![]() |
Cytuj:
Do ciebie i kilku osob nie mam najmniejszych zatrzezen. Popatrzmy na rodzinke Aldixow byle kto z rl od pyro czy od kogos zrobi se aldixa a jak go ktos ruszy nawet jak takiz 10 lvl ma skulla i cie bije to masz odrazu hunta od pyro ... nie jest to pierwsza taka osoba, ogulnie nie gra sie tu zle, ale okolo 30% ludzi na 10 lvl ma plecy i za byle po 10 minutach mozna miec 5 huntow ;] |
Na servie znowu nic ciekawego sie nie dzieje, ale to sie zmieni gdyż wpada ekipa z Arcanii (podobno).
|
mam kilku znajomych z arcani i z tego co wiem narazie nie bedzie wiekszych przenosin (przynajmniej nie na nebule)
|
Cytuj:
|
I co ta ekipa z Arcanii zrobi? rozniesie serwer?
|
rozniesc moze nie rozniesie, ale chyba lepiej aby paru nowych graczy sie pojawilo (a przynajmniej nie beda to newbie) :)
tak na marginesie, webi grasz na jakims innym serwie, a moze na nebuli masz jakis nowy char? |
Cytuj:
|
a czy na tym servie polaki w większości są dla siebie chamscy i wybijają się nawzajem (w thais i okolicach)?
|
Tak :D raczej nikt nie patrzy czy polak czy nie, często polacy pkuja polakow szczególnie wyższe lvl niższe ale to raczej tak jak wszędzie :P
|
no i stalo sie to co sie stac predzej czy pozniej musialo, czyli war od nowa
|
No niestety.Ordo szerzyło chaos na serverze i musieliśmy interweniować. Mam nadzieję że "red head" Bartosz sie zastanowi najpierw jak coś zrobi , a nie z braku argumentów wyloguje sie.B)
|
nie rozumiem tylko jednego, dlaczego najpierw oficjalnie nie wypowiedzieliscie wojny, tylko z zaskoczenia wzieliscie aldixa? nie uwazasz ze to "troszeczke" nie fair?
|
Cytuj:
|
skoro jestescie zli ludzie, to dlaczego hespios uwaza ze to ordo "szerzyło chaos na serverze i musieliśmy interweniować" :)
|
bo na open battle znowu dostana becki wiec woleli sie nacieszyc zabiciem kogos bez zadnej deklaracji ;)
|
mógłby ktoś napisać co sie konkretnie stało, bo nie którzy (w tym ja) nie wiedzą
a chcieli by wiedzieć bo też graja na tym serwie 8o |
Cytuj:
tym razem to sie nie skonczy jak wczesniej ;) |
poprostu wbili sie na vdl i zdjeli Wicke a potem mnie Bóg wie czemu ;p
bez oficjalnego tematu ani nic, poprostu chceli miec na starcie latwiej ale nie beda mieli :< i te sharowanie ich sorcami tez duzo nie da o ile wyjda na open a nie znow pochowaja sie w depo |
heh no raczej zaczna sie znowu snejki bo watpie ze odwaza sie od razu zaczac war od open battle :P
wyglada na to ze wojna moze dosc dlugo potrwac i w kazdym razie nie skonczy sie tak jak ostania ;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |