![]() |
Jesli mnie pamiec nie myli to gdzies niedaleko edron sa questy z mocnymi orcami broniacymi smieci ktorych nikt na 8 levelu nie zamierza uzywac. Co z tego ze knight nie wykona tego questa solo, skoro malo kto go wykonuje wogole, a robienie go na wyzszym levelu zeby dostac jakiegos tam wh to juz kompletny bezsens.
|
Jeżeli posadzono by 2 dobrych graczy o podobnym/takim samym doświadczeniu i umiejętnosciach gry, jednego przy 100 elite, a drugiego przy 100 master sorcu na 8h, to co byscie nie zrobili sorc zdobędzie więcej expa, ale kto powiedział, że tibia tylko na tym polega.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
P0nury, cokolwiek powiem i tak będziesz probowal z knighta zrobic profesje, która jest lepsza w EXPIENIU niż sorc, nie twierdze ze knight to beznadziejna profesja i do niczego sie nie nadaje, bo tak nie jest, ale zrozum człowieku, że jak sorc na normal pvp, gdzie online jest max 600 osob, i dajemy im po te 8h jak już pisałem to sorc wbije więcej expa i nic na to nie poradzisz.
|
Cytuj:
|
gremlin im nie wytlumaczysz...
to spoleczenstwo <50 lvl sorcow i druidow jest na to za glupie dostali wandy i sie ciesza... jak w nastepnym upie dadza cos dla knighta to ci wszyscy master of dizaster sorkowie zaloza nowe konta i beda pisaly eee ms i ed sux knight rox |
Cytuj:
Cytuj:
Pamiętajcie, że Tibia to nie tylko bieganie z kalkulatorem i liczenie kto więcej wbije expa, ale przyjemność z gry, jedni osiagają ja grajac magiem inni knightem a jeszcze inni paladynem. Patrząc pod tym kątem dojedziecie do wniosku, że każda profesja jest równa. Tyle. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Knight jest najlepszą profesją. Co z tego ze ma srednia ponizej 100 hp z broni skoro nie placi za exp a pozostale profesje płacą?
|
Dokładnie! Knight jest najlepszą profesją, ponieważ bije za darmo. A to, że na skillach 80 z giant sworda ma średnią w ludzi 15-40hp to już nie jego wina:D
|
100 lvl master sorc ma tylko 645 zycia wiec knight bierze go średnio na 17 ciosów z broni. To stosunkowo mocno jak na hity za darmo.
|
no patrzcie, wczoraj Vil zbanował jednego trolla a dzisiaj mamy juz kolejnego :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szczerze mówiąc niewiem dlaczego połowa ludzi narzeka na "Kina", grałem każdą profesją, i dosyć fajnie się nim grało, jednak niemam cierpliwości do skillowania, i także nieumiem zarabiać knotem, to mimo to bardzo mi się on podobał. kiedyś bardzo prosto się nim grało w porównaniu do innych profesji, Magiem na 7.4 mieć 40lvl to sztuka (<chlip> bardzo mi brakuje tamtych czasów).
|
Knight jest super, grajcie nim bo to najlepsza profesja!!!
|
Nie jest najpotężniejszą profesja. Jednak jest najbardziej "dopracowany", czyli jest tym czym miał być, ścianą.
|
A powiedz mi w czym knight jest lepszy od pozostałych profesji (poza blokowaniem)? Podaj choć trzy takie punkty.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |