![]() |
@up
xD rofl |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja tutaj nikogo nie wyzywam tak dosłownie :D ,i co myslicie ze te moje wyzywanie tak na powarznie -.- to tylko gra :P |
Cytuj:
Niestety, RoM staje sie coraz silniejszy. To jest mozliwe, lecz nie sadze az zeby na tyle. Sorry, ze bez polskich znakow pisze, lecz najnowsze dziecko mozilli ( Minefield) nie posiada polskich znakow. |
Robi się ciekawie - oj, chyba boty for znowu zaczną przegrywac z botami rom - więc po co ten Sir Redrose się wypłacił? Tak miałby pewny prot po wojnie, i 500k w kieszeni.
Cytuj:
2. powarznie rox. Idź do szkoły, ucz się polskiego. Albo przynajmniej przepuszczaj swoje światłe posty przez Worda/Writera/ortografia.pl . 3. To znaczy że mogę ci zwyzywac rodzinę i powiedzieć że to tylko gra? Oczywiście nie masz prawa nic do mnie mieć, bo to nie było powarznie. /Kosher Pig |
Cytuj:
Jezeli nie zauwazyles to Kidlex mowil to z ironia. Tak btw. Kidlex uwazaj zebyscie sie nie przeliczyli. Na OB zawsze niewygodne jest takie mieso armatnie - zawsze przez "przypadek" moze wcisnac hotkey, no NIE? @Kosher~ Na jakiej podstawie mowisz, ze bot FoRu jest slabszy od bota RoMu - albo ze zacznie z nim przegrywac? |
...żeby uratować postać która w momencie PG do RoM zaliczy hack.
@Eny: ostatnio RoMowi dobrze wychodzą sneaki. A jakiś czas temu było odwrotnie, RoM rządził a FAG sneakował, i sytuacja się odwróciła... /Kosher Pig |
teraz FAG ma wieksza ekipe to rzadzi, znajac zycie za kilka miesiecy znowu rzadzic bedzie RoM, bo jakos nie wydaje mi sie zeby sie ta wojna kiedykolwiek skonczyla.
Aurea to serv nieustajacej wojny i tak juz prawdopodobnie zostanie ;]. Fajny temacik, milo sie go czytalo ;). |
Kosher Pig
nie, wyzywam twoich starych ani ich kjesli zaczniesz jechac po starych to ty bendziesz kurwa i frajer nie ja :P @edit Huj mysle co innego pisze co innego xD ,chyba jednak bende tylko czytał ;) |
Cytuj:
Zamiast grac w Tibie, zacznij grac w 'kto popelni mniej bledow piszac post na forum'. |
Cytuj:
|
Cytuj:
/Marcin |
Double~~ .....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/Jojo |
Cytuj:
RoM? |
Cytuj:
jednak musiałem troche skasowac :P |
@Zdzislaw: odzyskaj swoją postać bo gra nią jakiś kretyn ;s
@Govinem: dziecko, naprawdę, powinieneś stąd wyjść bo się ośmieszasz. Założe się że jakby twoja matka/twój ojciec zobaczyła jakie głupoty wypisujesz to by ci odcieli neo lub przez co się tam łączysz. Owszem, każdemu zdarzają się błędy, ale są to pomniejsze interpunkcyjne, literówki a nie orty w słowach których pisowni uczy się w 1 klasie podstawówki. Btw, jak chcesz mnie zacytować to też dopisz do nicka słowo frajer lub kretyn ;( (przy okazji wyczuj ironijem) @Brarbanoobs in war: RoM ma okazję zrobic coś dla servera i rozwalić tą polacką mafię. Co prawda pewnie wtedy postaci pójdą na allegro, ale i tak nowy owner będzie musiał dać 500k. I dobrze. /Kosher Pig |
Cytuj:
/M. |
Maciek Fighter
Oct 16 2006, 07:32:06 CEST Killed at Level 98 by Lecther Tirado and by Lagurus Nice loot byl :P Kolejny udany atak RoM ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |