![]() |
Cytuj:
to byla ironia mojego posta lolu;p Hcialem sie ponasmiewac troszku i zobaczyc co kto mi doradzi i tak naprawde mam 100 k okolo a nie 700k i tylko sprzedaje na allegro zeby kupic pacc'a a nie kupuje ;> |
Cytuj:
czy 40 knightem opłaca zaqpic się mms? :PP |
Mam 19lvl knight : FS , warrior helmet , knight armor , dragon shield , plate legs i leather boots. W depo okolo 22k. Co zamienic lub co dokupic? Gdzie idzie zdobyc duzo kasy?
|
witam, chialbym ulepszyc mojego knighta, mam obecnie 18 lvl i okolo 10 k golda (ciagle rosnie) a to nosze:
legion helmet longsword scale armor copper shield brass legs leather boots silver amulet siedze w miescie carlin, co polecacie do ulepszenia? server askara skille: swordfighting 45 shielding 41 ml 2 :) |
@Pakos
Kup sobie Plate Armor (dokładnej ceny nie znam, nie gram na Twoim serverze, ale myślę, że od graczy kupisz za 200-400gp), Plate Legs (400-500gp), Dark/Steel Helmet (200gp), Dwarven Shield (do 100gp), Bright Sword (myślę, że coś w granicach 8k, ale popytaj kumpli na servie), Jak Ci starczy kasy to kup 1 BP IHów (kosztuje mniej więcej 1k. Zawsze noś go przy sobie, nie wiadomo, kiedy leczenie się przyda) :) |
Cytuj:
|
Jeszcze jedno pytanko : Ile kosztują na neranie knight legi , bright sword , vapmirka i bohy?
|
Sell...
Ja jestem cienki:baby: .
Mam plate seta, leather boots, darck helmet i dwarf shiled. I ofcours malo kasy. Jesli ktos by mógł mi pomóc :P Na liberze bardzo bym byl wdzieczny. Piszcie do ,,Miksar Troper'' :mag Aha SORCEM JESTEM... |
Cytuj:
boh i wand B) :o :evul: |
Ploplo chyba malo grasz w tibie
c legi to niestrata pieniendzy
ale dla knighta lepiej kupic k legi:cup: |
27 knight
skill 55/55 eq:c armor, k legs, warrior helmet, bs, gs, demon shield, boh, p ammy, 70k w dp i co kupic?? swiat Harmonia(dsm okolo 40k chodzi,c legs okolo 15k,rh z 30k ) a wiec co zmienic w moim eq?8o |
@Up
Kup sobie DSM i RH. Następnie kup jakieś dobre legsy... np. Golden . Broń jest QL. Potem zbieraj na Avanger'a :P PS: Oczywiście zostaw sobie troche kasy na IHy/UHy i inne drobne wydatki ;) Korzystając z okazji napiszę, że masz dość słabe skille. Radzę Tobie poskillować do 65. Gdy masz wyższe skille, możesz exp'ić na lepszych potworach, a co za tym idzie będziesz przynosił więcej pieniędzy z hunt'ów i szybciej kupisz sobie lepsze EQ. Pozdrowienia, LookamZzaRogu |
Rooney24
Moim zdaniem jak masz np.700k na swiecie harmonia mozesz se lajtowo kupic MPA-magic plate armor, Golden Legi lub z Questa Demon, helmet Royal lub z Questu zdobyc Helmet of The Ancients, bootsy SOFT B) jesli jestes Knight to Magic Sword lub Avengera ciul wie zkad i od kogo a Shield Mastermind I najlepiej Amulet of loss AOL -czyli jak padniesz to nic ci nie wypada oprucz amuletu, o i tyle ;) a jesli chcesz to kup se kilka bp sd uhow i takich tam pierdół<lol>a na temaat skili i innych takich nie piszeX(
|
Cytuj:
|
Co mam kupić ;o?
Co mam kupić na 37lvl 46 mlvl z eq:
Świat Julera -b robe -p legi (lekkie) -hat of the mad -vampka -tempest rod -Boshki ;] -scarf xD -crystal ring auhsahsuahs Fundusze tak od 30-50k _____________________________________________ Play 4 fun |
WKur>>>>> mnie
Cytuj:
|
@up noobem to jestes ty!
a co do topicu to kupilem promo i zostalo z 50k ! ale jak ktos wyzej powiedzial zebym skillowac i tak tez robie! |
Mam 17pala [blisko 18] i ~4k. Na razie mam: P-armor i legs, Steel helmet, leather boots i scarfa.
Ps. wale z x-bowa ale to detal. Ca kupic, armora czy inwestowac w amunicje moze w runy help plz |
Cytuj:
|
B) B) sluchaj rooney naprawde przesadziles z tymi 700k i questemi na cos czego nie zrobi 27 knight, co do czesia- buahahahahahahahahahahah:D :D :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |