![]() |
@Mowicz.
Fake ;) Sunrise nie byłby takim 'debilem', żeby bić MM w zwarciu, a pozatym de'bove próbowała już go w ten sposób zabić na mainie(bezskutecznie). @Ciufcia. Ciekawe urozmaicenie... ;) |
@kuba
Ehh... Ty skillmakerze. GZ!!! A urozmaicenie, owszem ciekawe:D |
Yeah, Gratz 50 lvl ;) Darth Saldaria, and eggs ;P
|
@Ciufcia.
Z początku myślałem, że to 'ślub' homoseksualistów, a to 'spowiedź'. Co rozumiesz przez 'Pożądanie żony i bliźniego'?;) Ps. Nie wspomnę nawet o tym noobskim lvl'u... :p |
Wszystkim Gratulacjie sukcesow na rooku moze i ja niedlugo dojde do was tych rook-hlvl'i obecnie gram czestro bo mam czas i checi
|
Tego 'i' tam chyba nie miało być :). Ale jak jakieś wątpliwości to do Darushu napisz.
A level taki noobski, że wogóle nie powinienem go wklejać. Nie wiem co mnie podkusiło:D |
@Ciufcia
Porządaj bliźniego jak siebie samego ;) Gratz lvl :) Czekam na 40stke :) |
@MasterMapet
No no... gz. Masz zamiar expić coś dalej? |
Ciufcia
Bede cisnął ile wejdzie :D |
@Ciufcia
Gratuluje mój qmplu i czekam na 40 lev :) @MasterMapet 50 lev plax? @Vial Wejdź k**** na GG! xD |
Cytuj:
miałem zamiar od jutra przez następny tydzien nabic 40lvl, ale net mi to uniemozliwia ;s |
@up
Mi to uniemożliwiają keylogery :P @Ahaj GZ!!! 30 shielding to nie jest byle co :) aczkolwiek shielding najłatwiej nabić. Ale i tak GZ :D |
@Ahaj
Bardzo Cię podziwiam za tą cierpliowść.:cup: Bo przecież wszyscy rookstayerzy wiedzą jak skille wolno lecą.;) |
@Hynu
Ta fotka jest stara, bo teraz Hammas ma inny nick :P Ofc GZ :] @topic GZ 4 all :] |
gie zet
Wielkie gz mapet twojego lvla , jedziesz jak szalony :) , gz takze dla hyma,a ten post po mnie powinno sie skasowac,,zabicie 1 minosa,omg..
() ./\. () \______/ Mowicz |
Witam!
Cytuj:
Nie żebym coś do ciebie miał, ale powiedz mi, w jaki sposób w ciągu czterech dni (podczas których byłeś jedynie 5 godzin online) wbiłeś 100 % z 23 na 24 pkt umiejętności w walce na dystans? Mi samemu wbicie na 22 skill zajęło kilka miesięcy, a ty raz ciach dokonałeś znacznie większej rzeczy w 4 dni? No vocation to raise distance from 23, 100% to 24 at 20% blood/spark hits ≈ 110.6bp of bolts or 122h, 52m, 48s training. 1% at skill 23 ≈ 1.1bp of bolts or 1h, 13m, 42s training. 122 godziny... to jest okrągłe 5 dni treningu przez całą dobę... Policzmy ile byś potrzebował kasy na coś takiego: 1% ~ 1,1 bp bolts = 2200 rzutów 1 włócznia = 30 rzutów, a więc 1% = 73,33 włóczni 73,33 razy 100 % = 7333 spear'ów co nam daje 73 k gp (zaokrąglenia na twoją korzyść) Dlatego stawiam na to, że to jest fake. @Vantage Trening czyni mistrza...:) Pozdrawiam! |
Jestem w 100% pewny, że szanowny Pan Mowicz nie ma takiego dista.
1. Dowody, który przedstawił kuba1234, przekonują mnie. 2. http://img512.imageshack.us/img512/3683/79711412zz0.jpg 3. Zebranie pięniędzy na to. 4. Nooby bijące resp. 5. Z tego co widzę Mowicz stoi cały czas w mieście, a za niedługo pewnie wrzuci 25 dist... Y'all |
Ja naliczyłem 6 druidów :]
|
@kuba1234
Czy mnie się zdaje, czy poprostu nie posiadasz knife? |
@Up
Z tego co wiem Sheng nie obdarował jeszcze Aldory żadnym Knifem. @Kuba1324 Ciekawie dobrana kolekcja i dobry pomysł z ze skillbarem, ciekawe ile osób prowadzi coś takiego ;d Co do farmy druidów... na tej górce widzę ich 6. @Pholtus Gratz lvl up Wpadł podczas trapów ;d? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |