Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie In Pectore vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=201058)

LoluU$ 03-03-2009 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atee (Post 2484755)
nie 8o

to c'owo ^^

@topic

Nie dawajcie sobie blessow kupowac... nonsens to tak jakbys pozwolil zeby w piaskownicy mogli sobie w "no keal 30 min plx" zrobic scianke z piasku xD

Faytah 03-03-2009 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2484521)
ofc zadnego waszego nooba tam nie bylo, zyj dalej w wlasnym swiecie

nie kminie po co nasze nooby mialby nas blokowac, wypychac i mwallowac?

obejrzyj camy, a pozniej sie wypowiadaj kto tu jest hipokryta ;]

Jak mnie mnie blokowaly to tez byly nasze,wez daj mi numer do tego dilera tez chce miec takie zajawki. Bys czytal wszystkie posty bys wiedzial zreszta co mialem na mysli,ogolnie 90% noobow to byly randomy (tak statystyka z dupy ale jakos tak) i jestem pod wrazeniem twojego czytania ze zrozumieniem,czy ja cie nazwalem hipokryta? Nie,napisalem tylko to ze ty mnie tak nazwales oznacza ze cos jest nie tak,ale oczywiscie to ja jestem tym,ktory widzi swiat na swoj zielony sposob.

bemo 03-03-2009 21:04

wrzuc posmiejemy sie razem

Partyzant_Felix 03-03-2009 21:13

http://www.youtube.com/watch?v=5xKyC_hHjGI

fajny rytm :D

smieszny veri

AtticusDoubleCross 03-03-2009 23:35

http://www.sendspace.pl/file/5mSYryi4/ Mój nowy film... Niestety WMG zablokowalo mi film na YouTube wiec narazie mozna pobrać go z tego źródła.

picipancarlin 03-03-2009 23:38

jak mnie hack to cie det

kamsz 03-03-2009 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2484864)
Jak mnie mnie blokowaly to tez byly nasze,wez daj mi numer do tego dilera tez chce miec takie zajawki. Bys czytal wszystkie posty bys wiedzial zreszta co mialem na mysli,ogolnie 90% noobow to byly randomy (tak statystyka z dupy ale jakos tak) i jestem pod wrazeniem twojego czytania ze zrozumieniem,czy ja cie nazwalem hipokryta? Nie,napisalem tylko to ze ty mnie tak nazwales oznacza ze cos jest nie tak,ale oczywiscie to ja jestem tym,ktory widzi swiat na swoj zielony sposob.

tobie numer do dilera nie potrzebny, bo sam masz krzywe fazy

w thais-veno wiekszosc byla od was (sg przy blessie i na openie, ormowcy krazyli niektorzy tez), ale co ty mozesz wiedziec jak z tego co pamietam to cie wtedy nie bylo nawet~

Faytah 04-03-2009 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2485244)
tobie numer do dilera nie potrzebny, bo sam masz krzywe fazy

w thais-veno wiekszosc byla od was (sg przy blessie i na openie, ormowcy krazyli niektorzy tez), ale co ty mozesz wiedziec jak z tego co pamietam to cie wtedy nie bylo nawet~

o ile pamietam byly 2 ob w tamtym miejscu z tego raz ubiliscie mnie "bo nasze noobchary biegaly" mozliwe ze ja pisalem o tym drugim a ty o tym pierwszym,nie mniej jednak na obu przewazaly noobchary randomow czychajacych na loota i fun,z drugiej strony latwiej zrzucic wine porazki na noobchary niz na to ze poprostu w pierwszej opence wam nie wyszlo a w drugiej nam

okozaoko 04-03-2009 06:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2485252)
o ile pamietam byly 2 ob w tamtym miejscu z tego raz ubiliscie mnie "bo nasze noobchary biegaly" mozliwe ze ja pisalem o tym drugim a ty o tym pierwszym,nie mniej jednak na obu przewazaly noobchary randomow czychajacych na loota i fun,z drugiej strony latwiej zrzucic wine porazki na noobchary niz na to ze poprostu w pierwszej opence wam nie wyszlo a w drugiej nam

Stales sie takim forumowym napinaczem ze to zal , wiecej pierdolisz niz robisz , bo na akcjach to ja cie nigdy praktycznie nie widzialem , wiec skacz sie napinac na tym jebanym forum i zacznij cos robic

A co do ip i ich zekomych swietych graczy , jak widac wszystko wychodzi w praniu ( zal , a tak sie spinali o bota , szczegulnie nintoko i damoon , a sami go dostali ) za miecha kolejna tura i zobaczymy ile memberow z ip zgarnie bana :)

Partyzant_Felix 04-03-2009 07:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2485354)
Stales sie takim forumowym napinaczem ze to zal , wiecej pierdolisz niz robisz , bo na akcjach to ja cie nigdy praktycznie nie widzialem , wiec skacz sie napinac na tym jebanym forum i zacznij cos robic

A co do ip i ich zekomych swietych graczy , jak widac wszystko wychodzi w praniu ( zal , a tak sie spinali o bota , szczegulnie nintoko i damoon , a sami go dostali ) za miecha kolejna tura i zobaczymy ile memberow z ip zgarnie bana :)

no teraz dostało mniej niz interow lolololo. nikt nie mowil ze nie używamy, bylo tylko ooo ob na ph bo tam miały z 5 osob. a tak to wiadomo norma, mam i elfa i ng i blackd. i bana nie mam

kalkipeter18 04-03-2009 08:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2484341)
Shiel Sharin
Banished: until deletion because of using unofficial software to play

uuuu boter ;>

Odezwal sie boter :D

DamianWWA 04-03-2009 13:21

Wara od Faytera, jest to jeden z niewielu który umie się zachować.

@ Kamsz
Kto by pomyślał, że się tak będziesz spinał:>

Nooby zawsze działają na niekorzyść obu ekip, nie rozumiem z czego ta cała wielka polemika.

:)

Koszyk 04-03-2009 22:25

http://www.youtube.com/watch?v=Cx6qKLRBAZg moj nowy film.

Partyzant_Felix 04-03-2009 22:39

bez kitu wy naprawdę to przeżywacie :|

kamsz 04-03-2009 23:46

@fayter

pisalem o tym 1 ob w ktorym afair w pizde dostalismy

tak, w obu bylo miliard noobow, lecz na tym ktory mialem na mysli wiecej

@kolbi (chyba?)

nie spinam sie, tylko s*******anie winy na noobchary na ank kiedy sami macie miliard na openach jest dnem

ofc lepiej popierdolic, ze to wszystko przez nooby, niz napisac gb cu na next

@koszyk

nie mrugaj tak w tych filmach bo spazmow dostac mozna ;[

edit: co za gowniany system cenzury ;[

DamianWWA 05-03-2009 00:16

@Kamsz
Trafiony oO :)

Żenujący czasami poziom dyskusji na tym forum, zmusza mnie do pójścia spać!

Dobranoc wszystkim!

Koszyk 08-03-2009 01:41

@UP

omg, sam sie zamkneles :D

DamianWWA 08-03-2009 13:33

Ja?
Nigdy:)

Sericalan 08-03-2009 23:20

"Damian" xDDDD zajebiste imie

Koszyk 12-03-2009 22:23

: OOOO POGROM.

Co to wogole bylo?:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20.