Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Kiroy 01-10-2007 20:43

slayer : gdybys mial mozg zamiast tego pierdolonego styropianu :D to bys wiedzial o co lazi :D

kto wyjasni slayerowi o czym mowa ?? :D to ma u mnnie piwo :D

Thavenix 01-10-2007 20:48

Slayer nub x( Przypadkiem uzyles swoje almighty paralyze rune and swoim mozgu zamiast NGersach x( ?

Gin, przepadnij, heretyku. !

RYŚKA NIE POZNAJESZ?! xX!!!!!!

Slayer-Nuddle 01-10-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thavenix (Post 1676088)
Slayer nub x( Przypadkiem uzyles swoje almighty paralyze rune and swoim mozgu zamiast NGersach x( ?

Gin, przepadnij, heretyku. !

Powiem tyle: "Cala prawda o Ysonie"
http://i5.photobucket.com/albums/y18...woj_stary3.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y18...woj_stary1.jpg

P.s. Kiroy nie denerwuj sie tak. I tak cie kocham

Thavenix 01-10-2007 22:02

Slayer, przestan x(

nie krzykaj na mnie misiek x/

Pyro Aris 01-10-2007 22:15

te lopaty nie dosiegaja do ziemi ;(;(;(;(;(;(;(;(

Lord Wlodek 02-10-2007 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1676022)
dzisiaj mialem piekny sen ... naprawde piekny sen , wolnosci moja snilem ze wzialwem z toba slub :) ... a gdyby tak wszyscy ludzie mogli przezyc taki jeden dzien :P gdy wolnosc wszystkich ludzi zbudzi ... i powie idzcie tanczyc , spiewac to nie sen :P

wuja kiroy :)

Wuja się chyba naćpał ? xP

Nedomanus 02-10-2007 07:42

luuuuudzie tak jak patrze na te posty to mi nasuwa sie mysl ze jedliscie razem gdzies sniadanie. 100% grzybki - jakies niepewne z gatunku ; )

Shandowsky 02-10-2007 20:00

Russian girls, Uoooouuooooo Russian girls

Fin'er 03-10-2007 00:41

Forum schodzi na psy...

Btw. Co się stalo z [char]Eldon Zaa[/char]. Delete ?

Pyro Aris 03-10-2007 01:04

ripplahy sie wyplacily

Zywi 03-10-2007 08:31

Pyro po czym takie stwierdzenie bo mi nic na ten temat nie wiadomo -.^

Romas1 03-10-2007 15:48

Gerlimo i Imhreey wyplacili sie niedawno znowu weszli do ng i znowu beda placic ; d

Szafa 03-10-2007 18:13

16:42 Archin [154]: dorpaz want so much

mhusahuashuhasuhasu:D

Pyro Aris 03-10-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zywi (Post 1677979)
Pyro po czym takie stwierdzenie bo mi nic na ten temat nie wiadomo -.^

no tak mi sie wydawalo jak vany napisal ,ze jego gildia jest neutral

Rewisim 03-10-2007 23:34

Edge crusher
Oct 03 2007, 19:16:40 CEST Killed at Level 103 by Ripplah
and by Vany Hod

Gurdall
Oct 03 2007, 19:13:16 CEST Killed at Level 149 by Waldorio
and by Ripplah

Ganey'sprite
Oct 03 2007, 19:25:31 CEST Killed at Level 110 by Ripplah
and by Degrand

Sir Devilish

Oct 03 2007, 19:23:24 CEST Killed at Level 82 by Dorpaz and by Atharius

Thadiras

Oct 03 2007, 19:13:29 CEST Killed at Level 93 by Don Foozie and by Atharius

Evo'Hawk

Oct 03 2007, 19:19:15 CEST Killed at Level 102 by Imhreey and by Jonas'Hawk

Ak'rap

Oct 03 2007, 19:12:13 CEST Killed at Level 125 byWaldorio

Hayalet

Oct 03 2007, 19:10:00 CEST Killed at Level 112 by Dorpaz and by Zulffure

Maiev Xothic

Oct 03 2007, 19:19:54 CEST Killed at Level 72 by Don Foozie and by Imhreey

Deeluxer
Oct 03 2007, 19:18:29 CEST Killed at Level 71 by Fox Hell'Raiser and by Imhreey

Askan Clan

Oct 03 2007, 19:17:34 CEST Killed at Level 93 by Ashanus
and by Don Foozie

i znow wszystko zaczyna sie od nowa ;<

Pyro Aris 04-10-2007 01:20

czemu ltk sie rozszczepilo ?

Michael Jackson 04-10-2007 01:43

Mialem chwilowy retired od tibi i widze ze duzo sie dzialo na obsidi moglby ktos opisac cos sie dzialo przez ostatnie 2 miesiace?

Paul84 04-10-2007 10:58

tymczasem... Ghazbaran na obsidii :p watpie ze zebraja jakis team na to

Fin'er 04-10-2007 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1679146)
czemu ltk sie rozszczepilo ?

H lvl wykazują tendencje do "rozszczepień" - patrz Next Generation i Guardian Gods :)

Nedomanus 04-10-2007 15:41

za jakies 1,5 miesiaca max znowu przeczytamy "chcielismy dobrze, a wyszlo jak zawsze" normalka.

.:Boixos:. 04-10-2007 16:24

zamknij pysk znobowaciala cioto

Romas1 04-10-2007 16:24

Ktos ma film z battle wczorajszego? o ile bylo ale jak tyle tropow to pewnie tak.

Rewisim 04-10-2007 17:02

to raczej byl masslog a nie battle... filmiku narazie nie ma przynajmniej ja nie posiadam

Nedomanus 04-10-2007 17:27

szikaka morda. bo to ze zyjesz kupa pixeli nie znaczy ze ci kurwa wszystko wolno -.-'

ogarnij sie czlowieku. bedac tibioludkiem zycia nie poznasz, wiec kurwa przestan bluchac na tych, ktorych nie znasz -.-

.:Boixos:. 04-10-2007 17:59

no widac zajebiscie duzo wiesz frajerze.
dla twojej wiadomosci w tibie nei gram przynajmniej od wakacji wiec stul pysk leszczyku i nie klap ozorem jak nie wiesz.
pozatym jestem w 100% pewny ze moje zycie jest o wiele barwniejsze od twojego,ale mniejsza z tym .
pozatym gdzie ja powiedzialem ze mi wszystko wolno?

mowie zebys zamknal ryj bo jestes idiota.jak ci sie cos nie podoba w stylu prowadzenia wojny przez ltk czy innych gildi to sam cos zrob a nie siedzisz na forum i pierdolisz glupoty.typowy polak.narzeka non stop a zeby cos zrobic ,dac od siebie to juz nie.

powies ze masz w dupie tibie ,bo tak mowia lamusy takie jak ty.to ja ci powiem -to po co siedzisz na tym forum?

Sardrin 04-10-2007 18:10

yofa take it easy. sikaka forum nie jest od wrzucania pozatym nie za duzo tej pewnosci ?jak mozesz byc pewny skoro yofy nie znasz.
Wrzucanie ludzia od lamusow zjebow idiotow na publicznym forum nie swiadczy za bardzo o twojej inteligencji.
-A tak juz jest ze Polak jest jaki jest.

Tibia-gra online w ktora niegdys wiekszosc graczy grala dla przyjemnosci spotkania sie w wirtualnym swiecie z przyjaciolmi, oraz dla wspolnych wypraw.
-teraz takich ludzi jest coraz mniej.
Ta gra to juz bardziej przypomina chyba plemiona przychodzisz ze szkoly stawiasz sobie bota i idziesz robic cos innego od czasu do czasu sobie zerkniesz czy wszystko jest ok. Kumpel z rl w miesiac zrobil na bocie 62 lvl w tym sam zrobil jedynie 8 lvli - gdzie cala przjemnosc z gry to ja za h*ja nie mam pojecia...zal juz w to grac.
Mogli by w tibi ograniczyc lvl do 150-200 przynajmniej ludzie by nie musieli ciagle bocic, tylko pewnie jakby osiagneli juz ten poziom to przestali by grac w tibie...

Fin'er 04-10-2007 18:18

Czy naprawdę z powodu głupiej gry warto rzucać tyle "gnoju" na osobę której się tak napradę nie zna ?

Myśle że jak 4 CIPów robiło tą grę to mieli przede wszystkim na myśli ZABAWĘ , RELAX OD PRACY I INNYCH GORSZYCH RZECZY.

A teraz ? Założę się że większość z Tibijczyków przeżywa ogromny stres jak gra... " A jak mnie pk dopadnie ? A jak mnie rat zje ? A jak mi zrobią pa 4 fun
? A jak mnie zhakują ? "

I zastanówcie się.... po co to wszystko ?? Po kiego grzyba tak się przejmujecie ? To tylko gra...

Sardrin 04-10-2007 18:20

finer 100% true
a ja zaczalem ostatnio dostawac na maila i na gg ciekawe linki i załączniki
ciekawe od kogo hmm ? ktos chcialby mnie haknac ? ^^
Dzieki tibi poznalem wielu wspanialych ludzi i dlatego cieszie sie ze gralem w ta gre.

Nedomanus 04-10-2007 19:38

za frajera na rl juz bys dostal po japie zywy bocie jebany -.-

mimo ze nie gram, to przegladam forum bo myslalem ze da tu sie z kims pogadac, ale nie. wielki szikaka sie musi do kogos dopierdolic bo mu sie nudzi. pytawsz gdzie pisales ze ci wszystko wolno? kilkanascie postow wczesniej "co wolno wojewodzie..." w klotniach ze slayerem. wiec stfu.

sram na to forum bo nie bede gadal z ludzmi, ktorym pixele wypaczyly zycie

/// reszcie normalnych forumowiczow dziekuje za mila dotychczasowa wymiane zdan

Slayer-Nuddle 04-10-2007 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1679598)
no widac zajebiscie duzo wiesz frajerze.
dla twojej wiadomosci w tibie nei gram przynajmniej od wakacji wiec stul pysk leszczyku i nie klap ozorem jak nie wiesz.
pozatym jestem w 100% pewny ze moje zycie jest o wiele barwniejsze od twojego,ale mniejsza z tym .
pozatym gdzie ja powiedzialem ze mi wszystko wolno?

mowie zebys zamknal ryj bo jestes idiota.jak ci sie cos nie podoba w stylu prowadzenia wojny przez ltk czy innych gildi to sam cos zrob a nie siedzisz na forum i pierdolisz glupoty.typowy polak.narzeka non stop a zeby cos zrobic ,dac od siebie to juz nie.

powies ze masz w dupie tibie ,bo tak mowia lamusy takie jak ty.to ja ci powiem -to po co siedzisz na tym forum?

S T F U :baby:

Co tam, kurwa, haftujesz? Wyraźniej, przełknij tego pierdolonego pawia!

Twoje zycie jest tak barwne jak moja srajtasma w kiblu. Nie lubisz polaczkow? Myslisz ze jestes czarny? NIE!, jestes tylko pedalem zmolestowanym przez bulgarskiego alfonsa. Nikt cie nie bedzie sluchal panie srAka szikaka:baby:. Jezeli zrobywanie szacunku polega na bluzganiu kazdego to axio jest bogiem:evul:, a ty jestes 2gi. Wanna fight with my friends? ;(

LET'S GET IT STARTED!:evul:

Rewisim 04-10-2007 20:54

@Nedo~

Wchodzisz tu sobie pogadac to nie masz z kim gadac na rl ewentualnie na jakims
skypie, gg, czy innym gownie (gg wymyslil koles z LPR wiec nie radze urzywac tego gowna)

@Slayer~

Daj juz sobie spokoj z twoimi "evul bluzgami" lepiej idz kogos sparalizowac
btw. Czy tynie jestes przypadkiem jednym z braci K bo oni robia podobnie jak ty
najpierw cos wymyslaja pozniej w to wierza a na koncu to udowadniaja

@Szikaka
Daj sobie juz spokoj

Slayer-Nuddle 04-10-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rewisim (Post 1679901)

@Slayer~

Daj juz sobie spokoj z twoimi "evul bluzgami" lepiej idz kogos sparalizowac
btw. Czy tynie jestes przypadkiem jednym z braci K bo oni robia podobnie jak ty
najpierw cos wymyslaja pozniej w to wierza a na koncu to udowadniaja

Ludzie wy macie wieksze zboczenie na punkcie tego paralizu niz ja :D
Raz walnolem posta, raz sie wydarlem na vencie, a tu prosze - kazda gadka o paralizu. Naprawde az tak jestem popularny?:cup: Bo ja moge tak dalej:evul:

Bracia K? I would like to :]

Rewis~ przypominasz mi Hoffmana :D (wtajemniczeni wiedza ocb)

Myllion 04-10-2007 21:36

buehehehe, pojeby =D

btw.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nedomanus (Post 1679417)
za jakies 1,5 miesiaca max znowu przeczytamy "chcielismy dobrze, a wyszlo jak zawsze" normalka.

jakbym byl w ls, tez by mnie taka gadka w*****la.

Zywi 04-10-2007 22:10

Zobaczymy co bedzie za 1,5 miesiace co bedzie to bedzie. Ale napewno nie bedzie bo tak i siak ktos cos zyska ktos cos straci ; >

.:Boixos:. 04-10-2007 23:23

@Sardrin
wiem ze wyzywanie go od lamusow mi chwaly nie przynosi ale takie texty mnie rozbrajaja.
ja tez grajac w Tibie poznalem wielu zajebistych ludzi(zbyt wielu zeby wymieniac) ,pozatym ciesze sie ze gram w tibie a nie np.w quake,cs,fife czy inne szity .

@Slayer
mysle ze tobie juz podziekujemy ;)
hmmm a co do zdobywania szacunku .
mam nadzieje ze mam szacunek ludi na ktorych szacunku mi zalezy ;) bo np twoj szacunek mam gleboko w dupie,jak wielu . i nie ,nie zdobywam szacunku bluzgami,chyba ze wlasnie tak sie robi w twoim srodowisku :)

@Finer
hmmmm a czy ak grasz w inna gre to jak ci nie wyjdzie to sie nie w*****asz??
ty tez widze wielki doskonaly .

@Neo
nie wiem czy bylbys w stanie mi obic ryja ;)
nie przy*******am sie do kazdego,tylko do tych ktorzy mnie w*****aja i rzucaja gluimy frajerskimi textami.
i na jakiej podstawie sadzisz ze pixele spaczyly mi zycie??
ogolnie przy*******alem sie do Suva ,slayera ,chyba finera i ciebie.do NIKOGO innego nigdy nie powiedzialem slego slowa .
i mysle ze z kotkiem juz mamy wszystko wyjasnione :) :*

@Rewis
chcialbym ale jak tacy ludzie pisza takie texty to musze cos napisac;)

@Mylion
:P

Fin'er 04-10-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1680125)
@Finer
hmmmm a czy ak grasz w inna gre to jak ci nie wyjdzie to sie nie w*****asz??
ty tez widze wielki doskonaly .

Pewnie że się wkurzam jak mi w Fifie sędzia pokazuje czerwony kartonik ale nie drę się do monitora :

"stul pysk leszczyku i nie klap ozorem jak nie wiesz"

"mowie zebys zamknal ryj bo jestes idiota"

"zamknij pysk znobowaciala cioto"

.:Boixos:. 05-10-2007 00:17

no ja tez nie dre w taki sposob bo generalnie panie wspanialy sedzia w fifie nie mowi ;0

jezeli te texty cie tak urzekly to nie chcesz wiedziec jakich slow uzywam jak mi strzela bramke w fifie :) wtedy zachowuje sie troszke gorzej ;)

Kiroy 05-10-2007 00:38

powiem tylko jedno : jak ma to byc forum o rl life to prosze zalozcie osobny temat :P kto ma lepszych kumpli , ladniejsza laske itd :P to jest temat o obsidii i o wojnie ng i ls :P Ned ma prawo komentowac ze cos mu siwe nie podoba i boixos ma prawo go jechac za to ze nie walczy tylko potrafi na forum cos robic i pisac .... bo ludzie co maja " 40 " lvl na bocie i potem krzycza ze ng is pa lub ltk " are" pa to nooby i tak mozna ich nazywac ... i panowie wymieniajcie poglody prosze :P ale jak ludzie nie jak zwierzeta ..... z gimnazjum:P wszystko ok ale jak mowie jak polak opolaka nie szanuje to kto nas ma kurwaaaa szanowac ???? wyl;uzujcie i prosze argumenty przy swoich wypowiedziach dlaczego tak uwzacie a nie inaczej :P a nie wszyscy jebnieci poza mna bo ja nie gram mam rl life zajebiste a wszyscy inni to kurwa nooby i maniacy i wala kpucyne przy tibii :P jak nie pasuje to prosze sie wypowiadac na zal.pl lb sympatia.pl :P ludzie szanujmy sie i konkrety i argumenty prosze przy dyskusji :P a nie zze wszyscy inni sa zli tylko ja ok imoi rl kumple :P

pozdrawiam najebany wuja :P

Slayer-Nuddle 05-10-2007 09:11

@Boixos
Coz panie srakaka... bardzo prosze o wyjasnienie slowa "szacunek" w twoim wykonaniu (tylko nie sciagniete z google).

Myllion 05-10-2007 15:22

kurfa, Kiroy zawsze piszesz tak chaotycznie ze musze siedziec z 2 minuty nad Twoim postem :D no offence of course

Pozdro
Weekendowy Myllionek =D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23.