Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mam talent (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194369)

CytrynowySorbet 06-12-2009 11:47

Ja tego nie znam, i co z tego. I tak mi się nie podobało.

Stokrotek 06-12-2009 13:29

IMO Wyrostek nie zasluzyl na wygrana. Jego wystep w ogole mi sie nie podobal. Nie widze wielkiej roznicy pomiedzy tymi cyganami, ktorzy latem wyjda przed blok i graja pod balkonami. Krotko mowiac - zenada. Jednak zauwazylem, ze robienie miny osoby z zespolem downa mu chyba pomoglo wygrac co inni odebrali jako przezywanie tego co robi i kocha :(.

Moj faworyt i tak odpadl w polfinalach - Golonka, wiec jakos ten final nie byl dla mnie ciekawy. Osobiscie wolalbym, zeby wygral Kaczorex/Kony/Patenciarz :)

Lechista 06-12-2009 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angel of Death (Post 2696448)
Ale jej pseudo inteligentne i 'wysublimowane' wypowiedzi które się czasem zdarzają są zazwyczaj tak żałosne, tandetne i bezsensowne że naprawdę żal jej słuchać, przeplata je z jakimiś badziewnymi wstawkami typu "byłeś fajny, jestem kupiona" jakby była na poziomie przeciętnego 13 letniego tibijczyka. Dochodzą do tego jeszcze takie sztuczne 'spontany' jak np. wczoraj stanięcie na stole czy jakieś dziwne okrzyki innego razu, zbyt na siłę chce być fajna i IMO jej nie wychodzi, bardzo.
Przed MT miałem do niej neutralny stosunek, może nawet lekką sympatię ale to co tu pokazuje to dno.

Jakie ty głupoty gadasz, to niewiarygodne ... Wg. mnie są bardzo i to bardzo obiektywni a jak gadają to aż miło się słucha.

Angel of Death 06-12-2009 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2699991)
Jakie ty głupoty gadasz, to niewiarygodne ... Wg. mnie są bardzo i to bardzo obiektywni a jak gadają to aż miło się słucha.

Widać że gdańska pała z Traugutta ;] Chyba nawet nie wiesz o czym pisałem bo piszesz w liczbie mnogiej podczas gdy ja tylko Foremniak zjechałem ;]

sphinx123 06-12-2009 19:23

Nie mogłem patrzeć na wyraz twarzy tego akordeonisty jak grał, błagam. Tak wyobrażałem sobie minę kolesia z filmiku "1 guy 1 jar" gdy wsadzał sobie słoik do odbytu.

Erhion 06-12-2009 21:10

Ni chuj nie rozumiem dlaczego ten ziomek wygrał tą edycję. oO

CytrynowySorbet 06-12-2009 21:30

Kurczę, ja nie rozumiem czemu oni przyjmują ludzi, którzy trenują coś LATAMI i, można by rzec, to jest ich praca. To powinni być zwyczajni ludzie z talentem. Wytrenowane granie na akordeonie czy wyczyny gimnastyczne trenowane latami raczej talentem nie jest, a po prostu wprawą...

Nari 06-12-2009 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2700163)
Kurczę, ja nie rozumiem czemu oni przyjmują ludzi, którzy trenują coś LATAMI i, można by rzec, to jest ich praca. To powinni być zwyczajni ludzie z talentem. Wytrenowane granie na akordeonie czy wyczyny gimnastyczne trenowane latami raczej talentem nie jest, a po prostu wprawą...

A ja nie rozumiem, dlaczego nie mieliby ich przyjmować. Talent ćwiczony latami, to też talent, mimo że jest w miarę pospolity.

Maggic 06-12-2009 21:49

Cytuj:

Podaj przykład talentu nad którym się nie ćwiczy. Czekam.

CytrynowySorbet 06-12-2009 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2700173)
A ja nie rozumiem, dlaczego nie mieliby ich przyjmować. Talent ćwiczony latami, to też talent, mimo że jest w miarę pospolity.

A więc ten dzieciak techno tancerz, który miał kilkadziesiąt (?) tras koncertowych na rok się nadaje?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2700175)

O to właśnie chodzi, to nie miało być takie proste (mama mi powiedziała, że mam ładny głos i kazała mi się zgłosić) tylko coś rzadkiego, co uczyni ten program wyjątkowym... Co mu się nie udało. Jakby połączenie You can dance, Idola, i kilku innych mniej znanych show...

Nari 06-12-2009 22:06

[quote=CytrynowySorbet;2700182

O to właśnie chodzi, to nie miało być takie proste (mama mi powiedziała, że mam ładny głos i kazała mi się zgłosić) tylko coś rzadkiego, co uczyni ten program wyjątkowym... Co mu się nie udało. Jakby połączenie You can dance, Idola, i kilku innych mniej znanych show...[/quote]
A ja chciałbym, żeby na świecie panował pokój, żeby nie było głodu i żebym nie musiał pracować. Bądźmy realistami- czegoś takiego nie zrobisz w takim kraju jak Polska. A jeżeli chcesz coś rzadkiego i dziwnego, to możesz sobie pooglądać rekordy guinnessa na polsacie, de facto.

CytrynowySorbet 06-12-2009 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2700187)
A ja chciałbym, żeby na świecie panował pokój, żeby nie było głodu i żebym nie musiał pracować. Bądźmy realistami- czegoś takiego nie zrobisz w takim kraju jak Polska. A jeżeli chcesz coś rzadkiego i dziwnego, to możesz sobie pooglądać rekordy guinnessa na polsacie, de facto.

Nie rozumiemy się; ja nie napisałem, co ja bym chciał (ty tak), tylko jak to miało wyglądać, jakie były tego założenia (przed nawet castingami do I edycji).

Nari 06-12-2009 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2700191)
Nie rozumiemy się; ja nie napisałem, co ja bym chciał (ty tak), tylko jak to miało wyglądać, jakie były tego założenia (przed nawet castingami do I edycji).

W każdym razie takie coś jest raczej niemożliwe. Pół litra temu, kto by taki program zrealizował ;-).

Emcess 07-12-2009 11:37

Cytuj:

z tego co gdzies widzialem, to z tych dwoch dziewczyn ta starsza trenuje dopiero dwa lata. elo

thoro 07-12-2009 12:43

A dla czego nie?
Skoro to takie łatwe, to wytrenujcie talent, i idźcie wykosić 300tys złotych.
To nie jest takie proste, a sam talent i umiejętności w dzisiejszych czasach nie zawsze wystarczą, aby się wypromować. Czasami niestety potrzebna jest kasa...
Mi najbardziej przypadł do gustu występ Braci Legun, potem Marcina, jednak bracia Legun na brak pieniędzy na pewno nie narzekają, występowali w wielu miejscach na świecie. Marcinowi nagroda się należała, bez dwóch zdań - talent.

CytrynowySorbet 07-12-2009 13:21

Mamy różne pojęcie nt. talentu widzę. Idąc waszym tokiem myślenia, połowa ludzi na świecie ma talent. Idąc dalej, talentem może być bycie dobrym z matmy, bo trenuje się to kilka lat i jest się w tym całkiem dobrym.

Tharion 07-12-2009 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2700353)
Mamy różne pojęcie nt. talentu widzę. Idąc waszym tokiem myślenia, połowa ludzi na świecie ma talent. Idąc dalej, talentem może być bycie dobrym z matmy, bo trenuje się to kilka lat i jest się w tym całkiem dobrym.

Talent to nic innego jak 200 metrów dalszy start w biegu na 500 km, że tak powiem w przenośni, HEHE

Raks Ninja 08-12-2009 00:35

Szczerze bym wolal zeby wygral Golonka albo gosc ktory robil triki na rowerze. Troche zalowo ze wygral Wyrostek a drugie miejsce zajelo gejostwo ale lepsze to niz Madox. Oby w trzeciej edycji zmienili Foremniak bo czasami nie da sie jej przesluchac.

Koronowany rycek 08-12-2009 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2700175)

Sa talenty, ktore sa bardziej czasochłonne i te mniej.

Billy_Mays 08-12-2009 22:24

Ja też głosowałem na Wyrostka
Możecie po mnie jechać

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42.