Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

drizztpl 15-10-2006 18:11

@up
xD rofl

Hemp Gru 15-10-2006 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic Roma (Post 1032961)
A czemu FaG(FoR) nie zlozy deklaracji wojny przeciwko RoMowi? Traca ludzi na mass loggach, to bez sensu:/

Znajdź sobie deklaracje z przed półtora roku :)

Govinem 15-10-2006 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1032770)
Kozak bo retired, gdyby gral nie wazyl by sie tak odezwac.

Sam jestes Retired!

Ja tutaj nikogo nie wyzywam tak dosłownie :D ,i co myslicie ze te moje wyzywanie tak na powarznie -.- to tylko gra :P

elton 15-10-2006 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1032945)
RoM przegra, wszyscy dostana deleta za unj PK'ing na Barba~

Niestety, RoM staje sie coraz silniejszy. To jest mozliwe, lecz nie sadze az zeby na tyle.
Sorry, ze bez polskich znakow pisze, lecz najnowsze dziecko mozilli ( Minefield) nie posiada polskich znakow.

Kosher Pig 15-10-2006 18:55

Robi się ciekawie - oj, chyba boty for znowu zaczną przegrywac z botami rom - więc po co ten Sir Redrose się wypłacił? Tak miałby pewny prot po wojnie, i 500k w kieszeni.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1033011)
Ja tutaj nikogo nie wyzywam tak dosłownie :D ,i co myslicie ze te moje wyzywanie tak na powarznie -.- to tylko gra :P

1. Nie dosłownie? Tzn. że jeśli powiem coś na twoją matke mówiąc o twoim ojcu to nie będzie dosłownie? :(
2. powarznie rox. Idź do szkoły, ucz się polskiego. Albo przynajmniej przepuszczaj swoje światłe posty przez Worda/Writera/ortografia.pl .
3. To znaczy że mogę ci zwyzywac rodzinę i powiedzieć że to tylko gra? Oczywiście nie masz prawa nic do mnie mieć, bo to nie było powarznie.

/Kosher Pig

Eny the Noob 15-10-2006 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elton (Post 1033025)
Niestety, RoM staje sie coraz silniejszy. To jest mozliwe, lecz nie sadze az zeby na tyle.
Sorry, ze bez polskich znakow pisze, lecz najnowsze dziecko mozilli ( Minefield) nie posiada polskich znakow.

RoM sie nie staje silniejszy. To ze zdobywa fragi na mass logach nic nie oznacza poza tym, ze FoR traci 50k lub ewentualnie 100...

Jezeli nie zauwazyles to Kidlex mowil to z ironia. Tak btw. Kidlex uwazaj zebyscie sie nie przeliczyli. Na OB zawsze niewygodne jest takie mieso armatnie - zawsze przez "przypadek" moze wcisnac hotkey, no NIE?

@Kosher~ Na jakiej podstawie mowisz, ze bot FoRu jest slabszy od bota RoMu - albo ze zacznie z nim przegrywac?

Kosher Pig 15-10-2006 19:01

...żeby uratować postać która w momencie PG do RoM zaliczy hack.

@Eny: ostatnio RoMowi dobrze wychodzą sneaki. A jakiś czas temu było odwrotnie, RoM rządził a FAG sneakował, i sytuacja się odwróciła...

/Kosher Pig

Hugo 15-10-2006 19:08

teraz FAG ma wieksza ekipe to rzadzi, znajac zycie za kilka miesiecy znowu rzadzic bedzie RoM, bo jakos nie wydaje mi sie zeby sie ta wojna kiedykolwiek skonczyla.
Aurea to serv nieustajacej wojny i tak juz prawdopodobnie zostanie ;].

Fajny temacik, milo sie go czytalo ;).

Govinem 15-10-2006 19:27

Kosher Pig

nie, wyzywam twoich starych ani ich kjesli zaczniesz jechac po starych to ty bendziesz kurwa i frajer nie ja :P

@edit
Huj mysle co innego pisze co innego xD ,chyba jednak bende tylko czytał ;)

kidler 15-10-2006 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1033112)
Kosher Pig

nie, wyzywam twoich starych ani ich kjesli zaczniesz jechac po starych to ty bendziesz kurwa i frajer nie ja :P

@edit

Zamiast odwiedzac forum zacznij odwiedzac slownik jezykowy.
Zamiast grac w Tibie, zacznij grac w 'kto popelni mniej bledow piszac post na forum'.

Doneq 15-10-2006 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1033112)
Kosher Pig

@edit

Ja hyba tesz bende

Zdzislaw Petara 15-10-2006 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1032945)
RoM przegra, wszyscy dostana deleta za unj PK'ing na Barba~

Pff tylko ze wszyscy tam maja wiekszy lvl niz ty kozaczq :)

/Marcin

Eny the Noob 15-10-2006 21:27

Double~~ .....

Eny the Noob 15-10-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zdzislaw Petara (Post 1033414)
Pff tylko ze wszyscy tam maja wiekszy lvl niz ty kozaczq :)

/Marcin

Ale nie maja takiego PVP !!11!1! I nie podskakuj, bo Doneq Cie ZABIJEEEEEE... 11!11

Jojo Ninja 15-10-2006 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1033340)
Zamiast grac w Tibie, zacznij grac w 'kto popelni mniej bledow piszac post na forum'.

Zamiast pieprzyć jak połamany - idź pograć w 'nie uruchamiać przeglądarki, broń boże tibia.pl a już nie wspominając o forum'

/Jojo

Sainsbury 15-10-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja (Post 1033468)
Zamiast pieprzyć jak połamany - idź pograć w 'nie uruchamiać przeglądarki, broń boże tibia.pl a już nie wspominając o forum'

/Jojo

Wy wogole wszyscy dajcie sobie z tym spokoj, bo czytam ten topic i dowiedziec sie tylko z niego mozna kto komu w rl zrobi albo kto jakim jest frajerem... skonczcie te dziecinady... albo zrubcie se topic osobny cos w stylu "pocisk na kidlexa"

RoM?

Govinem 16-10-2006 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kidler Frajer

@edit
jednak musiałem troche skasowac :P

Kosher Pig 16-10-2006 07:19

@Zdzislaw: odzyskaj swoją postać bo gra nią jakiś kretyn ;s

@Govinem: dziecko, naprawdę, powinieneś stąd wyjść bo się ośmieszasz. Założe się że jakby twoja matka/twój ojciec zobaczyła jakie głupoty wypisujesz to by ci odcieli neo lub przez co się tam łączysz. Owszem, każdemu zdarzają się błędy, ale są to pomniejsze interpunkcyjne, literówki a nie orty w słowach których pisowni uczy się w 1 klasie podstawówki. Btw, jak chcesz mnie zacytować to też dopisz do nicka słowo frajer lub kretyn ;( (przy okazji wyczuj ironijem)

@Brarbanoobs in war: RoM ma okazję zrobic coś dla servera i rozwalić tą polacką mafię. Co prawda pewnie wtedy postaci pójdą na allegro, ale i tak nowy owner będzie musiał dać 500k. I dobrze.

/Kosher Pig

Zdzislaw Petara 16-10-2006 08:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig (Post 1033750)
@Zdzislaw: odzyskaj swoją postać bo gra nią jakiś kretyn ;s

@Govinem: dziecko, naprawdę, powinieneś stąd wyjść bo się ośmieszasz. Założe się że jakby twoja matka/twój ojciec zobaczyła jakie głupoty wypisujesz to by ci odcieli neo lub przez co się tam łączysz. Owszem, każdemu zdarzają się błędy, ale są to pomniejsze interpunkcyjne, literówki a nie orty w słowach których pisowni uczy się w 1 klasie podstawówki. Btw, jak chcesz mnie zacytować to też dopisz do nicka słowo frajer lub kretyn ;( (przy okazji wyczuj ironijem)

@Brarbanoobs in war: RoM ma okazję zrobic coś dla servera i rozwalić tą polacką mafię. Co prawda pewnie wtedy postaci pójdą na allegro, ale i tak nowy owner będzie musiał dać 500k. I dobrze.

/Kosher Pig

Musimy sobie coś wyjaśnić, bo to nie jest tak jak myślisz, na PM daje Ci mój nr gg odezwij sie :)

/M.

Sainsbury 16-10-2006 12:19

Maciek Fighter
Oct 16 2006, 07:32:06 CEST Killed at Level 98 by Lecther Tirado
and by Lagurus

Nice loot byl :P

Kolejny udany atak RoM ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07.