Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
(Post 1298711)
Podaj jeden dowod inny niz " tak mi sie wydaje ", " wyglada na to ze mam racje " albo " bo ktorys 100+ EK tak powiedzial ".
|
Przykro mi, nie mam innych dowodów... ;] Ale prosze sprawdzić... w bronieniu się jedną bronią fighting ma znaczenie... weź jedną broń, full attack i sprawdź jak często obrywasz. Potem inną, równie słabą, ale innej klasy(tej, której nie używasz). Na klatę przyjmiejsz więcej ciosów... Chyba nie trzeba dawać filmiku?:P Ale faktycznie, byłoby dziwne, żeby tylko def lepszego przedmiotu działał... właściwie mogę sprawdzić dla własnej wiadomości... ale chyba większość ludu twierdzi, że właśnie tak jest, tak? :>
@edit
Z drugiej strony nie ma też dowodu, że nie jest tak, że tylko lepszy przedmiot wpływa na szansę bloku. xP
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
(Post 1298711)
Zmartwie cie, ale prawdopodobienstwo tak nie dziala ;p
|
Cóż, to był tylko argument, poboczny, dodatkowy, dla jaj, napisany z nudów, tak by ludzie mogli popatrzeć, by... mniejsza. No ale jak masz 10% szans na wypadnięcie każdego przedmiotu, to niby im mniej ich masz, to mniejsza szansa, że zgubisz cokolwiek, nie?
@edit
Ehh, po co ja w ogóle gadam? Nic nie daję od siebie, powtarczam tylko innych praktycznie. :d
:P
|