![]() |
@Jastr
Szkoda, że odchodzisz :( będzie nam ciebie brakowało (a właśnie z bratem i z kolegami noobcharami chodzimy na maly pk'ing:) ) mogłbyś się przyłaczyć jakbyś chciał. A konta broń boże nie pożyczaj bo na 95% passy zmienią xD...i tak wrócisz do tibii ja to wiem ;] |
1 Lord angel of fires (*) History Knight 130 -2,640,246
2 Egeenetoo (*) History Knight 106 -1,424,926 3 Zazek (*) History Knight 138 -724,757 4 Xulorox (*) History Paladin 88 -722,648 5 Huyibert (*) History Paladin 103 -269,975 6 Miecz Aniolow (*) History Knight 90 -228,829 7 Elite Knight Striker (*) History Knight 78 -53,806 no chłopaki dali rade :) |
Character Information
Name: Corlic Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 147 World: Galana Residence: Venore House: Seagull Walk 1 (Venore) is paid until Aug 31 2006 Guild membership: Loyal of the How We Livin Account Information Real name: Matthis Location: sweden Created: Mar 31 2004, 13:08:58 CEST n/c |
Cytuj:
WTF?! Sprzedał konto czy podaje się za szweda czy jaki c**j? |
Ten człowiek o którym mowa "up"... Jest tak płytki dla mnie ze n/c. . .:D
niech wraca na selene albo w piz** bo tutaj dla niego miejsca nie widzę. . . cały corlic.. Pan chorągiewka xD |
Ja z Kępna, czyli niedaleko Ostrza, też się mogę wbić? xDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Character Information Name: Knight of martz Sex: male Profession: Elite Knight Level: 70 World: Galana Residence: Venore Last login: Aug 18 2006, 14:07:52 CEST Comment: Proud member How We Livin... Brother to Roffu. I like his pothead. First on galana to kill a gs with "traps", together with Zazek Account Status: Premium Account Account Information Real name: Martin Location: Sweden:D Created: Oct 01 2005, 18:27:48 CEST ~~~~~~Mozliwe ze to Knight of Martz, bo jest ze szwecjii tez ma napisane blood brother to Roffu knightem odszedl z gildii i sie na niego nieloguje to moze byc wlasnie nowy owner corlic :p |
Cytuj:
a co do "Isildur's Earl" Podaj jakis kontakt to na piwko sie umowimy ;)) zapraszam do ostrza.. =] |
Nie ma co się pastwić nad Corliciem, sprzedał to wziął dobrą kasę za postać. A, że sprzedał Szwedom to chyba normalne, przecież oni zawsze dadzą dużo więcej niż na allegro. Nic to w układzie sił nie zmienia.
|
No nikt nie jest idealny :S nic pozdrawiamy go moim aviatorkiem :p
|
Mieszają wszyscy, to wojny jakieś, to ku*wa ownerzy nagle inni, ci znowu wkręcają, że kto inny gra, ja pier*olę co to za dzika gra jest? xD
|
Cytuj:
napisz mi na PM swoj numer gg odezwe sie to na piwko sie umowimy ; ) pozdro..:p |
dlaczego wy to nazwyacie wojna?:D przeciez poki co chyba nic sie nie dzieje nie? jezeli sie myle i macie jakies tam ukryte plany to prosze mnie poprawic ;>
|
Cytuj:
skad wiesz ze on mnie o to prosil ?? jak ja sie z nim parwie wcale nie znam,widzisz noobie czasem sie mysli potem pisze...to po pierwsze, po 2 Rumcio spokojnie by sobie sam dal rade z takimi .....jak ty,po 3 zabronisz mi pisania postow tu, na forum -.^ ? |
Z tym z góry... zgadzam sie...
zwykle scie*** moj aviator pozdrawia Cie szczerze. . . |
Z tym ze wzial niezle pieniadze bym sie klocil bo sprzedal go za pol darmo(w stosunku do pieniedzy jakie mogl wziasc za ta postac)
|
Cytuj:
I kurier ma wyższy lv od rumcia, nie ma tu czego zazdroscic poza tym Być nie mieć |
Cytuj:
|
oo to widze ze kolo ciota w huj jak na wyzszym lvl od rumcia a skile po 80 lol buahahahahahahahha
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |