![]() |
Nemtor bierze te koksy ("Tibia rox" czy jakoś tak się nazywają =p) i obowiązkowo Jabole nic tak nie polepsza "trzeźwości" umysłu jak i PvP =p Tak na serio ładna akcja jedna z tych którą ogląda się parę razy, a potem wyciąga wnioski =]
|
Cytuj:
Maxx no-liferze juz 88lvl ^^ |
14:09 Avainvan [95]: najpierw piszesz bzdury na forum a teraz chcesz na hunta isc?
14:09 Avainvan [95]: ze zrdajca wielkim? 14:09 Avainvan [95]: lol Hehe czyzby to ze nas zdradziłes to byly bzdury?? Czyzby zyjesz na innym alternatywnym swiecie i na twoim nic takiego nie mailo miejsca??;o |
Aureliuss
Dec 30 2006, 19:11:18 CETKilled at Level 139 by Chealino ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No napewno musiał go strasznie zbesztać ale to tak okrutnie... -.-
|
20:12 Lesley Mac'Leod [113]: 150k;o
;* |
Dwa nabki mniej na Iridia...
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1499902 |
@up
A ja myślałem że jednak pójdzie Undelete:p @topic a co do tych asslickerów to jak przeczuwałem - ściema, żebyście widzieli tego co mi to powiedzial:evul: |
Berger frajerze, musisz znizac sie do poziomu, aby pisac glupoty na forum? ; ]
A moze zakrecilo ci sie w glowie po 1 browarze? ;'( |
@up
Galdi jestes: :baby: nic dodać nić ująć... :confused: |
Cytuj:
Thanks Pr23m~ |
Cytuj:
No ok, Mati byl twardy, ja po prostu zapomnialem. : D |
Cytuj:
Hamuj jezyk... Tak lekko mnie kreci po browarze, ale taki browar jest potocznie nazywany Ubotem... Chyba wiesz co to ubot?( i ne chodzi mi o lodz podwodna). |
Cytuj:
Wiesz po czym poznac faceta z jajami? Prawdziwy facet z jajami jak cos zrobi to ponosi konsekwencje swoich czynow a nie chowa glowe w piasek i wypina pupe zeby go w nia pakowali... Jaja to Ty moze masz.... ale nie owlosione chlopczyku... A Bergera to nie obrazaj bo on by jeszcze nei zaczal pic a Ty juz bys lezal pod stolem.. Swoja droga chcialbym zobaczyc jaki jestes mocny w gebie wobec Bergera na spotkaniu w realu :D |
@up
muahahha az se zwylem z ciebie :D zal ...B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |