![]() |
Mi wypadł na 2 dsach i arcaniscie 1 bp uh vampire shiield Bright Sword Giant Sword X( ale odzyskałem bo nastraszyłem takiego gostka :) :p
|
Mi ostatnio wypadl knight armor i ze 300gp. Wracałem z Fibuli i zaatakowało mnie dwóch PK. Zginąłem z 20 kratek od bramy do Thais. Ale na szczęście miałem w depo kasę, to kupiłem drugiego k arma...
|
Najcenniejsze to co mi wypadło to AoL, podczas najazdu Orców na Thais, noi oczywiscie strata 300k exp...
|
Co mi wypadło ale n/c plzzz ;\
Jak grałem jeszcze na ruberce na dragu w kanionie dedlem drutem 22lvl 45ml na lagi i mi bohy wypadły~~
bolało ale za 3 dni miałem spowrotem=] |
Mi wypadl c-legs i blurop:>
|
Mi raz wypadło: crown legs, bright sword i bp uh. ;( Do dzisiaj codziennie gdy wstane z lozka parząc na swoją rozwaloną w ten dzień szafe przypominam sobie to i krew mnie zalewa :evul:
|
23 k i bo uh :( :( :(
Ja sobie przenosze kaske z Carlin do Ab i Pk'er wyskoczył 30 RP. i zaczął mnie nawalać.Ja sie uham, uham juz Gobliny i Lag ;/;/;/ 2 min patrze Ded.
|
Ja straciłem....
... beholder shield + bp z 350 gp. ;( . Miałem nawet przestać z tego powodu grać ale nie mogłem się powstrzymać :evul:
|
Amulet of Loss (jeżeli red skulle się nie liczą...)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zdziwil by sie ilu ed skuli w wysokimi lvl nosu dopry sprzet na sobie. Pamietam jedna sytuacje z mojego serwa padl na kicku z redskulem i polecialo mu RH, DSM, BOH, DEMON SHIELD BS, GS I Z TEGO CO PAMIERAM C LEGI. Potem pisal na forum by znalazca oddal mu eq. Niestety koles co padl byl nowym ownerem postaci i w krotkim czasie zrobil sobie bardzo zla opinie wiec wiekszosc cieszyla sie z jego straty. |
20 bp of sd
|
Mi wypadł bp hmm i serpent sword ,ale jak ginalem bylem w troche odludnych miejscu i po 5 minutach wszystko odzyskałem
|
Cytuj:
Mhm ty jestes jaki psychiczny bo straciles 2 rzeczy w grze i szafe rowaliłes omg. Czlowieku opanuj sie :) @topic: Aol |
Ja za najgorsza strate musze uznac strate demon shielda i bright sworda nie liczac 2 bp uh i 1 bp hmm i gfb....a mialo to miejsce w kopalni na danoobi trenowalem wowczas skila 82 i poszedlem na 2 min do WC i mialem takeigo pechac ze zaatakowal mnie wowczas master sorc na 56 lev( a mialem 40+) a ze mnie nie bylo przy kopmie pewnie dostalem 3 sd i padlem.....to byla moja najwieksza strata......potem mialem na danobi hacka stracilem prawie wszystko i gram teraz na morganie......:D:D:D Cya all B)
|
....
W niektórych momentach mnie irytujecie jak ktoś płacze np nad P armorem :P
Ja straciłem Fire axe i Tower shield po dedzie kupiłem Tower shielda i Fire axe i straciłem Tower shielda... chyba z 10 BP UH 10000000 wędek :D i wiele mniej znaczących Itemków :] |
moj pierwszy raz
jak przeszlem na main to kumpel kupil mi cay nowy sprzet czyli p set dark helmet dvarwen shield i longa no i poszlem w 1 dzien na maine poexpic a tam 16 palek dead p arm dvarwen shield i dark helmet
akurat kolego byl dostepny zawolalem zeby zaczol go pk no i szukalesmu go i niema wracamu a tam przy wejscie do thais 3 pk po 30 lev zaczeli bic mojego kumpla.z 2 moze da rade ale z 3 nie no to zaczolem bic jednego i pomoglo zaczol mnie bic i wypadlo mi p legi i buty zostalem z long swordem dobry poczatek co ?? :] :] |
C-armor i c-legs ;( ;( ;( ;( ;(
Tak dlugo na to pracowalem.... Druidem bylem ale mnie PKowiec zdedal i mi sie nie chce lazic w obciachowym p-secie na 49 lv... Laze palkiem :] |
Na premii naraz bez red skulla: warrior helmet, crown armor, knight legs, medusa shield i BS -.-
Została mi: wędka -.-, zwykle buty -.-" i scarf -.-"" |
Mi tylko wypadl fs i k-armor takie badziewie 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |