![]() |
Cytuj:
|
Nie przeniosą raczej kont bo niektórzy tak jak i ja mają takie same loginy na eMS i gMS. Musieli by też założyc nowy serwer
|
Cytuj:
|
mam pytanie... jak już chcę zainstalować to ile miejsca trzeba mieć? bo ciągle usuwam i usuwam, 2gb mam i dupa ;/ spróbuje znaleźć coś jeszcze do usunięcia ale cała reszta jest potrzebna ^^ (no chyba, że brata - on gra w 10 gier naraz --- irytujące)
|
Hmm...co do tego przenoszenia to mogą założyć kilka nowych serwerów(odpowiedniki z globalów) i tam wrzucić europejczyków ;-)
Albo 2 w 1 serwer (Windia+Broa ^.^) |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img209.imageshack.us/img209/2830/gry1xh1.png ...prawda? Ostatnio robię w kółko PQ. Już mam Emerald, Red Cross i Golden Earrings. Co prawda Emeraldy z innego questu, ale nieważne. Poza tym 5 lub 6 bamboo hatów, w różnych kolorach. Poluję na Weight Earrings i scrolle. (już miałem 10% def for topwear) |
wrocilem z dlugiego weekendu i wlasnie sciagam maple europe, kto gra na europe ?
ile dostane za silver i diamond ore ? jakby ktos chical kupic to msg : LuxterPL (Ems) |
Ja nie mam tego 2 x expa -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Może X-zero to wie? |
ludzzzieee 2 x exp dostaje sie jak kupujesz taka paczke za nx'a o innym 2 x expie nie slyszale a tak btw to mialem 2 red presenty i za te dostalem 2 ciastka X( to sie nazywa fart....ale bandane i tak mam moze chce ktos kupic?:)
|
Necro ja miałem 5 redów i dostałem 5 ciast...
Dawno nie dałem fotki: http://img231.imageshack.us/img231/1...ple0012kv9.jpg |
chce ktos kupic jakies ore na Ems ? jakby co Msg in game to LuxterPL
|
Ludzie naprawde od ogladania glownej (oficjalnej) strony maple global (jezeli chodzi o tego eventa) sie nie umiera. Nawet sie od tego wysypki nie dostaje. A tam na tej stronce (google tez nie gryzie) macie wyszystko pieknie opisane. Rodzaje eventow i godziny wystepowania. Dodam tylko ze jest normalny double drop i double exp, i nie chodzi tu o ten z eventa. Ale kiedy to juz sobie sprawdźcie...
|
Dzisiaj wbiłem 25 lvl.
http://img208.imageshack.us/img208/3395/25lvlex6.jpg Nie wiem, czy znowu sobie nie zrobić przerwy. Zaczynam się nudzić... ;) |
Nie ;-)
(chociaż z tobą nawet nie gadałem, ale dodawałem Cię do buddy na tej dawnej(zbanowanej) postaci) Ja akurat nie gram, bo jestem chory i nie mogę zbyt długo siedzieć przy kompie ;( |
@Misza
Źle rozkładałeś skille, najpierw trzeba było wymaxowac skill podwyższający ilośc maxhp a potem dopiero w ataki. Ale nie przejmuj sie, ja też mam troche źle te skille ;) Na 24 lvlu mam cos ponad 1100 hp |
Ej mam taki problem. gdzie ja moge wylocic(z zcego)/wykonac questa(w z wiązku z tym co do tego zabic) na maple bandana bo proboje impalera ale cos nie wychodzi.
|
Wiem... wymasterowałem sobie go dopiero na 22lvl. Już mam master Power Strike, teraz pakuję w Slash Blast. A później się zobaczy, ale chyba wpakuję resztę w Endure, a Iron Body zostawię na 0.
Jutro się jeszcze pochwalę kolekcją kolczyków, teraz nie mam już czasu. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |