Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Sherionsky 31-07-2009 08:50

Ej Jacek, a ja moge mowic co ma Ksieciunio robic?;d

/Wójcik.

tajemniczy111 31-07-2009 08:54

Niet, niech kath dziala sam.

Urbann 31-07-2009 09:24

8:23 Sirkiks [237]: wiocha
8:23 Sirkiks [237]: jak od nich padne

Jul 31 2009, 08:58:46 CEST Crushed at Level 237 by Deveran, Lacidox, Lord Parowka, Master Gremir, Mati Kogut, Megiczan, Mordor Powell, Pavel Skvicz, Plumpa, Royal Envious, Samin Mayday, Sherion, Triu Verix and Zoxy Toksi.

Nuriel 31-07-2009 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2611658)
#up
W kolko jak cos, nie 'kulko'. Skonczyc podstawowke by wypadalo zanim rozpoczac gre w tibie.

Przeczytaj, co napisałeś w drugim zdaniu i sam się zastanów nad swoim wykształceniem :)

Widzę, że ile czasu bym nie spędził poza grą, to nic się nie zmienia. Dalej wszyscy się kozaczą, a najbardziej ci, którzy nie mają w grze nic do powiedzenia, dalej wrzuty z piaskownicy są używane ze względu na brak jakichkolwiek argumentów. No ale w sumie czego można się spodziewać po większości graczy w Tibię? :P

Miłego rzucania się piaskiem i wrzucania na innych, którym zazdrościcie, dzieciaki!

ejgej 31-07-2009 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2612396)
Przeczytaj, co napisałeś w drugim zdaniu i sam się zastanów nad swoim wykształceniem :)

Widzę, że ile czasu bym nie spędził poza grą, to nic się nie zmienia. Dalej wszyscy się kozaczą, a najbardziej ci, którzy nie mają w grze nic do powiedzenia, dalej wrzuty z piaskownicy są używane ze względu na brak jakichkolwiek argumentów. No ale w sumie czego można się spodziewać po większości graczy w Tibię? :P

Miłego rzucania się piaskiem i wrzucania na innych, którym zazdrościcie, dzieciaki!

Oooo odezwał się "dorosły"

Archimendus 31-07-2009 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZgOlekk (Post 2612149)
gdybys mial na to wyjebane to bys nie spamowal na forum tej ze gry jak to kazdego nienawidzisz - jesli to dla ciebie tylko zjebana gra, to czemu oceniasz ludzi po tym jak sie zachowuja w TEJ ZJEBANEJ GRZE a na rl nawet ich na oczy nie widziales?No, nie liczac glupawych zdjec wrzucanych przez ludzi pokroju archimendus ktorzy za czasow neutrala plakali jak padali od wanted jakimi to sa psami, a teraz jak sa ich lizuskami to wrzucaja na kogo sie tylko da z opozycji

Śmieszne, nigdy nie padłem od Wanted i tym bardziej nigdy nikomu nie płaciłem.
Po 2 NIE PIERDOL mi o tym, że nie mogę ocenić kogoś po tym, że wozi się z tym jak to on liże dupę i jest mu z tym dobrze, bo kurwa kozakiem na rl na bank nie będzie.

@Nuriel
No srry, ale dla Sheriona i Gaddarra niczego nie zazdroszczę (no może oprócz rudych włosów u tego drugiego).

Freddd 31-07-2009 19:04

Ludzie jak czytam te wasze posty jak jeden na drugiego wrzuca to az rzygac sie chce jak macie sobie cos do wyjasnienia i cos sie wam w kims nie podoba to ustawcie sie na rl i wyjasnijcie sobie to slownie albo czynami a nie kazdy z was siedzi przed kompem i zgrywa kozaka tylko podejrzewam ze niewielu z was nie jest na tyle odwaznych zeby sie z drugim spotkac i sobie to wyjasnic bo boi sie ze bedzie mial morde obita albo polamany nos to wolicie siedziec w domu i bluzgac przez internet bo tak bezpieczniej...

Artemon 31-07-2009 19:34

Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie to tylko gra i "wyjaśnianie" sobie spraw związanych z nią na RL jest IMO idiotyczne. Polecam udać się do psychologa lub odciąć się od Internetu na najbliższy miesiąc. Miłej zabawy.

@Kazuru
Czemu sprzedajesz chara?

Van ent 31-07-2009 21:47

Cytuj:

Ludzie jak czytam te wasze posty jak jeden na drugiego wrzuca to az rzygac sie chce jak macie sobie cos do wyjasnienia i cos sie wam w kims nie podoba to ustawcie sie na rl i wyjasnijcie sobie to slownie albo czynami a nie kazdy z was siedzi przed kompem i zgrywa kozaka tylko podejrzewam ze niewielu z was nie jest na tyle odwaznych zeby sie z drugim spotkac i sobie to wyjasnic bo boi sie ze bedzie mial morde obita albo polamany nos to wolicie siedziec w domu i bluzgac przez internet bo tak bezpieczniej...
To widzę ostry baran z Ciebie jeżeli przez grę chciałbyś kogoś pobić albo połamać komuś nos(wnioskuje że jeżeli radzisz komuś coś takiego to sam byś też to zrobił).Ja osobiście nikomu bym krzywdy nie zrobił za to ze wyzywał mnie na necie czy też w grze(czy tam mnie zabił,okradł).Pomimo twojego wpisu i tak jestem niepewny Ciebie, tzn myślę że napisałeś to tylko tu a jak ktoś na mieście krzyczy coś za Tobą to głowa nisko i s*******asz jak najdalej :baby:
Ja za grę na pewno nikomu nigdy bym krzywdy nie zrobił,mogę co najwyżej z największym wrogiem iść na piwo i go poznać nawet jeżeli wyrzucił by mnie z serwa bo przecież to jest tylko GRA!!:baby::baby:

Co do Sheriona dzieciaka,czy "rudego" Gaddara... nie znam ich osobiście,nic mnie z nimi nie łączy w grze, ale postawcie się na ich miejscu, czy jeżeli wy byście mieli taki lvl i "władze" w grze nie zachowywali byście się podobnie??co do śmiania się z kogoś że jest rudy to już w ogóle jest przegięcie.Czy to jego wina?zastanówcie się nad sobą co niektórzy co tutaj piszecie...

Zegea 31-07-2009 21:51

Autodamaged post.

19WeSoL92 31-07-2009 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2612396)

Najwiekszymi kozakami sa frajerzy z frogent legion! !!!! kurwy chyba mysla ze juz wojne wygrali. a sie przelicza. !

--- 19WeSoL92 dodał 4 minut i 33 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 2612580)

Proponowalem shorowi spotkanie... ale odmowil ;]

Johny Cross 01-08-2009 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2612680)
Mam dla was zagdke!:

Czym mama Puffy bije jego psa??

(podpowiedz: to proste jak drut!)

Odpowiedx nizej \/

Pręcikiem!

http://www.rolstal.pl/_img/hutnicze/...ebrowany,2.jpg

huahauahuahauahauhauahua, Owned xD

to wam wyszlo :D

Zegea 01-08-2009 00:19

Autodamaged post.

Freddd 01-08-2009 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 2612679)
To widzę ostry baran z Ciebie jeżeli przez grę chciałbyś kogoś pobić albo połamać komuś nos(wnioskuje że jeżeli radzisz komuś coś takiego to sam byś też to zrobił).Ja osobiście nikomu bym krzywdy nie zrobił za to ze wyzywał mnie na necie czy też w grze(czy tam mnie zabił,okradł).Pomimo twojego wpisu i tak jestem niepewny Ciebie, tzn myślę że napisałeś to tylko tu a jak ktoś na mieście krzyczy coś za Tobą to głowa nisko i s*******asz jak najdalej :baby:
Ja za grę na pewno nikomu nigdy bym krzywdy nie zrobił,mogę co najwyżej z największym wrogiem iść na piwo i go poznać nawet jeżeli wyrzucił by mnie z serwa bo przecież to jest tylko GRA!!:baby::baby:

Co do Sheriona dzieciaka,czy "rudego" Gaddara... nie znam ich osobiście,nic mnie z nimi nie łączy w grze, ale postawcie się na ich miejscu, czy jeżeli wy byście mieli taki lvl i "władze" w grze nie zachowywali byście się podobnie??co do śmiania się z kogoś że jest rudy to już w ogóle jest przegięcie.Czy to jego wina?zastanówcie się nad sobą co niektórzy co tutaj piszecie...

Akurat sie mylisz. Nie boje sie ze dostane po mordzie. U mnie krazy takie przyslowie "morda nie szklanka sie nie potlucze" i tego sie trzymam. I nie o to mi chodzi ze maja sie bic przez gre ale skoro jeden drugiemu wrzuca wyzwiska i obelgi na forum to skoro jest taki mocny przez neta to niech wyjdzie na RL i pokaze co potrafi.

Artemon 01-08-2009 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 2612807)
Akurat sie mylisz. Nie boje sie ze dostane po mordzie. U mnie krazy takie przyslowie "morda nie szklanka sie nie potlucze" i tego sie trzymam. I nie o to mi chodzi ze maja sie bic przez gre ale skoro jeden drugiemu wrzuca wyzwiska i obelgi na forum to skoro jest taki mocny przez neta to niech wyjdzie na RL i pokaze co potrafi.

Ale zrozum. Dziecko kozaczy na forum, bo na RL nie ma nic do powiedzenia i w ten sposób próbuje się dowartościować. Myśli, że jak w kogoś porzuca mięsem, to będzie fajny/sth. A Ty jak chcesz się z kimś bić to śmiało, zapisz się na jakiś boks/whateva i się nap!erdalaj.

Btw. takich infantylnych typów się ignoruje.

Mariel 01-08-2009 02:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2612801)
W 100% sie z Toba zgadzam, co do 1szego argumentu ; ]. Najmniejsze psy najglosniej szczekaja. Wiesz pozatym przydupasy musza sie pokazac z jak najlepszej strony ;] spojrz na takiego teteriana, co on pisze czy tyromysal zana jakis, lub puchy wizak,teksty typu 'twoja stara, padasz kurwo, chce dojebac pizde, stul pizde, zamknij jape' ;] udowadniajac w ten sposob jakimi kretynami sa.

a na mnie co masz ?

Jimmy_Tudeski 01-08-2009 03:06

Jeżeli masz coś do konkretnych osób z Forgotten Legion to nie obrażaj całej gildii. Ja nikogo nie wyzwałem, nigdy nie zgrywałem kozaka, nie uważam, że wojna jest wygrana bo wiem, że jestem nikim w tej wojnie i nic nie zrobiłem. Wiec postaraj się konkretniej kierować wyzwiska.

Piona, Xandael

Beda 01-08-2009 09:07

Wychodzę z guild, bo sie przezywacie ;(

Zegea 01-08-2009 14:19

Autodamaged post.

19WeSoL92 01-08-2009 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mariel (Post 2612853)
a na mnie co masz ?

Czy on teraz musi wymieniac argumenty do karzdego z was....? Moze on nie mial z Toba do czynienia. Ale zachowanie np. teteriana czy shorgona czy jak mu tam wyrabia opinie waszej calej guildi. A takl wogole to sa moze na co 3 akcji i to w liczbie nie wiekszej niz 3... chyba ze po akcji sie zleca bo zobacza ze duzo nep~ online i se exivna xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28.