Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213959)

DeltaMark 29-06-2009 17:53

You recognize Cadia Nierro. He was killed by Eril Shys.

xD

skarabeusz323 29-06-2009 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeltaMark (Post 2582561)
You recognize Cadia Nierro. He was killed by Eril Shys.

xD

on to naj wiekszy ogarniacz bez blessow i bez many hahha xd

kuremetesisi 29-06-2009 18:33

po prostu nosi male manaski na exp wiec nie mial jak sie wymanasowac! prawda kadis ;d? (nie lize -.-)

Tookie 29-06-2009 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2582540)
czasami wiecej ...

@istna
twoj wklad w arcanie niejest wart nawet 1 pln.

Ty nie jestes godzien wiazac rzemykow u naszych sandalow...............
ZALOSNE!

Koszyk 29-06-2009 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MMApanowieMMA (Post 2582050)
00:56 You advanced from Level 115 to Level 116.

bariere przelamalem w koncu xd 5x mialem 115

UPS. Chyba nie przełamałeś :D

kuremetesisi 29-06-2009 19:09

smi pokazujecie ze wojna jest skonczona ;d czas na liste zpaymentmi

Xefuron 29-06-2009 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thornak (Post 2582324)
ip nie radziło sobie z massami itp a jednak po Ob dostaliśmy wiatru w żagle, możliwe że Ob to obecnie jedyna szansa dla dpft.

Nie radzilismy sobie z massami ? Mielismy spy'ja wiec postanowilismy nie robic sneakow, gdyz nie widzielismy sensu. Open battle na pustyni to wizytowka wojen tibijskich, kazdy gracz uwaza to za najbardziej interesujaca forme walki. Przykre jest to, ze ludzie boja sie [chociaz nie ma czego] wychodzic na pustynie. W IP byla to nasza jedyna deska ratunku. Luki stosuje dziwna taktyke, niektorym z jego ludzi sie to podoba, bardziej kumatym nie.
Uszanujmy jego 'taktyke' walki.

Breee... !

MMApanowieMMA 29-06-2009 20:51

blessow nie kupuje od czasu az pierwszy raz mi wyjebalo neta ;p many nie mialem bo no coz od paru dni mam taki nawyk ze siedze przed dp carlin i tam laduje mane (powaznie mowie). nie szedlem expic tylko stwierdzilem ze mam malo many, wczensiej kogostam na zolwiach klepalem, to pojde sobie postoje przed dp carlin i naladuje mane. i kurwa poladowane xD a blessy to strata kasy bynajmniej akutalnie.

Cytuj:

on to naj wiekszy ogarniacz bez blessow i bez many hahha xd
razem sie pisze kurvinoksie jeden. wyjasnilem na gorze ;d

damoon tez dedzik haha ;d w kazdym razie to oznaka ze juz wygralismy, przerabialismy w dwoch wojnach ze pkowanie noobami to oznaka ze na mainach juiz nie ma co robic :P pozdrawiam fanow.

@koszyksz
dobra dobra, bariera przelamana, teraz znow odbije 116 zanim padne

Medivh Shady 29-06-2009 21:15

Opena bedzie po upie , bo teraz nie widzimy sensu , wiec narazie biegamy nobami

Panuf 29-06-2009 21:24

powiedz medivh czemu po upie? co da czekanie ? skoro po updacie jedyna zmiana w pvp ktora bedzie to B skulle zamist deletow a 20 unjustow za 1 osobe bedzie tylko w party ? ; d

Medivh Shady 29-06-2009 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Panuf (Post 2582782)
powiedz medivh czemu po upie? co da czekanie ? skoro po updacie jedyna zmiana w pvp ktora bedzie to B skulle zamist deletow a 20 unjustow za 1 osobe bedzie tylko w party ? ; d

20 osob dostaje unjusta i nie ma znaczenia czy sa w party czy nie , a bs to eliminacja na 45 dni

Leon-Adin 29-06-2009 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2582792)
20 osob dostaje unjusta i nie ma znaczenia czy sa w party czy nie , a bs to eliminacja na 45 dni

Medivh watpie zeby ci ktos przyszedl na ten open twoj smieszny na ktorym znowu pewnie oddasz chara,a sua ZNOWU bedzie stal w pz i przyjdzie na vt po akcji, poniewaz ECHO I UB jest w huj zajete expowaniem, wiec nie wiem czy ktos do was przyjdzie, a jesli myslsiz ze wyjda do was i powbijaja black skulle to tu sie mylisz :D Narka

Koszyk 29-06-2009 21:58

@UP

A Ty pewno nawet nie możesz się bić bo jedynie gdzie wbiłeś 100 lv to OTS. Idz pochwal się kolegom pod dp że lootneles life ringa z ghoula na ghost landzie ;x

Leon-Adin 29-06-2009 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2582627)
UPS. Chyba nie przełamałeś :D

ty sie przelamujesz z lvlem ale prawie na rocka

Notopeczek 29-06-2009 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leon-Adin (Post 2582808)
Medivh watpie zeby ci ktos przyszedl na ten open twoj smieszny na ktorym znowu pewnie oddasz chara,a sua ZNOWU bedzie stal w pz i przyjdzie na vt po akcji, poniewaz ECHO I UB jest w huj zajete expowaniem, wiec nie wiem czy ktos do was przyjdzie, a jesli myslsiz ze wyjda do was i powbijaja black skulle to tu sie mylisz :D Narka

no to zle trafiles na opence ktora tak wjebalismy bardzo na ank akkurat bylem :D
skoluj sobie nowe spinacze i zwieracze bo cos hujowo sie spinasz ostatnio :D

@tookie

maly szczegol
kto na arcani slyszal o mnie,a kto na arcani slyszal o tobie.....

KITEKAT 29-06-2009 22:42

^zmien plyte bo czytanie w kółko i to samo ze ktos sie spina jest juz meczące :/

Koszyk 29-06-2009 22:51

@Leon-Adin

Do rooka to mi jeszcze troche daleko :D

Spinaj sie spinaj noname :D

Leon-Adin 29-06-2009 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2582876)
no to zle trafiles na opence ktora tak wjebalismy bardzo na ank akkurat bylem :D
skoluj sobie nowe spinacze i zwieracze bo cos hujowo sie spinasz ostatnio :D

@tookie

maly szczegol
kto na arcani slyszal o mnie,a kto na arcani slyszal o tobie.....

Slyszelismy o tobie wiele np : o twojej grubej dziewczynie z hiszpani, o tym ze zamiastasz na PKP i o tym ze sie wyplacales z kazdej wojny, pozatym nic nowego, aha i o tym ze nie wychodzisz na akcje bo sie ponoc boisz

maku89 29-06-2009 23:21

skończcie pier***** i dawać filma z jakiejś akcji bo nudno :D

Medivh Shady 30-06-2009 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leon-Adin (Post 2582808)

Jak bede miec prace to oddam , pozaty sua daj mu ignora bo szkoda czasu na tego dzieciaka , kolo mysli ze zrobil sobie konto to teraz moze kozaczyc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33.