Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

Freddd 21-04-2007 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TSmaster (Post 1380413)
Dalej wierzymy w wasza pomoc ;*

No niezle najpierw zabijacie a pózniej o pomoc prosicie to ciekawe co bedzie po wojnie jak wygracie (pewnie bedzie jeszcze gorsze pa niz robi teraz tengu) jak juz teraz swoich zabijacie X( X(

Rzeszow 21-04-2007 18:24

Przejmujemy swerwer !!

TSmaster 21-04-2007 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1380468)
No niezle najpierw zabijacie a pózniej o pomoc prosicie to ciekawe co bedzie po wojnie jak wygracie (pewnie bedzie jeszcze gorsze pa niz robi teraz tengu) jak juz teraz swoich zabijacie X( X(

napisalem ze to byl wypadek, za ktory przeprosilem, ile razy mam sie jeszcze z tego tlumaczyc?

Freddd 21-04-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TSmaster (Post 1380510)
napisalem ze to byl wypadek, za ktory przeprosilem, ile razy mam sie jeszcze z tego tlumaczyc?

Bo nie rozumiem jak przez przypadek mozna zabic 68 ek to nie jest 20 lvl ze jebniesz sd i lezy. Na taki lvl trudniej zabic

Mefisto of Deth 21-04-2007 18:52

Mam prośbe możecie się przestać kłucić bo takim zachowaniem to my nic nie osiągniemy. Nasz kolega padł trudno zdarzyło się mam nadzieje że takich akcji już nie będzie z naszej strony. Mamy się zgrać nie kłucić to jest najważniejsze wybierzcie dowódce który ma doświadczenie w wojnach i zacznijmy coś robić. Dziś Zakiya chwaliła się ile ma sd o mało zawału co niedostałem ma około 50 bp więc uważajcie. Pozdro

TSmaster 21-04-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1380536)
Bo nie rozumiem jak przez przypadek mozna zabic 68 ek to nie jest 20 lvl ze jebniesz sd i lezy. Na taki lvl trudniej zabic

Jak juz wczesniej napisali, 10 osob nie bylo z nami na ventrilo i atakowalo go dalej, kiedy my przestalismy... Naszym, bledem bylo to ze go w ogole zaatakowalismy. Gdyby dalej sie wtedy uhal na yellow, to by to przeżyl...

st1L 21-04-2007 19:02

No dobra moze i byla pomylka, ale ilu Polakow zabiliscie? Fakt potrzebna Wam kasa, ale to nie jest droga to zarobku, nie dosc ze klotnie to ciekawe ilu z zabitych pomoglo chociaz troche przy wojnie i w nagrode zostali zabici...
I jeszcze pewna zdesperowana osoba probowala mnie zabic, po tym jak padla przez Was.

Matt_Fenatel 21-04-2007 19:51

Livarna jest gotowa dojść do jakiejś guild walczącej po stronie Wannabe Kamikaze. Pisać na pw :)
Evil Mefisto a raczej Mefisto Fenatel ;p ty też? No chyba że się cykasz :evul:

P.S. Jutro postaram się zrobić dla was wannabe kamikaze jakieś 2bps Explosion, mi runek nie brakuje xP

Miltiades 21-04-2007 20:23

prosilbym o sd i explo ;] makerzy niech sie zglosza do mnie. oczywiscie nie za darmo. msg me in game ;]

st1L 21-04-2007 20:48

Podziekujmy player killerom za uniemozliwienie przeslania mi kolejnych skromnych funuszy dla kamikaze...

wr00n 21-04-2007 21:02

buahahahhahahahahahahahahahahahahah

ahcarb 21-04-2007 21:07

Apr 10 2007, 22:24:16 CEST Killed at Level 108 by Zakiya
and by Remdila

Prosze bardzo wczoraj z nim gadalem bal sie walczyc ze Swe tak wszyscy z po za tengu tutaj koncza. Nie macie wyjscia musicie wlaczyc bo zaden h lvl nie bedize mial tu zycia.

enderty 21-04-2007 21:18

kurwa ale wy jestescie pojebani! moj kolega dzisiaj od kamikaze helpers zginal wy kurwa zabijacie wlasnych ziomali popierdolency!

wrogonastawiony 21-04-2007 21:22

To mi troche przypomina sytuacje w ktorej dosc duza grupa polaczkow (8-15lvl) zebrala sie w thais, ubrala na bialo-czerwono i mieli wyrżnąć szwedow.. skonczylo sie na tym ze i tak zabijali polakow, tylko z ta roznica, ze inaczej ubranych niz oni.. a gdy w miescie zabraklo ludzi inaczej ubranych zaczeli sie lac miedzy soba.. zacznijcie uzywac mozgów.

st1L 21-04-2007 21:33

up@
W kazo bylo ich tylu ze z dp wszystkich nieogarnelem..i bylo paru z wiekszymi levelami

ahcarb 21-04-2007 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1380949)
To mi troche przypomina sytuacje w ktorej dosc duza grupa polaczkow (8-15lvl) zebrala sie w thais, ubrala na bialo-czerwono i mieli wyrżnąć szwedow.. skonczylo sie na tym ze i tak zabijali polakow, tylko z ta roznica, ze inaczej ubranych niz oni.. a gdy w miescie zabraklo ludzi inaczej ubranych zaczeli sie lac miedzy soba.. zacznijcie uzywac mozgów.

A mi twoje wypowiedzi przypominaja Samka Embrisua ktory oddaje dupe Szwedom w dzierżawe a wydymaja go tak samo jak zrobili to z otto, flaconem i innymi. Varene tez zrezygnowal bo uznal ze tu nie ma po co grac. Ale to swiadczy tlyko o tym ze ejstes jakas jebana ciota ktora jak neiw ei co napsiac to krytukje i pierdoli glupoty a ze nie miales po wyzej 10lvl i zazdrosciz to jzu nie nasza wina.

Mispex 21-04-2007 21:37

Sorka nie blyo mnie wczesniej rl zycie tez mam :)
Sorka Demon bo cie znalem i sie zdajesz dobrym ziomem ja cie od poczatku nie bilem darlem sie przez ventrillo zostawic go!
Wyszlo jak wyszlo jeszcze raz sorka wszystkich polakow ktorzy dzisiaj padli...

wrogonastawiony 21-04-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ahcarb (Post 1380972)
A mi twoje wypowiedzi przypominaja Samka Embrisua ktory oddaje dupe Szwedom w dzierżawe a wydymaja go tak samo jak zrobili to z otto, flaconem i innymi. Varene tez zrezygnowal bo uznal ze tu nie ma po co grac. Ale to swiadczy tlyko o tym ze ejstes jakas jebana ciota ktora jak neiw ei co napsiac to krytukje i pierdoli glupoty a ze nie miales po wyzej 10lvl i zazdrosciz to jzu nie nasza wina.

Nie musze ci udowadniac ze jestem za polakami, oni mieli byc tymi "dobrymi" a poki co niebardzo im to idzie.
Wlasnie skolowalem 25 druidka to moze skrece coś Uha :D

ahcarb 21-04-2007 22:03

No takich postow tu trzeba:D Ja teraz znalezlem koelzke co chce oddac 10k za pro od gamia.:D tzreba kombinowac...Ja z ziomkiem z reala zalatwilismy sobie psute postaci i kupujemy hajs na runki na allegro i tez sie bedizmey przyalczac do fragow i open battle jak dostaniemy cynk:D

wrogonastawiony 21-04-2007 22:08

Joblez to byl twoj char, co sie staO z nim ? ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16.