![]() |
Cytuj:
|
Przejmujemy swerwer !!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam prośbe możecie się przestać kłucić bo takim zachowaniem to my nic nie osiągniemy. Nasz kolega padł trudno zdarzyło się mam nadzieje że takich akcji już nie będzie z naszej strony. Mamy się zgrać nie kłucić to jest najważniejsze wybierzcie dowódce który ma doświadczenie w wojnach i zacznijmy coś robić. Dziś Zakiya chwaliła się ile ma sd o mało zawału co niedostałem ma około 50 bp więc uważajcie. Pozdro
|
Cytuj:
|
No dobra moze i byla pomylka, ale ilu Polakow zabiliscie? Fakt potrzebna Wam kasa, ale to nie jest droga to zarobku, nie dosc ze klotnie to ciekawe ilu z zabitych pomoglo chociaz troche przy wojnie i w nagrode zostali zabici...
I jeszcze pewna zdesperowana osoba probowala mnie zabic, po tym jak padla przez Was. |
Livarna jest gotowa dojść do jakiejś guild walczącej po stronie Wannabe Kamikaze. Pisać na pw :)
Evil Mefisto a raczej Mefisto Fenatel ;p ty też? No chyba że się cykasz :evul: P.S. Jutro postaram się zrobić dla was wannabe kamikaze jakieś 2bps Explosion, mi runek nie brakuje xP |
prosilbym o sd i explo ;] makerzy niech sie zglosza do mnie. oczywiscie nie za darmo. msg me in game ;]
|
Podziekujmy player killerom za uniemozliwienie przeslania mi kolejnych skromnych funuszy dla kamikaze...
|
buahahahhahahahahahahahahahahahahah
|
Apr 10 2007, 22:24:16 CEST Killed at Level 108 by Zakiya
and by Remdila Prosze bardzo wczoraj z nim gadalem bal sie walczyc ze Swe tak wszyscy z po za tengu tutaj koncza. Nie macie wyjscia musicie wlaczyc bo zaden h lvl nie bedize mial tu zycia. |
kurwa ale wy jestescie pojebani! moj kolega dzisiaj od kamikaze helpers zginal wy kurwa zabijacie wlasnych ziomali popierdolency!
|
To mi troche przypomina sytuacje w ktorej dosc duza grupa polaczkow (8-15lvl) zebrala sie w thais, ubrala na bialo-czerwono i mieli wyrżnąć szwedow.. skonczylo sie na tym ze i tak zabijali polakow, tylko z ta roznica, ze inaczej ubranych niz oni.. a gdy w miescie zabraklo ludzi inaczej ubranych zaczeli sie lac miedzy soba.. zacznijcie uzywac mozgów.
|
up@
W kazo bylo ich tylu ze z dp wszystkich nieogarnelem..i bylo paru z wiekszymi levelami |
Cytuj:
|
Sorka nie blyo mnie wczesniej rl zycie tez mam :)
Sorka Demon bo cie znalem i sie zdajesz dobrym ziomem ja cie od poczatku nie bilem darlem sie przez ventrillo zostawic go! Wyszlo jak wyszlo jeszcze raz sorka wszystkich polakow ktorzy dzisiaj padli... |
Cytuj:
Wlasnie skolowalem 25 druidka to moze skrece coś Uha :D |
No takich postow tu trzeba:D Ja teraz znalezlem koelzke co chce oddac 10k za pro od gamia.:D tzreba kombinowac...Ja z ziomkiem z reala zalatwilismy sobie psute postaci i kupujemy hajs na runki na allegro i tez sie bedizmey przyalczac do fragow i open battle jak dostaniemy cynk:D
|
Joblez to byl twoj char, co sie staO z nim ? ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |