Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

Lord Dreathan 02-01-2009 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bluray (Post 2403573)
Co jest, wchodzę na WoW'a normalnie, próbuję wejść na postać a tu wyskakuje takie coś:
PHP Kod:

Character lockedContact Billing for more information 

O co tu chodzi?

Nie miales kiedys hacka czy cos? Mialem cos podobnego. Mialem hacka jakos 4 miesiace temu, a teraz sie okazalo ze mam zablokowana mozliwosc placenia karta kredytowa. Zadzwonilem do blizza do Anglii ( darmowy numer, uzylem skype) i wszystko odkrecili.

CytrynowySorbet 04-01-2009 16:38

http://uk.youtube.com/watch?v=S_ggLGj37qI

To dla tych, którzy myślą, że mage został znerfiony w Wotlk ^^

Spoil: Mage zsolował Military Quarter w Naxx hc

Racon 04-01-2009 19:30

@UP dodam tylko ze "When you see it...you will shit bricks"

Bluray 04-01-2009 19:53

Prezenty Blizzarda - part 2

Tym razem, było to nieświadomie, robiłem quest w Southshore, który polegał na lootnięciu różdżki z Windiego, owa różdżka wypadała z każdego z nich, jednak w małym procencie, pomęczyłem się trochę a wanda nie zdobyłem, przyszedł jakiś alluch hunter, i wziął na siebie 2 windiego, strzeliłem w tamto miejsce "śmiechową różdżką od blizzarda", no cóż byłem w combacie, wyleczyłem się bandażem, aż tu patrze alluch padł, a windiego lecą na mnie, jeden ma 9% hp, drugi 6% xD No i z tego mającego 6%hp, zlootowałem quest item :)

@Lord Dreathan
Problem już przeszedł, zalogowałem się na stronie, wszedłem w support i załatwiłem problem.

kołbaś 04-01-2009 20:44

dodam tylko co do tego maga ze juz to nie dziala. teraz ta tarcza nie moze byc zassana przez maga. Sprawdzone z dobrych źródeł(biedny erion tyle sprawdzania i meczenia sie i gowno z tego wyszlo =P)

eerion 04-01-2009 22:49

Cytuj:

To dla tych, którzy myślą, że mage został znerfiony w Wotlk ^^
taaa... To po prostu wykorzystanie rzeczy, której blizz nie uwzględnił.
Szkoda, że już się nie da :(

CytrynowySorbet 05-01-2009 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2410058)
taaa... To po prostu wykorzystanie rzeczy, której blizz nie uwzględnił.

Co nie oznacza, że mage nie miał (podkreślam czas przeszły) przewagi. Nie był to żaden bug, a gość po prostu wykorzystał swój "potencjał".

Uran of Aurea 06-01-2009 21:36

Wszyscy chwala palka i dk... To prawda ze to koxy na pvp i ich na pół roku zbalansuje (tak jak rogala ) Na pvm też spoko ale i tak hunter wymiata na pvm jak dla mnie .

kołbaś 07-01-2009 07:35

erm no wiesz retri pala w expieniu jest wykoxem. Jak jeszcze prze d nerfem bral 8 mobow naraz. Teraz bieze tylko 6... No i jezeli dla ciebie PVE to tylko grind na zwylkych mobach a nie isnty heroic itd to nie masz duzo do powiedzenia. Hunter naprawde slabo wychodzi przy dobrym retri pala.

Vrael 07-01-2009 10:47

Jak hunter odpali bestial wrath to nie ma chuja we wsi xD

PLague 07-01-2009 11:08

A tam, teraz fury warrior w pve jest niesamowity. Miałem zamiar mojego maina przekwalifikować na prota, ale gdy zobaczyłem nowe talenty, szczena opadła.

W pvp też mi lepiej idzie, zwłaszcza z drutami zacząłem dawać sobie radę.Przez ten czas chyba pod otwartym niebem spotkałem paru hordziaków drutów (jednego z nich na 75, podczas gdy ja miałem 72) i z tak ponad połowy wychodziłem zwycięsko. Ten talent obniżający przeciwnikowi healing o 50% to rzeźnia.

eerion 07-01-2009 11:27

Cytuj:

Co nie oznacza, że mage nie miał (podkreślam czas przeszły) przewagi. Nie był to żaden bug, a gość po prostu wykorzystał swój "potencjał".
Nah, po prostu się to fartem skombiło. Nie dorabiajcie ideologii do czegoś takiego. Talenty udało się zgrać i tyle. A to głównie dlatego, że postanowili zrobić tak jak ma prawdziwy DK - bone shield jest spellstealowalny.
I dlatego coś takiego.

Cytuj:

No i jezeli dla ciebie PVE to tylko grind na zwylkych mobach a nie isnty heroic itd to nie masz duzo do powiedzenia. Hunter naprawde slabo wychodzi przy dobrym retri pala.
Uwierz, że obecnie dobry hunter naprawde nie wychodzi źle przy retri pala, czy innych klasach. Dlatego w 3.0.8 dostanie lekkiego nerfa :P

A ja musze sobie arena team znaleźć w końcu

Uran of Aurea 07-01-2009 21:33

W*****a mnie tlyko, że tak hunta udupili z tym aimed shootem... Wbilem 71 i myśle faza wkoncu bedzie aimed + full bm a tu z auto shoota wiencej niz z aimed wale xD

Cytuj:

erm no wiesz retri pala w expieniu jest wykoxem. Jak jeszcze prze d nerfem bral 8 mobow naraz. Teraz bieze tylko 6... No i jezeli dla ciebie PVE to tylko grind na zwylkych mobach a nie isnty heroic itd to nie masz duzo do powiedzenia. Hunter naprawde slabo wychodzi przy dobrym retri pala.
No tego bym nie powiedział..... Na heroic'ach jeszcze nie bylem ale na instach mam moze troche mniejszy dps od retri pala nawet jak reszta teamu padnie a ja zostane to mam duze szanse na dokonczenie walki i zabicie paru elit naraz z dobrym uzyciem trapów ( nie mówie tutaj o hide czy Feign Death )

Dawergo 20-01-2009 17:19

Noo panowie, cos nam cisza nastała, to ja się pochwale 80 lvlem i http://www.wowhead.com/?item=37169 z pierwszego nexusa hc ;]

KrEmAs KAc 20-01-2009 19:01

No ja zrobiłem sobie przerwę do czerwca więc nie piszę ale piszcie bo czasami tu zajrzę bo w czerwcu nie chce doznać szoku z powodowany zmianami w grze :)

CytrynowySorbet 20-01-2009 21:50

Druidem dalej gram, feral był interesujący na początku (konkretniej Cat form), tak na 50 lev byłem już tym zmęczony... Właśnie zawitałem do OL, masa itemów z SP a ja w balance poszedłem i walę crity za 1,8k z Starfire gdzie popadnie Xd No i Wrath z castingiem 0.94 też ładny :]

Dawergo 21-01-2009 20:28

@up
Mowilem xD

Ja w piątek ruszam na naxxa 10 osób, zobaczymy jak pojdzie, mialem sobie jeszcze dzisiaj ruszyc na jakies hc ale net kiepsko dziala :/

kołbaś 22-01-2009 07:01

dopiero naxxa bedzieszmeczyl ? ja juz jeden run mialem a w piatek szykuje sie nastepny konkretnie casterski a dzisiaj moze na archavona polece 10 i 25 bo na tym tałatajstwie wyciagam nawet 3.5k dps

Dawergo 22-01-2009 11:12

No niestety, ale wbiłem 80 w poniedzialek wiec... Trzeba było ogarnąć jakies itemki z hc i w ogole ;d

Vrael 22-01-2009 17:47

Ehh powiem wam, że jestem załamany patrząc na PVP w WotLK'u - jest po prostu żałosne. Shadow priest jak się okazuje jest naprawdę ciężki w grze a konkretnie w utrzymywaniu się przy życiu. Oczywiście argumentacja Blizzarda jest błyskotliwa i odrazu wszystko wyjaśnia "Takie klasy jak mag czy rogue są czystymi DPSami dlatego muszą być silne!" - tak właśnie słyszałem tylko czemu w takim razie paladyni są równie silni?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21.