![]() |
@up
sarandiel gra na kyrze ma jakiegos 40+ pala ;p |
@up
No czyli mialem racje :P, ciekawe jak mu tam idzie. Mam tam jednego kumpla na Kyrze ktory jest w Forsaken i ponoc na razie jest fajnie :). Ok to tyle z OT. Wracajac do Furory to Imargam ma hunta do Dusk~. Przez chwile byl w Sunblade z tego co mi sie wydaje, ciekawe co nabroil :P |
Cytuj:
|
tracicie czas grajac na furorze.....takie jest moje zdanie...
|
Imargam wcale nie jest hunted.Normalnie se gra i expi.
To tylko kolejna zagrywka,aby namówić tych co są hunted,aby zrobili se pzeta a potem ich zabic -.- |
Dokladnie. Tego samego probowali niedawno tyle ze wtedy wmieszali w to smerfy. Az mi ich zal ze ktos morze byc tak glupi jak oni i probowac dwa razy tej samej sztuczki(wczesniej tez nie wypalilo)
|
Cytuj:
|
Ktos wie moze gdzie wczesniej gral Taifun Devilry podobno na Hibernie ale nie wiem jaki mial nick, lv i czy to prawda
|
Cytuj:
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 121 World: Hiberna Residence: Darashia Last login: Jun 16 2005, 15:26:52 CET Comment: Finally greet Hall of Fame deleted characters on Hiberna. There is a time for everybody, my time has come, it was like a bolt from the blue, but there is one more mind; Even worlds and gods cannot stop me ~ Even worlds and gods cannot keep us apart ~ Yberius, forever in my heart. Deleted for beginning the true person. Account Status: Free Account Account Information Banished: until deletion because of using unofficial software to play Created: Jan 28 2004, 11:09:59 CET Deleted: Jun 23 2005, 17:11:07 CET |
Bo Taifun to ciota dostal bana xd
a teraz moj wierszyk .... DUSKINESS Oh niedorobiony Taifunie, wiem że Cię nikt nie rozumie Spoxster ofermo z Ciebie gówno nie Inferno Imargam wiem że Ci pała staje jak Katrila ( Andrzej) Ci ssie nieprzerwanie... Moczykij ty fałszywa cioto weż się ******* miernoto I nie chodzi mi o to ze Charoni ma 67 shielda na 105 levelu... Van Liden ty frajerze, ja wierze ze masz morde jak zwierze (Nordmark) Oblivion ty ****iszonie , zgrzybiały flecie wiem że z tatą razem na matke polujecie !!! Wogole Duskiness to ***ane nooby zeby grac na Furorrze MUSISZ miec u niech chody... Ps:Tylko ratillt jest spoko no i magrami ale juz go nie ma =) |
To fajnie, ze taki jestes.
Napisz jeszcze jakies wiersze, widze ze poziom gimnazjalistow ladnie poszedl w gore ;( Szkoda, ze ja nie mam takich zdolnosc bo w sumie fajnie by bylo zostac poeta. A dasz rade napisac jakis esej?? To tez fajne powiem Ci. |
|
:D
szacunek ;) |
Cytuj:
po drugie ) jak juz ktos wspomnial takie wierszyki na twoim poziomie sa nie na miejscu wiec wróc do wlasnego swiata DZIECIAKU |
Nom, swieta racja Bjoern.
Ale ja dalej czekam na esej :D :evul: |
Cytuj:
|
Lol zianie ale niewiem o co ci chodzi masz jakieś manie na ich punkcie to im powiedz a nie piszesz beznadziejne wierszyki .
|
Post na zyczenie Charonsiego ^^:
bylem dzisiaj huntowany przez niego przez jakies 3,5 sekundy, ale potem okazal on skruche i wspanialomyslnosc i puscil mnie wolno. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |