![]() |
@up
Rotfl. @Kyra Bylem prawie pewien, ze Moth zrobi 200lvl szybciej niz Taifun. |
gdyby nie te wojny to zapewne by zrobil. a tak wogole to co z xolorianem?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tyle). Pamietaj tez, ze to temat o Kyrze, wiec nie gadaj, jak jest na FUrorce. |
taifun zrobil 200 w 9 miesiecy ale skonczmy juz temat o furorze. xolorian jest free i jak widać expi.
ps; gratz dla solanixa i faudera aragona ktorzy wykonali anni ;) gimoon i xezbeth padli @down mowie ze gdyby nie te wszystko wojny to moothonost zrobil by 200 w te 9 miechow |
@up
Taifun zrobił 200 lvl w 9 miesięcy więc już dawno mooth jest pobity i nie ma szans byc przed nim. |
Dwik nie udzielaj sie jak niewiesz ocB -.-
|
Cytuj:
@Lenrock Taifun zanim zdobył 200 lvl też miał kilka wojen. Swoj± drog± Moothonost nei miał ich aż tak wiele. Wojna miedzy Blackboard Marauders to nie byla wojna przeciwko moothowi a raczej przeciwko kulakowi. Mooth~ mialby teraz 185 lvl gdyby nie jego noobostwo gdy porwal sie na chlopakow z Dancing Shadows - 4 lvle w dol 134 > 130 czyli jakies 3 mln expa w dupe. Oskarzal innych o uzywanie botow a sam mial kilka razy wpadke z 5ta sd. |
Cytuj:
pierwszy jak go Xeretza z Mizaeronem zabili hah.. nie wiem uhow nie mial na wojnie? Ekk! drugi w kopalnie jak wlecial i koledzy z Ds go zabili eheh trzeci jak wrucil tez sie nie uhnol kozak bez uhow przylecial chyba tyle. ~Olek |
Dwik moot to moj pro więc sam nieskacz i zawsze bede trzymać jego strone
-.-!!:evul: |
Cytuj:
|
Swięta racja Amasek a tak wogóle to pozdro ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
I to nie była wojna wymierzona ani w Mootha ani xoloriana czy innego decydenta ale w Tetra. Na tyle na ile pamiętam to wła¶nie Xeretza napisał topic na forum tibia.com z wypowiedzeniem wojny przeciwko NG (cale NG stanelo za Tetrem, bo to wlasnie on najbardziej trzymal z eonem ktorego kazdy szanowal na kyrze). Jeszcze jakies pytania? @Ent3x Zabiję cię którego¶ dnia jak będę miał czas, założę się że twój pr0tector nie przyjdzie =) |
ja bym powiedzial, ze umiejetnosc przejrzystej i jednoznacznej umiejetnosci pisania, ale lage klade na to, odpisuj i tlumacz sie ja zegnam :)
btw, wojna byla wymierzona w cale NG, glownie wlasnie w mootha, xolo i tetra poniewaz we trzech go zabili. |
Czekam!! A co do protka żeby¶ sie niepomylil ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |