Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Zegenis 08-09-2006 14:44

Poziom intelektualny niektorych piszacych tu ludzi jest tak niski ze az sie dziwie ze wogole potrafia oddychac.
Piszcie o tym co sie dzieje na servie i co o tym myslicie a nie ...pierdolicie co to wy byscie komu zrobili.... szczerze watpie zeby kogokolwiek ruszaly teksty o "wpierdol w rl!11111"...wiec po jakiego 'kija' wogole pisac takie posty?

Valest: Ta sa takie akcje ale najczesciej niedowartoscowane dzieci sie leja w rl przez gierke i watpie zeby ktos mieszkajacy w dajmy na to Slasku fatygowal sie np. do Gdanska zeby komus wpierdolic >.>

esdek 09-09-2006 09:20

;/

Widze że temat troszke upadł..... :confused: :confused:

Valest 09-09-2006 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegenis (Post 978398)
Poziom intelektualny niektorych piszacych tu ludzi jest tak niski ze az sie dziwie ze wogole potrafia oddychac.
Piszcie o tym co sie dzieje na servie i co o tym myslicie a nie ...pierdolicie co to wy byscie komu zrobili.... szczerze watpie zeby kogokolwiek ruszaly teksty o "wpierdol w rl!11111"...wiec po jakiego 'kija' wogole pisac takie posty?

Zwierzeta nawet odychaja :P wiec oni tez jakos ....
A co do Wpierdol w Rl to akcje takie juz widzialem ;D to taifuna tez sie da :evul: :evul:

Kolos from rodos 12-09-2006 15:54

taifun

niby wydarzenia z furory a nikt nie wspomniał o tym że dzisiaj bądz wczoraj , taifun Devilry przegonił w expie Seromontisa (255 ek ) i stał się Najwyższym polskim graczem. Gratz.

Przemo2 12-09-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kobas (Post 975762)
slaby serv ale gram nanim bo koledzy graja
kto zaklada tam postac niech nie ludzi sie ze pogra spokojnie (jestem tego swiadomy)

panuje 1 gildia kazdy chyba wie jaka.......

a tak pozatym to dajcie namiary na taifuna, bedzie konto zajebiste za free, 2 razy z dynki dostanie to odda wszystko... taki kozak na grze, wiem ze nietrzeba przenosic zycia w grze na rl zycie..........

no ale co zrobic ;p

mam nadzieje ze same h lvl nei maja tak jak zwidek 9 lat........ bo po przedszkolach niechce mi sie latac..........

;p

Chlopie wez se zdelejtuj te konto albo nie pisz tu wiecej plz.

den86 13-09-2006 01:13

Poje...o was^^ zawsze z krzesla spadam i tarzam sie z brechtu jak czytam akcje typu... masz wpier..l w rl:D:D do kumpla dzwonili ze za walki przyjada 300Km i go do lasu wywiaza... mija pol roku wiec stwierdzam ze chyba zabladzili:D:D

Masmix 14-09-2006 18:34

Wogole Zegenis kilka postow wyzej pisal o akcjach z tym 'wpierdol' , a juz znow to samo i to samo. Zamiast newsow sie klocicie bez przerwy.

@Fefin: Zachowujesz sie jakbys mial nie wiecej niz 10lat, a w takim wieku nie powinienes operowac takimi slowami jak: 'kurwa' 'wpierdol' etc.

Jedno z ostatnich wydarzen: Trzecia najstarsza gildia furory - Sirvak Dragoth, zostala rozwiazana.

Luppy 14-09-2006 18:54

Yyyy to sa wydarzenia z furory?! powyzywac mozecie sie na Pm! n/c

Sathan Bell 14-09-2006 20:49

Pozdro Od Airena Dla Tych ktozy jeszcze graja za mych czasów ;p

Fefin 14-09-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masmix (Post 987104)
Wogole Zegenis kilka postow wyzej pisal o akcjach z tym 'wpierdol' , a juz znow to samo i to samo. Zamiast newsow sie klocicie bez przerwy.

@Fefin: Zachowujesz sie jakbys mial nie wiecej niz 10lat, a w takim wieku nie powinienes operowac takimi slowami jak: 'kurwa' 'wpierdol' etc.

Jedno z ostatnich wydarzen: Trzecia najstarsza gildia furory - Sirvak Dragoth, zostala rozwiazana.

Hmm w dokladniej dlaczego zachowuje sie jak bym mial 10 lat..??:>
@MASMIX:/
Jakies bardziej konkretne argumenty bo ja moge napisac jak bys sie zachowywal jak gowniarz z kulka w nosie..??
Jak juz piszesz to pisz dlaczego a nie pierdol glupot jak stolarz w murzynskiej dzielnicy MAN:/:/:/

Masmix 14-09-2006 22:02

1. Klocic sie nie chce, bo to nie temat do tego.
2.
Cytuj:

zaprzaszam kurwa do bb to poznasz co to bielska sila ****u!!!tylko nie przyjezdzaj z mamusia i nie trzymaj sie jej za rekeno i przy dworcy jest sklep z pampersami moze rabat dostaniesz!!!
Watpie, zeby ktos dojrzaly pisal takie rzeczy. Chyba, ze sie nabijasz z kolesia, a to nie jest temat do tego.

EDIT: i jesli chcesz ciagnac dalej sprawe tego posta to na pw zapraszam

Mythic Sniper 15-09-2006 19:09

Tak dalej pojdzie to modki zamkna temat huehhueh

Vampir Z Zaglebia 15-09-2006 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mythic Sniper (Post 988511)
Tak dalej pojdzie to modki zamkna temat huehhueh

No jak sie nic ciekawego nie dzieje :D Trzeba jakis dym zrobic.. :P

yz0 15-09-2006 21:33

Gram Na furorze ale najlepiej mi się grało na forterze...przeszłość...mam sentyment do serwerów na "f"B)

@Down
Rzeczywiście mi się pomyliło.

Vampir Z Zaglebia 16-09-2006 07:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yz0 (Post 988808)
Gram Na furorze ale najlepiej mi się grało na furorze...przeszłość...mam sentyment do serwerów na "f"B)

Albo ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo kolesiowi cos się pomyliło ;p Stawiam na to 2..

Nevol 16-09-2006 10:44

Come Back ; )

Po hacku dalem sobie spokoj z tibia, ale teraz wielki come back ; ) Bede narazie gral nowa postacia jak big noob @Kapucha (nie zapomna do konca tibijskiego zycia takiego nooba jak ty) : ], ^.- PZDR for old friends ;]:evul:

Masmix 16-09-2006 13:29

No to witamy spowrotem Nevol :)

Royal Vart 17-09-2006 08:53

Imargam masz zajebisty glosik na rl:)

PS.taki kobiecy

darszila darszila,kapusziego kapusziego

kostooch 17-09-2006 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevol (Post 989319)
Po hacku dalem sobie spokoj z tibia, ale teraz wielki come back ; ) Bede narazie gral nowa postacia jak big noob @Kapucha (nie zapomna do konca tibijskiego zycia takiego nooba jak ty) : ], ^.- PZDR for old friends ;]:evul:

Omg, tylko nie ty...

Nevol 17-09-2006 19:50

A kogo sie spodziewales ? :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:12.