Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 4:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199736)

Don_Kustosz 04-01-2009 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikaia (Post 2408568)
Wiadomo, ty masz 8 gosci, ja 4, w tym momencie ty masz skilla na pvp.
Innym razem ja mam 9, ty 3, i fail bo kurwa teraz ja mam skilla!

Jezeli oni szpanuja swoim skillem, ze ubijaja KAZDEGO kogo chca, niech ida na pvp ;] karo znowu dostanie delete i bedzie ryczal ; D

Overx 04-01-2009 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2408429)
Huj ci do tego lamerze pokaż nick a nie kozaczysz i wrzucasz sobie do avatara blackd jakbys chciałbyć przez to fajniejszy. Gram i tu i na Xerenie narazie nicku nie podam.

@Up
Nie ma to jak przyjebane nooby, które myślą, że są bogami bo trapują na non-pvp.

I kto to mowi hhauhauauha ( pogrubiony tekst) .Czlowieku znaczna czesc forum sugeruje ci zebys stad wy*******al, nie widzisz tego ? Przejebane noby bo trapuja na non - pvp ? dla ciebie kazdy jest przyjebany to samo pewnie napiszesz na forum Xereny " nie ma to jak przyjebane nooby ktore mnie ubijaja na pvp " Kozaczysz , napinasz sie a potem zalisz. Nie mieszam tibi z rl ale powiedz szczerze czy na rl tez tak do wszystkich pyszczysz ? Czy tylko na forum jestes taki madry ?

Nikaia 04-01-2009 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2408573)
idz na Maly spawn hyder zabij kogos w 2 osoby a nie w 6 zawsze wpadacie ^^/

Karo jak Cie dawno na frostach nie widzialem ;] od 3 listopada chyba ^..

1. Pokaz jak ty zabijasz we 2 na malym spawnie, mozesz nawet sam.
2. Byl przedwczoraj.

@edit
kustosz, skill na pvp ogranicza sie do zaznaczenia postaci i nawalania w hotkey, ot co

Adior 04-01-2009 00:46

@UP
Ktory level padl ? 60 ? 70 ? >.<:baby:

Don_Kustosz 04-01-2009 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikaia (Post 2408580)
1. Pokaz jak ty zabijasz we 2 na malym spawnie, mozesz nawet sam.
2. Byl przedwczoraj.

@edit
kustosz, skill na pvp ogranicza sie do zaznaczenia postaci i nawalania w hotkey, ot co

Poraz kolejny powtarzam - jezeli grasz na non pvp to czemu nie przerzucisz sie na pvp ? przeciez tam tylko klikasz w hotkey :*

Nikaia 04-01-2009 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 2408586)
Poraz kolejny powtarzam - jezeli grasz na non pvp to czemu nie przerzucisz sie na pvp ? przeciez tam tylko klikasz w hotkey :*

Bo na pvp nie mozna spokojnie bocic :]

Don_Kustosz 04-01-2009 00:53

No tak, ale przeciez to jest takie banalne klikac w hotkey jak przyjdzie pk (chyba masz alarm na pk no nie ?) przeciez ty pk ubijesz bo to tylko wystarczy klikac w hotkey

Nikaia 04-01-2009 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 2408593)
No tak, ale przeciez to jest takie banalne klikac w hotkey jak przyjdzie pk (chyba masz alarm na pk no nie ?) przeciez ty pk ubijesz bo to tylko wystarczy klikac w hotkey

Ale jak wrzucam afka, to mi alarm nie pomaga =/

Adior 04-01-2009 00:58

olejcie tą gadke... zaśmiecanie forum :D wrzućcie jakies SSy :D Bo Michałowi sie nudzi :D Zzzz....

Tharion 04-01-2009 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 2408593)

No jest banalne, i właśnie dlatego nie gram na pvp.

ssik :
http://i499.photobucket.com/albums/r...Fragi/87ms.jpg

Zrywna_Szkapa 04-01-2009 02:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikaia (Post 2408590)
Bo na pvp nie mozna spokojnie bocic :]

Ja sobie botuje jak chce i od 60lvli nie wiedzialem nawet skulla, więc nie pierdol :D

Rosan 04-01-2009 02:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 2408586)

Żeby takie ***** jak ty, mające w avatarku plecy swojej starej mogły się dalej bluzgać do nas 'czemu to my nie możemy być the best i robić pod publikę, bo ofc my wszystko gadką zalatwiamy [; '

Tak więc kochana szkapo - zero null
Marcelku percelku - zero null

Najwięcej macie do powiedzenia - zero robicie, stoicie na 1 sqm, po czym wychodząc z HFF słyszę 'co spierdoliło się do tp?!@?12;DD:D;D:XD'

Stary przez cały quest robiłem z wami co chciałem a wy płakaliscie jak ****, na poczatku zalogowalo nas 3ch efekt - juz 6 padlo na 1st bossie, dalej to już tylko slalom.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 2408328)
Zgodze sie z Xaszkilem że Recon śmierdzi g0w/\/3m.
Ich trapy są żałosne + słaba skuteczność

Powiedział gungir :p

INQ deadly dragons - doszedl do polowy hff - Dec 14 2008, 19:37:11 CET Died at Level 131 by a hellfire fighter
5min potem - 2ga pod samym tp - Dec 14 2008, 19:49:59 CET Died at Level 130 by a behemoth
10:34 Gungir [125]: pierdole, za tydzie ide z amen

PSEUDO INQ AMENO - doszedl do bossa - Jan 03 2009, 09:52:42 CET Died at Level 131 by an eye of the seven

exiva "gungir
A player with this name is not online.

http://img508.imageshack.us/img508/3655/ejuhelpep2.jpg

RextoN 04-01-2009 04:14

http://img255.imageshack.us/img255/4953/20154642sx9.jpg
33 Tomby :P

Recon9 04-01-2009 09:15

ale ta szkapa to kozaczek, alllleeeee kozaczek :) - szkoda ze tylko na forach(na inq pokazal jaki jest odwazny), no coz, przynajmniej pol serva bedzie miala duuuuzo z ciebie smiechu jak zobaczy fraga na tibi.pl :)

Chickymicky 04-01-2009 10:02

Znowu pierdolicie jak pojeby xD :confused:

gz Hith bro :* drugi Nathariox z ciebie się robi ;)

Zarrionn 04-01-2009 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikaia (Post 2408534)
Co ty w ogole gadasz, on 1 vs 1? smiech na sali :D:D:D
Jak szkapa chcac mnie zabic na bb isle <wtedy 60 lvl> przyszedl z 3 osobowa ekipa, thorian, phovel i on.
przeciez on by sie wypierdolil bedac 1 na 1 jak szmata
typowe dla takich kozakow

ja na twoim miejscu bym tak nie kozakował bo jak chciałem sie spotkać to troszke sie zesrałeś i nie przyszedłeś

/ Zarrion

Zarrionn 04-01-2009 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikaia (Post 2408548)
Nic dziwnego ze nie pamietasz, tez bym sie wstydzil :<

A propo 1 vs 1, to mozna wyskoczyc na hffy przed wejsciem na inqu, ale przeciez allegrowicz szkapa jedynie co umie zrobic, to wpisac liczbe gp kupowanych na allegro i wcisnac przycisk "kup teraz" : )

taki kozak jestes w tibi ale wyskocz 1 vs 1 na rl:)

/Zarrion

Esprit 04-01-2009 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikaia (Post 2408568)
Wiadomo, ty masz 8 gosci, ja 4, w tym momencie ty masz skilla na pvp.
Innym razem ja mam 9, ty 3, i fail bo kurwa teraz ja mam skilla!

Ty masz 9 30 level my mamy 3 120 ed pasuje ci rozjebiemy cie w mniej niz minute.

@Rosen
I widzisz to jest ich styl, że oni to potrafia powiedziieć a wy twierdzicie, że nie chcieliście trapować a naprawdę trap wam nie wyszedł. Jak jesteście takie kozaki to zagrajcie na pvp jak twierdzicie, że prosto ubić pk, przyjdzie koleś, zabijecie tego 150 ek'a a za chwile zajebie was cała gildia, powodzenia życzę kozaki. Nawet głupie 8 levele mają swoich pro wiem bo sam padłem od 10 15 levelowych druidów ;).

Wariatoneoneone 04-01-2009 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zarrionn (Post 2408783)
taki kozak jestes w tibi ale wyskocz 1 vs 1 na rl:)

/Zarrion

Aż konto specjalnie dla Ciebie zrobiłem!!!!!!! Na rl byś bił sie z nim o pixels mada faka jestem koks bo on mnie nie widzi? Dla mnie jestes byles i bedziesz zawsze zerem Zarrion. Ty cale to jebane recon. A o recon prawda jest taka, ze kilka razy sie im udalo ubic kogos i juz joł spinatorzy kurwa wielcy. Wy*******ac na ta swoja jebana celeste. Karo Inc moze ma skilla, ale jak mozna go nie miec kiedy ktos jest non stop online i tylko biega po mapie zeby ubic jakiegos nooba? :) Pozdro

Zarrionn 04-01-2009 10:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wariatoneoneone (Post 2408822)
Aż konto specjalnie dla Ciebie zrobiłem!!!!!!! Na rl byś bił sie z nim o pixels mada faka jestem koks bo on mnie nie widzi? Dla mnie jestes byles i bedziesz zawsze zerem Zarrion. Ty cale to jebane recon. A o recon prawda jest taka, ze kilka razy sie im udalo ubic kogos i juz joł spinatorzy kurwa wielcy. Wy*******ac na ta swoja jebana celeste. Karo Inc moze ma skilla, ale jak mozna go nie miec kiedy ktos jest non stop online i tylko biega po mapie zeby ubic jakiegos nooba? :) Pozdro

Pozdro pocwicz a nie tylko w ta gre grasz:) pozdro tam i spij!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50.