![]() |
go go Bezel :> pozdro z Celesty i THX for GZ :) :P gZ Zg Gz for you toooo :):)
|
Bezelowiec Dawaj!!
100 lvl jest już blisko :). Patrze na ten cały temat i powiem Ci, ze chyle ku Tobie czoła. :cup: Mam nadzieje, ze po wbiciu wymarzonego 100 bedziesz grał dalej ?:). gogogogo 200 is near :> |
jak można czekać az jakis kolo z innego miasta nabije w tibi 100 level ? rany , naprawde czasami sie boje tej gry :O
|
NIce Ssy
Zajefajne screnki wielki gz Bezel8o
a tak wogole to pamiętasz mnie czizys z Obozu zimowego z Austri bylem w tym najlepszym pokoi 2 osobowym :] |
Cytuj:
A po 2 przez sam szacunek do kogoś? I nie czekac a DOPINGOWAC GO. Mama nie nauczyla podstaw? |
Dawaj Bezel Dawaj!! dawaj 100 i Anihilatorek i Dhq :>>
Mysle ze zrobisz jakis Film bo chyba kazdy tutaj by Chcial obejzec :> |
Od samego poczatku ten temat byl najlepszy! Chodz ostatnio nie dajesz sskow :(.
Pozdro i jedziesz 100! |
Dajesz Bezel:D:D wchodze tu co jakies 2h od wczoraj i patrze czy masz ta 100:D:D gogogo dajesz:D:D pozdro
|
@Bezel
Z góry Gz... Musze wyjść więc nie doczekam się screena X( ;* :* :* :* :* |
lol
na tibia.com masz juz 100 wiec gz :) czekam na ss
|
GZ Bezelq 100lvla
16:50 Bezelowiec: 16:45 You advanced from Level 99 to Level 100.
Tia bezel ma juz ten upragniony i wyczekiwany przez wszystkich 100 lvl;p:] Ja takze czekam na SS. Pozdro!!! |
Po ponad roku grania,wielu opuznieniach,braku mocy wbilem upragniony 100lv.Dziekuje wszystkim ktorzy mi pomagali ;*
http://i20.photobucket.com/albums/b2...ja4/UO0263.jpg Ulalal :D |
Wielkie GRATZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!:d
|
wielkie gzzzzz dla bezela :)
|
wielkie gzzzzz dla bezela :)
|
GZ Bezel!!
OMG nice ss bezel:) mam nadzieje ze wkoncu kiedys znowu znajdziesz czas na dle?;)
|
GRATZ bezel
|
Gratz Bezelu !
by Celestian player |
congratulation~~ zasluzyles na to jak jeden z niewielu. I mozna na spokojnie bez zadnego sharingu przy dobrej zabawie ludzie wbic ten 100 lvl. Zapraszam wszystkich do gry w stylu Bezela~~!
|
Jednym wielkim słowem : GRATZ
:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |