Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Ryłek 03-05-2006 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
Chociaz to by tlumaczylo napalanie sie na i-netowe laski...

/me leży i kwiczy

Czy mi się wydaję, czy fotki Pani-K i Estrie zniknęły? A przynajmniej mi się nie ładują.

Togashi Yokuni 03-05-2006 13:39

@Matek
1) Napisany przezemnie post nie był przeznaczony dla Ciebie.
2) Jesli chcesz byc czyimś adwokatem, to kariera w sądownictwie czeka.
3) Taak, zabronione? Hmm mi się zdaje, że jednak jeśli nawet byłbym cywilem, mogę w takim czymś chodzić. Baa nawet jestem pewien.
4) Ty wspolczujesz Polskiej Armii, a ja wspolczuje twoim rodzicom i to bardzo...
5) Tak napalam sie na i - netowe laski, a wszczegolnosci na Ciebie.

Pozdro.

Btw.
Tak się składa, że zdobyłem opinie eksperta na ten temat.

1) Mundury o wzorze Polskim są zabronione przez MON, ale nie są w żaden sposób ścigane - bo musiałoby się oberwać leśniczym etc.
2) Mundur który ja mam na sobie nie ma wzoru Polskiego, a więc MON nie ma nic do tego - MON nie może zarządzać sobie jak chce mundurami innych narodowości.
3) Są rownierz kurtki i spodnie ze wzorem podobnym do wzoru munduru Armii Polskiej - skąd wiesz, że ciuchy które mam na sobie nie są z np. House'a?
4) Ekspert kazał powiedzieć, że się nie znasz :) ,a jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj :)

Matek 03-05-2006 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Togashi Yokuni
Taak, zabronione? Hmm mi się zdaje, że jednak jeśli nawet byłbym cywilem, mogę w takim czymś chodzić. Baa nawet jestem pewien.

Przeczytaj ustawe o odznaczeniach i mundurach z pozn. zm. oraz rozporzadzenie MON odnosnie tej ustawy. To, ze jestes pewien nie oznacza, ze sie nie mylisz.

Togashi Yokuni 03-05-2006 14:08

@Matek

Jestem pewien bo mundur ktory mam nie jest wzoru Armii Polskiej.

Grue 03-05-2006 19:09

Co do przepisu to jest to w zasadzie kolejny marwty przepis (czy tam ustawa xD). Ogolnie ponoc polskie mundury sa zabronione, i polskie flagi na mundurach z tego co mi wiadomo.

Cytuj:

1) Mundury o wzorze Polskim są zabronione przez MON, ale nie są w żaden sposób ścigane - bo musiałoby się oberwać leśniczym etc.
Martwy przepis... :p

Cytuj:

1) Hmm...skad wiesz, że jestem cywilem? Jesteś w 100% przekonany?
A nie jesteś? Siedzisz w woju? Jaka jednostka? :>

Cytuj:

3) Btw. Nie ubieram się dla szpanu, poprostu mam wlasny styl - niemogę?
Pisze to, bo istnieje (jeszcze na szczescie istnieje) wolnosc slowa - niemogę? :P Zresztą rób co chcesz :P

Cytuj:

6) Podobno interesujesz się militariami i wojskiem, jakbyś chciał się dowiedzieć czegoś użytecznego o tym to moge pogadać z Tobą na PW.
6BDSz w Krakowie - wszytko o niej chce wiedzieć :) I kiedy będą wolne etaty na szeregowego zawodowego :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
Chociaz to by tlumaczylo napalanie sie na i-netowe laski...

O co ci chodzi?

Ryłek 03-05-2006 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grue
O co ci chodzi?

O tramwaj co nie chodzi a zwie się Alexz Johnson... :p

Togashi Yokuni 03-05-2006 19:51

@Grue
1) Racja przepis jest martwy.
2) Co do woja to nc.
3) Cenię wolność wypowiedzi i szanuje Cię za to, że wypowiedziałeś swoje własne zdanie... ale żeby odrazu nie znając faktów wyzywać od pozerów? Hmm...
4) Proponuje się tam przejechać i dowiedzieć się wszystkiego.
5) Chodziło o to, że jak każdy mam swoje zbliżenia ideału, a jeśli ten ktoś jest z showbiznesu i jest sławny to nie znaczy odrazu, że się napalam. Whatever, powiedział to bo myślał, że mi w jakiś sposób dop....oli :)

Z tym PW na serio mowie, może wreszcie znajdzie sie ktoś z kim będe mogł pogadać o woju i militariach w sposób normalny...

Pozdro

S.P.M 03-05-2006 23:13

@matek

Za ubrania z demobilu lub takie same jak nosi wojsko (a nie np. różowe metro jakie noszą niektóre nastoletnie panny) możesz dostać najwyżej upomnienie, nikt ci własności nie zabierze. Nie wiem jak to się ma desantów, gdzieś na necie był spis ubrań "zakazanych".

Ashlon 04-05-2006 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Togashi Yokuni
2) Jesli chcesz byc czyimś adwokatem, to kariera w sądownictwie czeka.

Nawet gdyby startowal, to i tak sie nie dostanie - przeciez ta Zla Banda Adwokatow nikogo nowego w swoje szeregi nie wpusci! Nawet PiS(s)mani nie dali im rady!

@All : dajcie spokoj z kloceniem sie o czyjes ubranie. Uwazasz kogos za pozera? Prosze bardzo, ale nie musisz od razu z geba leciec. Ktos powiedzial, ze jestes pozer? Wrzuc na luz, niech sobie uwaza jak chce. Klotnie wygladaja tak, jakby jedni zazdroscili innym oleju w glowie, a drudzy zazdroscili ciuchow ;)

Dr.Unknown 04-05-2006 11:05

A jak mam "bundeswerke" i do niej doszyje Polskie flagi? =P

Luthi 04-05-2006 16:10

@Evul Tibian: Twoje plecy normalnie Evul, pwnz0r :D
Napalam się na nie...

rotfl:P

~*Ekwador Xed*~ 25-05-2006 17:11

mmm.. =**

mi sie bardzo podoba D4n0nk4
;D**

Rybzor 02-06-2006 21:47

Unkown, mogleś uchwycić wiecej kolezanek na 2gim planie ;P

Smetana 02-06-2006 22:01

Unknown kijowe to faq. Myślałeś że jak napiszesz, że jesteś wolny to laski na ciebie polecą? :/

Dan the Automator 02-06-2006 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana
Unknown kijowe to faq. Myślałeś że jak napiszesz, że jesteś wolny to laski na ciebie polecą? :/

Tak, tak właśnie myślał. Dokładnie tak. Jesteś genialny.

Rybzor 03-06-2006 02:34

No.. nie tylko laski! :P

Smetana 17-06-2006 16:19

@Walrock
Jeśli chodzi o 2. zdjęcie to mi się przypomniało to Raula, co musiał przycinać ;).

Ashlon 18-06-2006 10:18

Sledziu, u 0wnz :P

Dr.Unknown 18-06-2006 17:44

O, Wikt! Miło widzieć, że wciąż jesteś klucha ;d.

ciemne dropsy 20-06-2006 15:03

Walrock: Dallas buaaaa, Nowitzki tez buaaaa ;- )))) Heat to wygra ;) Shaq musi cos pokazac ;)

Wszystkie zdjecia ogolnie wporzo ;- )))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14.