![]() |
Edron
jakby kto¶ miał filmik w którym exploruj± całe edron(bez questów itp) to z góry dzięki za umieszczenie linka ;D
Chodzi mi głównie o tereny koło parchment rooma i te najniższe piętra ;] |
Edron?
Cytuj:
Chodzi mi głównie o tereny koło parchment rooma i te najniższe piętra ;] |
A ja moze bym prosil o filmik jak dojsc na vampy i necro na and czy tam darashi profesja obojetna :P:P
zgory thx loozaki :D:D :D |
Prosze o filmik z okolicami Port Hope (z jaskiniami),oraz okolicami Ankrahmun(rowniez z jaskiniami-scaraby+tomby).filmik prosze pod 7.55 oraz pod tibicam.
oczywiscie w port hope moga byc takze z miejscami,gdzie spoko sie expi najtem |
Pro¶ba o..
Pro¶ba o filmik z "serpent spawns" . (dla nie wtajemnieczonych ;) silne nowe monstrum :3000hp ,2000exp)
|
pro¶ba
jaki¶ pk najlepiej sorca w roli glownej moze być team i niech będzie ciekawie
|
Sorcerer
Ja bym bardzooo bardzooo prosil o filmik ktory pokazuje sorca expujacego z wand of inferno :) z gory thx
|
zamowienie
chcialbym filmik na ktorym jest pokazane cale venore i ewentualnie tez okolice
z gory thx |
Prosze o takei filmy:
-Annihilator z wzięciem prezenta -Hunt na Demonach -Pardox tower quest -Zwiedzanie terenu za golden keyem na demonach. -Demon helmet quest od miasta do konca |
elf land
expowanie na elf land plx, pod tibie 7.6 ofc
|
plz
ja bym prosil jakis filmi najlepiej wmv ale z zanery :P
|
Drag/HEro
Ja prosze o filmiki z cal± drog± do miejsca huntu, wiec chcialbymzobaczyć drag z metod± up/down lub bez tejże metody przed 25 lvlem sorc. I chalbym filmik z hero huntu atkże z cał± drog± i najlepiej by byłby to filmik kręcony sorkiem oczywi¶cie draga solo a je¶li hero się by dalo zsolowć to by bylo bardzo milo ale nie obraże się je¶li będzie to filmik z blokerem, ważne żeby był.
Z góry THX. |
zamowienie
poprosze o filmik ukazujacy cala droge do kazardoon od polnocy. obojetnie kto i jak , byle by bylo
bardzo was prosze z gory thx |
Ja bym prosił o film z huntu na d-guardach z Wand of Inferno lub jakas lepsza alternatywa , potrzebuje w miare bezpiecznego i oplacalnego huntu :)
|
druid z dsem na dragach plx :)))
|
Moja prosba zapewne nie bedzie orinalna (ale co mi tam :) ) z racji tego ze przymierzam sie do powrotu do tibii prosil bym by w miare mozliwosci zamiescic filmy z
a) Knight -mozliwosci PvE b)Paladyn - mozliwosci PvE chodzi mi o Huntowanie Solo naprawde Mocnych mobow zwracam sie zwlaszcza do ludzi z lvlami w okolicy setki badz wyzszymi :) z gory thx |
Witam!
Prosiłbym o film gdzie dobrze expić paladinem na guardach (level 60+). THX! |
Dzis w nocy na Eternii byl Orshabaal, ma ktos filmik?
|
Sylwek
Ma ktos moze filmik z nocy sylwestrowej ?? Ponoc na Galanie nieĽle sie dzialo ... Jak kto cos ma to dawac z checia obejrze 8o
|
:|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07. |