![]() |
ja nie wiem bo mnie Pih Poh nie kreci :D ale mozecie powiedziec ;>
|
nawet godziny na forum nie przestawia :( zief
|
up* jestes z kalisza,jestes 0 ;/
|
e za co makiss padl?? chyba nie za fre lol ;\
|
no tak kazdy wie ze kalisz ssie ! dobrze bob ze jestes z innego miasta pozazdroscic !
|
co to kalisz?
|
|
Cytuj:
koszyk haksorze -.- a tera dla feliksuw i lafuw podam takie ladne ciekawostki nowineczki Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Honorowi Obywatele miasta Józef Piłsudski Maria Dąbrowska Jan Paweł II Osoby związane z Kaliszem Anna Woźniakowska - polska siatkarka, reprezentantka Polski i SSK Calisia Kalisz Cytuj:
tera wasze chelmy i grudziadze czy inne miasta moga sie schowac do kalisza ! |
|
Tak sobie czytam te niektóre posty... Gówniażernia prosto z bloków, dorwała się do Tibii.
@down joł joł |
No, to mamy przejebane.
|
i co masz do tego kto jest z bloku a kto z domu?
|
Cytuj:
http://img394.imageshack.us/img394/3...ckupjp0.th.jpghttp://img394.imageshack.us/images/thpix.gif |
.. i obraźliwe.
|
A więc ujmę to tak: Rozpuszczone bachory, dorwały się do Neostrady, co zaowocowało kontaktem z Tibią, która wręcz urzekła serca "młodych internautów". Ich niesamowicie ubogi poziom elokwencji (jak to ktoś ujął), uniemożliwia im kulturalnie włączyć się do dyskusji. Zawsze muszą się do niej wpier*alać, wjeżdżając na rodzinę każdemu, kto ma inne zdanie niż oni. Przykładem tutaj są panowie "Thuy~" i "Pici~". Jeden głupszy od drugiego. Typowe dwa gamonie bez szkoły, które przekładają pixelki ponad wszystkie inne wartości...
Cytuj:
Cytuj:
|
Ogrody – dzielnica, w której największą atrakcją jest obserwowanie maszyny w kształcie psa, jeżdżącej po chodnikach i zbierającej psie kupki.
ten tekst akurat jest tak niski jak wasze iq PSY |
Cytuj:
|
twoja stara ceruje skarpety
|
Cytuj:
Edit: I nie znam zadnego KALIEGO! |
Cytuj:
przestan tworzyc nowych slow to takie po polskjemu, bo chyba nie ironia?:( nigdzie nie napisal ze to slowa jego ojca, ale jak do ciebie w szkole tak mowia no to pozazdroscic XD! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |