![]() |
Unit mial podobna sile jak huric i walczyl z 70 osobowa gildia gdzie bylo sporo ryckow. Ale nie odbywalo sie to w open battle , Przypomnijcie sobie historie i zrobcie to samo :) a wataha nizahe nie zrobi kompletnie nic, skoro nie sa w stanie zabic waszych knightow na 1 serie, moze warto zrobic jakies ciekawe pol open battle w cyclo. w tombach fibuli itd itp
|
Wasz blad polega na tym, ze odrazu stawiacie nas w przegranej sytuacji.
Jeszcze sie zdziwicie ~ ^^B) |
@Up
Co prawda to prawda :] |
Cytuj:
pozdro dla kumatych |
DObra moze nic nie wiem bo to prawda ta wojna mnie nie dotyczy, ale licze Na Hurricane :P:P:PB) B) B) B) Jezeli was to zadowoli nie będe sie udzielał w sprawach w ktorych nie mam pojecia :P
@Knobik Hunta miales na 80 lvl bo padles od Niz a hunt to nie wiem od kogo :P nie będe sie wypowiadal jezeli nie jestem w temacie sorry ! :( Ale chcialbym sie czegoś dowiedzieć ... P.S. poprzednie posty były noobowskie bo ja się tylko domyslam nikt mi nic nie powie...ehh... |
chyba jedna niewiadoma wraca Xillio jest w karmie czyli jak zwykle bedzie z russem do smierci i jeden dzien dluzej:p
|
Cytuj:
Jakiej narodowości jest Russel?:) |
z tego co widac bylo na tym filmie to Nizahe i spolka nie wykazali sie doslownie niczym szczegolnym poza trapnieciem Hurricane i wastowaniem ich uhów. A próba zdjecia cluba przed zwastowaniem uh byla nieudana. Nizahe dobrze wie ze w takich zamknietych pomieszczeniach wlasnie knighci radza sobie najlepiej, przy takiej ilosci noobcharow odpada mozliwosc uzycia UE, mozliwosc ucieczki...
Darth Torax racje ma, powinniscie jakos strategicznie to rozegrac, tak jak Unity zrobili to na Titani Btw. Gdyby nie nooby Club wyszedlby z trapa for sure! :S |
Widze, ze temat wzbudzil zainteresowanie. Blad rzeczywiscie tkwi w tym, ze nas ludzie nie doceniaja.
Zerknijcie chocby na to, ze u nas nikt nie wyszedl z gildi. Nie jestesmy banda szczeniakow ktorzy po dedzie sie zniechecaja(wiek jest jednym z wymagan jakie zawsze byly wazne przy dojsciu do nas). Najwazniejsza sprawa to to ,że my nie placimy (no przynajmniej ja dlatego to moj 4rty serw :D ). Morri dobrze prawisz , zamkniete pomieszczenia to dla knajtow ,a nasza sila tkwi w magach , no coz ale ubaw mialem niezly trapujac trixtare jak mnie po 15scie "glaskal" :D. Zobaczycie , jeszcze usuniemy Nizahe (alias mrocznego cebularza) z morgany. ps: morii to i tak najwiekszy PA jaki biegal po ladach morgany :P (pozdro) |
Cytuj:
co do hurricanes to sie trzemaja w jednym skladzie odkad pamientam mzoe minimalne zmiany ale i tak szacuneczek dla nich |
Cytuj:
Cytuj:
Sepi, nie wyzywaj moich kolegów ponownie. Już wiesz czym to się kończy. Przykro tylko patrzeć na uzależnione od tej gry dziecko... 15:46 Sepi Knight [36]: zjebales mi dzien smieciu |
Cytuj:
Zapalony kibic FC Barcelony... |
Character Deaths
Oct 12 2006, 15:18:39 CEST Killed at Level 37 by Lavio Cold padlem no cos ide na innego chara xD paymentu nie bedzie przykre ... wiem ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisz lepiej posta "Padłem tylko za to, że nazwałem Soul~ szmatą!!11!". Warto było? |
haha ciekawi mnei tylko jedno... skad miales pewnosc ze ten sepi z forum to naprawde byl ten gostek na morganie? ;p kazdy sobei moze ttuaj zalozyc konto o dowolnej nazwie :P
|
Cytuj:
minusy musze grac sorcem :( |
@ Sepi
Padles, konczysz grac, zmieniasz serwer, grasz sorcem, plusy, minusy ..... Ogarnij sie troche krecie i przestan truc ludziom glowe na tym froum. Sa wazniejsze rzeczy niz twoje ryczenie. grzecznie powiem Wyjdz Stad Zjebie i prosze bys to zrobil :D |
Cytuj:
No i w rezultacie moja dedukcja okazała się słuszna ;) |
Tak to ja cie zbluzgalem ...trudno a wyjść nie wyjde w*****am was hehe :D gobra jebał was pies zmieniam serva
Sell Giant Sword and K armor :PX( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |