![]() |
depozyt
witan pam pytanko tresci:
jak korzystac z depozytu?? jestem w rookgaard i mam 6 lvl z góry thx |
He he - W ROOKGARD nie ma DEPO :P Nie martw się - też jestem Newbie :P
|
Drabina!
Wiem że to trochę głupie pytanie ale jestem nowy. Nie wiem jak wejsc do gory po drabinie. W dól idzie ale jak do góry to się nie da. Jak klikam na drabine to nic sie nie dzieje tylko na dole jest napis "Sorry, not possible", a jak daję prawym przyciskiem myszy na drabine i USE to pisze "You cannot use this object". Co mam robić? POMOCY! ;(
|
Jak brać?
Nie wiem jak zabrać jakieś rzeczy z podłogi. Nie umimem handlować. Jeden Koleś powiedział mi że kasa jest w szczurach. A ja nie wiem czy to prawda czy nie bo jak zabilem szczura to nie wiem co z nim zrobic. POMOCY!!! ;(
|
Chodzenie po drabinie: Musisz dać USE na polu do którego drabina dochodzi.(czyli tam, gdzie się pojawiasz, gdy zszedłeś po drabinie)
Kasa, handel Itp: http://www.tibia.pl/tutorials.php Zalecam poczytanie tutorialów(szczególnie tych w dziale Początki), bo twoje problemy wynikają raczej z nieznajomości obsługi gry. @ziava Na Rook nie ma dp, ale żebyś wiedział na Mainland Podchodzisz do skrytki, otrzymujesz wiadomość ile przedmiotów masz w dp. Otwierasz skrzynkę i możesz do niej wkładać wszystkie przedmioty jakie chcesz, a potem je wyjmować. Do skrzynki masz dostęp tylko ty. Limit przedmiotów:1000. |
problemy z sciaganiem
Chcialem sie zapytac dlaczego gdy chce sciagnac filmy z forum zamiast siagac wlacza mi sie stronka http://rapidshare.de/files/882175/de...ifely.rec.html , ale nie przy wszystkich filmach tak sie robi.
|
Cytuj:
Jest jedno "ale" -> ten link niedziała - niema ani stronki ani filmu. |
co sie dzieje
17 marzec 15:45 5 razy juz mnie wylogowalo z gry
niby jest dobrze a potem sie lagi robia ze nic nie moge zrobic raz prawie mnei zabili potem spokoj i tak drugą godzinę już co ja mam #$%@#$%# zrobic bo mam wylaczone wszystko na kompie poza antywirem ?? pomocy |
Cytuj:
Proponuje przeczytać panom Maciekpkk'anowi oraz Jurkowi 260 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28187 Czyli jak zamieszczać i ściągać fimy z tego servera @Oskar111 Albo są jakieś problemy na serverze na którym grasz, albo masz powolny net. Jeżeli jesteś w sieci, to inni użytkownicy/Admin mogą wykożystywać całe jej "zasoby". Inna sprawa, to to, ze coś z twoim modemem/kompem może być nie tak. |
Czy gdzieśw internecie znajdękod seryjny do windowsa XP Proffesionala?
Jeśti tak, to czy moglibyście mi podać linka? albo nawet zapisać go w tym temacie... |
Mam mały problemik :/
Jeden z moich kumpli powiedział mi że jak przyzwe Fire Devila i on walnie z GFB tak że znajde się w polu rażenia to ja też dostaje obrażenia. Prosiłbym o odpowiedz czy to prawda bo na próbe mam za mało HP :/
|
@Nightwalker
W eMule napewno...ale przez "Tradycyjnego" Neta.....raczej nie @Jilehod Jeżeli grasz na pvp/epvp to tak. Na nonPvp nie. <<<<<<<<<EDit>>>>>>>> @Down Chimera jest zwykłym światem Pvp z systemem czaseszk(nie ma go tylko na światach Non-pvp orazInfernie i Dolerze) Czyli na Chimerze możesz oberwać od swojego sumona. |
czyli...
Czyli jak jestem na chimerze- zwykły serwer (nie non-pvp ani ten gdzie sie wszyscy leją bez czaszek) to moge zginąć przez własnego Fire Devila?
Troche to głupie... :/ <EDIT> Bardzo dziękuje za odpowiedź, ale i tak uważam że to dość głupie :/ |
Cytuj:
|
@UP
DZIĘKI WIELKIE! Bardzo ci dziękuje za tego linka! No to bedę maił dziś działającego new kompa ^^ |
Cytuj:
|
Ale ze mnie nOOb
Ma do was takie małe a bardzo nOObowskie pytanko ( orzniecie mnie za to ale tego kurde nie znalazłem)
Jak mam wstawić screen z tibi lub tez inny obrazek ale żeby był taki duży bo przy pomocy ImageShacka wychodzi takie małe i trzeba klikać by powiększyć a inni robiąt akie fajne i duże. Prosze napisac wszystko co i jak. Jak byście tłumaczyli maleńkiemu dziecku XD. Jeśli jednak taki temat był to prosze mi podac link. Z górskiej Góry THX XD |
Cytuj:
Teraz moje pytanko: Jak dostac sie do wioski elfow czy jak to sie tam nazywa. No, to miejsce gdzie elfow duzo bic mozna :D |
LUdzie pomocy mam problem
Kiedy odpalam tibie i wpisuje numer konta i hasło daje enter i nagle wyskakuje mi komunikat ERROR: Connection refused może mi ktroś napisać co z tym zrobić!! plz pomocy
|
To znaczy, że wystąpił jakiś błąd na serverze i nie może cie połączyć. Po prostu poczekaj.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |