![]() |
Poziom intelektualny niektorych piszacych tu ludzi jest tak niski ze az sie dziwie ze wogole potrafia oddychac.
Piszcie o tym co sie dzieje na servie i co o tym myslicie a nie ...pierdolicie co to wy byscie komu zrobili.... szczerze watpie zeby kogokolwiek ruszaly teksty o "wpierdol w rl!11111"...wiec po jakiego 'kija' wogole pisac takie posty? Valest: Ta sa takie akcje ale najczesciej niedowartoscowane dzieci sie leja w rl przez gierke i watpie zeby ktos mieszkajacy w dajmy na to Slasku fatygowal sie np. do Gdanska zeby komus wpierdolic >.> |
;/
Widze że temat troszke upadł..... :confused: :confused:
|
Cytuj:
A co do Wpierdol w Rl to akcje takie juz widzialem ;D to taifuna tez sie da :evul: :evul: |
taifun
niby wydarzenia z furory a nikt nie wspomniał o tym że dzisiaj bądz wczoraj , taifun Devilry przegonił w expie Seromontisa (255 ek ) i stał się Najwyższym polskim graczem. Gratz.
|
Cytuj:
Chlopie wez se zdelejtuj te konto albo nie pisz tu wiecej plz. |
Poje...o was^^ zawsze z krzesla spadam i tarzam sie z brechtu jak czytam akcje typu... masz wpier..l w rl:D:D do kumpla dzwonili ze za walki przyjada 300Km i go do lasu wywiaza... mija pol roku wiec stwierdzam ze chyba zabladzili:D:D
|
Wogole Zegenis kilka postow wyzej pisal o akcjach z tym 'wpierdol' , a juz znow to samo i to samo. Zamiast newsow sie klocicie bez przerwy.
@Fefin: Zachowujesz sie jakbys mial nie wiecej niz 10lat, a w takim wieku nie powinienes operowac takimi slowami jak: 'kurwa' 'wpierdol' etc. Jedno z ostatnich wydarzen: Trzecia najstarsza gildia furory - Sirvak Dragoth, zostala rozwiazana. |
Yyyy to sa wydarzenia z furory?! powyzywac mozecie sie na Pm! n/c
|
Pozdro Od Airena Dla Tych ktozy jeszcze graja za mych czasów ;p
|
Cytuj:
@MASMIX:/ Jakies bardziej konkretne argumenty bo ja moge napisac jak bys sie zachowywal jak gowniarz z kulka w nosie..?? Jak juz piszesz to pisz dlaczego a nie pierdol glupot jak stolarz w murzynskiej dzielnicy MAN:/:/:/ |
1. Klocic sie nie chce, bo to nie temat do tego.
2. Cytuj:
EDIT: i jesli chcesz ciagnac dalej sprawe tego posta to na pw zapraszam |
Tak dalej pojdzie to modki zamkna temat huehhueh
|
Cytuj:
|
Gram Na furorze ale najlepiej mi się grało na forterze...przeszłość...mam sentyment do serwerów na "f"B)
@Down Rzeczywiście mi się pomyliło. |
Cytuj:
|
Come Back ; )
Po hacku dalem sobie spokoj z tibia, ale teraz wielki come back ; ) Bede narazie gral nowa postacia jak big noob @Kapucha (nie zapomna do konca tibijskiego zycia takiego nooba jak ty) : ], ^.- PZDR for old friends ;]:evul:
|
No to witamy spowrotem Nevol :)
|
Imargam masz zajebisty glosik na rl:)
PS.taki kobiecy darszila darszila,kapusziego kapusziego |
Cytuj:
|
A kogo sie spodziewales ? :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:12. |