![]() |
A ja gram Knightem :P Nawet dobrze mi idzie xD Skille jak narazie tez w porzadku :)
Pzdr. |
:)
Aktualnie gram sorcem :) taką odpowiedź zaznaczyłem, z tego co widzę więcej ludzi preferuje knighta, ja tam wole sorców ;)
|
Aktualnie jestem paladynem, choć ta profesja jest teraz słaba, a przez co rzadka jak skalny smok.
|
Knight oczywiscie:cup: :)
|
Knight
:D :D :( :( B) Wybralem knighta bo to najlepsza profesja mimo tego ze musisz skillowac no i druid etz zbey mugl mu summy stawiacxD:] :] :] :cup: :cup: :cup: ;( ;( :baby: :baby: X( X( :o :o
|
Jestem knight i nie mam zamiaru tego zmieniać :]
|
Aktualnie gram Paladynem.Mam sorka na 20lvl ale nie gram nim na razie.Sorckiem łatwo zacząć i grać.Idzisz sobie po różdzke i walisz w potworki po 15.Potem po okoł 25 nie pamiętam i tak dalej.A palkiem i knajtem to żeby zabrac coś rotwormowi to trzeba nie żle poslilować.Sorca wybrać prosta droga.Moim zdaniem Druid i sorcer się równoważa chociarz wole sorca.
|
Cytuj:
|
No wiec ja jestem Royal Palladynem Pacc kupuje od 20 lvl i stwierdzam ze bez niego nie idzie grac (nom moze na wyzszym lvl POH Dragon lair veno + nowe stworki po update, ale pacc i tak sie przydaje). Grałem juz 50 Master Sorkiem bez satysfakcji, Knighta tez testowalem 67 ze skilami 88/87 ale to tez nie było to. Na zawsze zostane przy palladynie szybki exp, to ładnie z runki walne, exura vita rox, i pobloczysz i po huncisz good potwory. Moim znadniem najlepsza profesia.
PS.Ja zaczynałem maja jakies 500k wiec nie wiem jak sie gra pallem nie majac nic pewnie ciezko ale zdolny grac potrafi, dla chcacego nic trudnego |
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nei nie nei nie DRUID
nie druid dal mnie to głupia profesia i knightem gralem fajnie sie gra :) ale jak palem gralem tak kitnie to bylo na poczotku fajnie ale pużniej nie ma gdzie expic... itp.
|
Jak zaczołem grać sorkiem tak do dzisiaj nie mogę skończyć :) Ciężko było przed wprowadzeniem wandów a teraz jest łatwiej :P
|
A ja se jesem sorkiem :P
|
Cytuj:
Obecnie druid jest prawie tak samo dobry jak sorc na paccu, a pal jest najlepszy na faccu. Knight nie dostal prawie nic od 3 lat. |
Cytuj:
co?To juz mowie,mianowicie mana mu sie szybciej regeneruje,a exura ciagle zabiera 25 many,do tego manasy sa tansze i daja duzo wiecej many,wiec idzie knightem wyexpic na samych manasach:P.Aaa i bylbym zapomnial-dochdozi sporo fajowych miejscowek(zółwie itd) |
Cytuj:
|
ja obecnie
ja obecnie druidem i knightem wczesniej knighta zaznaczylem polecam kazdemu miec druidka i knighta bo razem niezly zespól
|
Ja jestem sorcem :D jest najlepiej na początku trzeba wydawac kase na runy itp i sorc jest też dobry na pvp ^^
a knightem grałem mało i całkiem fajnie, paladyn :/ kasa idzie na bełty i strzały, a druid?? ;D wbic 16 lvl i robic ihy :PPP |
Takie pytanie, czy tego typu sonda nie powinna być czasem resetowana co rok? Ludzie zmieniają profesje jak rekawiczki z każdym update..
@Topic Pal |
Na razie jestem Knight'em. Tylko nie wiem jak zostać Elite Knight'em. Czy ktoś wie jak?? Czy to automatycznie od któregoś LVL??
|
Druid a juz jutro ELDER DRUID:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20. |