 260uh i brales jak ponizej 70% hp cie uhalao oO

bemo 11-04-2008 08:00

pici idz spac :P
gratz fraga na palusu :D!

kamsz 11-04-2008 08:51

23:39 Sua Mea [211]: IM JUST WONDER HOW LATE IM GONNA BE IN MY SCHOOL TOMORROW CAUSE OF YOU CHICKENS.

:confused:

samul 11-04-2008 10:19

Lav-Pall wyluzuj chłopie

Apr 11 2008, 09:09:03 CEST Killed at Level 104 by Voronix
Apr 11 2008, 08:30:20 CEST Killed at Level 105 by Voronix

Zostan w depo to rada na "zas"

Filush 11-04-2008 10:41

HAhahah, wczoraj było zajebi¶cie :D

Nigdy nie zapomne widoku uciekajacego Ljuba, Leszcza, Mlodzieniaszka i kogos tam jeszcze przed 6 sorcami 50 lvl ~ XDDDD

Btw

Pal Palus afkował(chyba) jak padał przynajmniej sie nie leczyl ani nie ruszał..

Szefoo 11-04-2008 10:50

Jak mozna afkowac przed pz gdy sie uczestniczy w wojnie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35.