![]() |
Oj Glazze.. Nie wiem czy wiesz ale przygotowanie do sezonu zazwyczaj zaczyna sie w sierpniu? ;> No tak.. Co Ty możesz o tym wiedzieć...
Miłego siedzenia w depo ;** |
Cytuj:
PS:Na śniadanie jadam 1 trolla forumowego ewentualnie 10 dzieci neo |
Cytuj:
Może dlatego że jest Paj or Daj? ;* |
A kto jest w tej gildi? ;)
|
Cytuj:
|
hahahah zamknijcie mordy kojoty jebane. Płacić dalej nie pierdolić!
|
|
Oświadczam wszystkim ze koncze z expieniem spowodu takich osob jak Laxia.
Mam nadzieje ze ktos wkoncu porozmawia z tym dzieckiem z adhd ktorye mysli ze jak zrobi 130 ms lizac dupe przy tym calemu servowi to jest spoko,a nastepnie bijac ludzi ktorzy walczyli z nim po tej samej stronie. Bylem z PaD i narazie co z tego mam to hunt u takich noobow jak Laxia... Nie mam zamiaru byc z kims innym ale jak mam byc w gildi z taka osoba jak Laxia to wole byc juz neutral,albo wogole nielogowac.. Mam placic 2kk za to że gdy laxia probowal mnie ubic zmarnowal przy tym 2 fragi na noob charach,oraz 1 fraga na mnie wbijajac przy tym bana. Z niecierpliwoscia czekam na nową wojne moze wtedy bede mogl spokojnie wyexpic.. |
Cytuj:
Ty pewnie myślisz, że jak kupiłeś chara na 100+ lvlu to coś znaczysz i cię nie zajebią? gl |
Cytuj:
Elo! ; D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. Jak tam imprezka u Boskiego?? |
Moze zamiast sie wyzywac zacznijcie ostro expic!!! Bo jak zacznie sie nowa wojna to juz bedzie gowno z expa...:baby:
|
Tiaa...:confused:
|
"bo zajebalem dla Laxi bp gmp." to znaczy, że zajebałeś komuś i dałeś laxii?
To gadanie w białymstoku i ogólnie w tamtych okolicach jest idiotyczne. Po co to dla? |
kazuś, wyluzuj, tatuś nie dał ci wazelinki i już płaczesz...
|
Tak jak patrze na to wszystko to mi sie wydaje ze szykuje sie powoli wojna :baby:.. PaD vs Oness w sumie to kiedys byla 1 gildia ale teraz obydwie sie coraz bardziej powiekszaja... Jestem ciekawe takze czy jak by bylo tak jak mowie ,to do kogo by doszly Bile :evul:
Martool nie pk-uje- pomaga zbic lvl Martool nie kradnie- bierze, co mu sie nalezy Martool nie grozi- uswiadamia o przyszlosci Martool nie rozkazuje- stanowczo doradza Martool nie klamie- przedstawia swoja wersje Martool nie ucieka- tylko spieszy sie do dp |
Martool kupił chara na 111 lvlu - i odrazu spadły 3 lvle
|
kazo dziękuje za przeeeeeeeeeepyszną kolacje <3 <munch>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |