![]() |
Nie odpowiadając dosłownie na niczyje pytanie mogę bez problemu powiedzieć, że po update letnim 2007 każdy 20 lvl ze skillami 65 i wyżej pokona dragona bez większych strat. Ja osobiście jestem zawiedziony, gdyż moja siła magii znacząco spadła. I mam teraz pewne wątpliwości co do opłacalności Demon czy Wrl huntów... Cóż, może jest tu ktoś kto poleci mi inne potworki? :) Oraz proszę o dokładny rozpis czego ile kupić na jak długi hunt.
Do tej pory exp miałem za free, bo knight'ci płacili mi za SD i za swoje UH, gdyż cały loot pozostawiałem do ich dyspozycji. Dziś na takie hunty zdecydowanie chętniej brani są palladyni. Czuję się poszkodowany. |
@UP
no to chyba nie masz wyboru, ja nie wiem co ten cipsoft odstawia, krotko mowiac postacie magiczne maja przesrane po tym update. Znajdz se dobrego kumpla i z nim hunted |
@upup
To według mnie najlepszy update cipisoftu polepszyli knighta i palka i tylko troche pogorszyli sorka i druta . Jeśli ktoś umie grać magami to jest 2x lepszy od knighta, pala. I nie płacz że tak dużo pogorszyli bo zamiast walić z visa 150-200 to walniesz 125-175 (przykładowo) więc nie płacz. |
Czy pokonam knightem na 15 levelu ze skillami 47/44 witcha
|
@up
troche sie smialem jak to przeczytalem :D @do tematu Jak myslicie czy uciekne na 37 lvlu GS'owi bez BoH i time ringa?prosze o odpowiedz na wlasnym przykladzie a nie tylko na przypuszczeniach B) @Edit zapomnialem dodac ze palkiem ale czy to jakas roznica to nie wiem |
Bez boh i t time ringa to oczywiscie ze nie na 40 boh time ring oczywiscie, ale ja moim 45 kina uciekalem, dogonil mnie z konca ekranu bez haste (!) i zadzialal anty luring system ;d
|
O sory... nei wiedzialem ile ma ten temat a cytowalem tekst z pierwszej strony
Skasujcie. |
Na jakich skillach mozna bloknac gs'a aktualne skille 60/59
|
@Up
Kumpel blokował już na 60/60 ale tutaj dużą rolę odgrywa równiez eq. Myślę, że przy 70/70 nie bedziesz potrzebował jakiegos super eq bo gs są bardzo silne i nawet ponad 100 ek przy bdb skilach potrafią nieźle dupnąć. |
ad up@
Na pewno nie stracisz a być może zyskasz .. |
Hmm...czy pokonam Draga na skillach 73/73? :p
|
@up
Oczywiscie, ja przed upem bilem na 23 na 65/65 ~ wiec ty napewno sobie poradzisz i po upie nie ma takiego waste. |
czy 26 sorcem , 30mlvl z eq: k set, cruseder helmets, vamp shield, boh, wandem cosmic, z bp gfb i hmm,<- bes ograniczen i uh pokonam
1. draga 2.demon skieleta 3.fire devila 4. beholder 5.dwarf guarda 6.witcha co ile by mnie kosztowalo i jaki level , m lvljakie lepsze eq itd. thx za odpowiedzi oczywiscie dla sportu albo dobrego lota pszy pojedynczum respie. i miejsce gdzie sie owy resp znajduje |
Cytuj:
2. Tutaj jest trochę trudniej. Żeby go w ogólę w miarę bić czekaj do 35lvl na niewidkę. Wiem jednak z własnego dośiwadczenie, że dsy to niezbyt opłacalne potworki. 3. Tak jak UP tylko mniejszy exp ale raczej większa szansa, że się zwróci. 4. Wbij lvl i z monkami jest super. 5. Tak jak up. 6. Sam ds powinien wystarczyć. Co do resów odysłam do mapki respawnu. Teraz ja. Knight: n arm, p legs, dark helm, drag shield, bootsy, scarf, k axe. Jakie skile i jaki lvl do solowania pojedyńczych respawnów hunterów? |
tak ale chodzilo mi o pojedyncze respy tak jak ds pszy ghoulach , czy fire dewil tesz pszy ghoulach, chodzilo mi o to czy zabije jednego i pszezyje
|
@up
Ortografię to masz zajebistą>.< Zabijesz... |
nie dbam o to przy szybkich postach :P, mam problemy z ortografią i trudno B) poprawiam co sie da ale w tedy mi sie nie chciało bo do kibelka mi się śpieszyło:D
|
na jakim lvl i skillach moge pokonac elder beholdera,bedacego na pojedynczym spawnie, bijac explo+arrow?
|
Mam pytanko:
Czy ubilbym Gs'a - eq:K Set , Medusa shield , K Axe i na skillach 68 , ile bym stracil uhow ? |
Cytuj:
UHy poszly by jak woda :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |