![]() |
LoooL, bedziesz zabijal za forum? Burn!
|
Padlem na 104 pallku, Zajefajnie sie gralo ale chyba nie bede gral juz na Selenie przynajmniej do czasu az mi red zniknie
|
Cytuj:
Nie wiesz o co chodzi to zamknij japke =) EOT. |
@Scroop.
Na ten moment czekalem.. Az dostaniesz bana i padniesz =]. Bo nienawidze takich co protektuja random pk/zlodzieji. Wiesz o kim mowie 8o. Nie placz :p Hail section eight! =D Hail Dark Brothers! =D |
Cytuj:
I tak mi wisi ten ban bo to tylko 15 dni, nawet mi na reke bo wyjezdzam do Gdanska wiec nie bede gral =] A plakac to mozesz jedynie Ty bo Cie ktos tam ubil (nie pamietam kto i nie obchodzi mnie to) Dla mnie to jest tylko gra i gram dla przyjemnosci a nie dla jakis lvli/mlvli/skilli/eq etc. =) Cya. Hail Rederiet ! |
@up
A gdzie i kiedy histeryzowalem ze stracilem xxx expa? :> I kto powiedzial ze zmienilem serwa? Skoro gram na refugii to nic nie znaczy. Moze poprostu nie chce tu grac podczas wojny? Btw. nie badz taki przemadrzaly. Jakbys byl taki pvp mastah, to bys sie nie dal 2 razy zabic w ten sam sposob w przeciagu niecalej godziny (mowie o ostatniej bitwie na d-lair kolo veno). "stfu suko"- tak to sobie mozesz mowic do kolegow z Corentu. Btw. uwazaj bo zlapiesz bana za ofensywke na tym forum jeszcze =] |
Taka tuca zobacz jak sie zaczol wymadrzac jak opuscil server, jak wrocisz zapamietamy Cie ze Scroopikiem wiec nie radze :)
|
Cytuj:
licz sie ze slowami gówniarzu. Cytuj:
|
Cytuj:
Do matki moge mowic... ale jedynie Twojej... @ Taca cos tam... po 1. nie wypowiadaj sie na temat czego nie widziales z mojej perspektywy =] po 2. fakt, pierwszy raz to element zaskoczenia po 3. obejzyj sobie dokladnie jakiego fajnego bota maja =] ide kratke w dol i nagle wszystkie sd zmieniaja kierunek =] I Taca (czy jak Cie tam zwali) nie umiesz sie przyznac ze odszedles bo masz hunta czy tam Cie ubili? Prawda boli co?:> |
Ups... double -,-
|
.
Widze ze powoli nikt nie wrzuca fotek maybe ja zaraz cos zapodam to zrobie edita.
|
Chcecie żeby nam temat zamkneli? Checie tego? Jak macie zamiar sie tak kłócić to idĽcie na forum.tibia.org.pl -,-
|
@ Storiel
Uważaj żebym ja Ciebie nie dojechał :) mam dobr± pamięc :> |
@Aqual\
pimpo to mój rl niebedziesz mi go dojezdzal (tylko ja to moge:P ) joke:baby: |
@Keinen
Dowcipni¶ xD |
Niema to jak dead, 3 razy 20 lvl hehe... Dark aqual to za to ze Cie wyzywalem rok temu na isarze, nawet sorry nie wyzywalem Ciebie tylko movixa
|
Cytuj:
A moze poprostu przestalo mi zalezec na tej grze? Dark Aven mowil ze mnie zabije to podalem mu gdzie i kiedy na niego czekam. Nie przyszedl, jego problem bo teraz ma delete i tym charem mnie nie dojedzie. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do screenow to cos zamieszcze. Good old times: http://i33.photobucket.com/albums/d5...rut/aaasss.jpg |
1.) Ci co wiedza jak dziala moj net to rozumia
2.) Nie chce mi sie marnowac czasu na rozmowe z takim idiota jak Ty =] Dziekuje EOT. |
j/w
EOT. _/ S8 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |