![]() |
Cytuj:
aaa bym cie chetnie widzial na silverce ^^ moze byc sorcerer/druid/palladyn bo need shooters :P dosyc spokoj...duzo zenho odeszlo z serva :D |
No to moze... :)
Wybiore jedego z magow... Chyba Elderka :) Bo sorca juz mam... Name: Kopulux jakby cos ^.- |
no holu nie kupuje dzieki nie mam zamiaru placic za 120 sperow 1 k. ,,troche'' duzo :/
jak jest zje*anie skilowanie palkiem dzis na wbicie 11 i 12 i 13 skila zmarnowalem 15 sperow bylem ciekaw na ile mi to strarczy. jakie gowno:/ |
@Crowned
Srry ze pytam ale moge nie pamietac, kim wczesniej grales na silvie?? :P Ja sobie chodze i robie ihy do mojego knajta :dance: Dzisiaj przeprowadzialem ciekawa rozmowe z Holem na GG, z ktorej wynika ze albo ja zhakwoalem sam siebie albo moj najlepszy kumpel rekin mnie zhakowal... |
Wracaj, wracaj.... Wszedzie dobrze ale w "domu" najlepiej.... Jednak uwazaj, bo wielu polakow klamie, wielu kradnie....Coz taka "polska" tradycja...
Pozdrawiam |
Cytuj:
O chłopie teraz rze¶ se u mnie nagrabil X( |
Ehhh... niepisalem tutaj juz chyba z 3 tygodnie, bo ban i nawet mi sie nie chcialo...:D
Ehhh... same hacki na tej silverze, chociaz na innyh servach to samo jest....X( Co by tutaj napisac.... Czy ktos nie byl na draconi, albo na devil helmet quest? Jesli nie to ja bym poszedl. Na devil helma jest potrzebnych 2 ludzi chyba a na draconie 3B) , to na tyle:] Cya |
Cytuj:
nie latal bym w takim eq -.- |
[Co by tutaj napisac....
Czy ktos nie byl na draconi, albo na devil helmet quest? Jesli nie to ja bym poszedl. Na devil helma jest potrzebnych 2 ludzi chyba a na draconie 3B) , to na tyle:] Cya[/quote] ja nie bylem ani na jednym ani na drugim. Jak zbierzesz jeszcze kilka osob to ja pojde chetnie!!! |
[Co by tutaj napisac....
Czy ktos nie byl na draconi, albo na devil helmet quest? Jesli nie to ja bym poszedl. Na devil helma jest potrzebnych 2 ludzi chyba a na draconie 3B) , to na tyle:] Cya[/quote] ja nie bylem ani na jednym ani na drugim. Jak zbierzesz jeszcze kilka osob to ja pojde chetnie!!! |
17:22 You advanced from Level 53 to Level 54.
potem dam zdjecie |
@rekin
Nie ja cie podejrzewam.. @Dawergo No co.. ?? ;/ |
Ja cie...
Ten update chyba jest troche zrabany:(Czekać na to aby expicX( ehh jak bedze ten update bedzie troche glupiej:confused:
|
Hehe.. dzis z Moradin Miedziobordy, Shortys shine i Gell Kazek bylismy na DL hunt :) Moradin oczywiscie blok. Zabilismy ich z 20 i zabijalbymsy dalej ale... ehh nie wazne, ktos sie wlogowal i musialem spadac :P Loot: Inferno, Crystal life, 2x T-Book, Power Bolt, cala masa mace i short swordow, duuuuzo kasy i duzo d ham :P Heh, te dl dobre sa... oberwalem tylko 2 hity (Moradin ladnie bloczyl :P) 2 hity z gfb.. pierwszy wynosil 235 a drugi 238 Oo :D
|
Dzi¶ bili¶my Lady dram i oczywi¶cie dostałem hunta ;)
|
Lady Dram to zlodziej i niech wszyscy na serwie o tym w koncu wiedza.
Rekin mowi, ze ON go okradl, wiec wstyd, ze wogole sie jeszcze loguje (Lady Dram) i kogokolwiek straszy. Mnie tez okradl ale postacia, ktora mial przed Lady Dram (w ubieglym roku). <<<<Pewnie pamietasz War Hammera (porzyczonego i nie oddanego)...>>>> Odejdz czlowieku choc z namiastka (zlodziejskiej) godnosci... ps. Qwez mowisz, ze Rekin mogl shakowac Twoja postac? A powiedz mi gdzie przeczytales (w regulaminie i zasadach Tibi), ze GM moze oddac konto i postac? Nie ma takiej mozliwosci. Pozdrawiam |
A ode mnie z innego chara pozyczyl 200 gp i nie oddal. Wiem ze to tylko 200 gp no ale to w koncu to tez byla kradziez... Mial oddac na nastepny dzien...
|
@Lenidas
Ctrl+r, raportuje Couns~, pozniej on przekazuje wiadomosc GMowi, GM analizuje i jezeli wiadomosc wyda sie wiarygodna odpowiada. Musialem podac e-mail adress, stare haslo, acc, i on sprawdzil (Chyba), czy rzeczywiscie takie jest, po czym napisal do tego kogos kto akurat gral Qwezem. Nie wiem czy mowie prawde ale w mojim przypadku tak bylo, moze to dziala inaczej ;/ |
jaki ten klamliwy zlodziej mial wczesniej nick??
|
Spox Qwez, wszyscy wiemy jak skontaktowac sie z GM (choc powinno sie przez Turtola - cholera wie jak to sie pisze).
Poprostu GM nie ma mozliwosci oddania komus konta (postaci). TU sa proste zasady i czyste (odzyskiwania konata) i srrry, nie widze aby ktos (GM) przejal sie jakims polaczkiem i zlamal je dla niego (zreszta nie moze, bo to jest gosc, ktory ma ustalone uprawnienia, jak w kazdym systemie komputerowym !!! !!! !!! !!!). Po tym jak powiedziales, ze GM oddal ci konto, przestudiowalem wszystkie regulaminy i zasady gry w Tibie :( To lipa co powiedziales :( Przykro mi.... (ale to nie moj problem tylko Rekina) Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |