Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keo
(Post 2121076)
Speddy of szmules słyszałem że twoje "muły" wykiełkowały na kreatynie.Wiec niewiem dlaczego tak sie przed tym bronisz jesteś zwykłym ćpunem ,który ma dostęp do siłki.A i apropo tego "dressu adidasa" umnie na Odzieży Zachodniej widziałem taki przed wczoraj za 20 zł kupie sobie taki i bende sie lansować na forum [ale w końcu 3x paski].Pozdro dla BOGA...KREATYNIARZA i rzecz jasna dla najbardzieSro
PS. Sprzedam 5 zł za 6,50zł.
Aukcje moge wystawić na allegro.All legalnie!
|
JAk dojebales, obraziles go ale takze i mnie, kreatyna to suplement diety szmato, jesli nie wiesz jakie ma dzialanie kreatyna to zapraszam do wujka google... tak w skrocie: przyspiesza proces odbudowy miesnia, czesciowo zapobiega zakwasom, jedyne przez co przestalem zazywac to to ze zatrzymuje wode w komurce co powoduje przyrost masy...
Najbardziej przejebales sobie tym:
Widac ze gowno sie znasz, kreatyna to nie koks-.-, a te foty twoje mnie roz*******aja... jeszcze ta zajebista napinka, no kurwa zal... ale z Ciebie cpun(koks)...
buauhauha pewnie dziecko tibi skoro pojecia o zyciu nie masz-.- nie pozdrawiam...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Daldar
(Post 2121315)
Żal? To prawie nic nie daje, mój Ty seksie!
|
Tak to nic nie daje jak sie jest dzieciakiem i nie wie sie jak to uzywac... bezmyslnosc przy kreatynie moze Ci zatkac nery. a Skoro Tobie kreatyna nie dodala masy to znaczy ze nie cwiczyles, w innym wypadku nie dziala, a jesli chcesz nic nie robic i nagle zaobserwowac przyrost masy, polecam 2 miechy w US i tamtejsze fastfoody...
|