![]() |
[CHAR]Kanapka ze smarkiem[/CHAR]
Reakcja kumpla: Rzemek xd (15-10-2006 9:38) hahahaha Rzemek xd (15-10-2006 9:38) co za cioty |
Kilka nicków z Honery
Romek zbieracz złomu Romek zbieracz śmieci Zboczona małolata Dzika blondyna |
Bezprzewodowa Neostrada tp (Danubia) to było jakieś 2 lata temu
|
Teddy Bear (Antica)
Master CS ManJak (Aurea) <tu wstaw imię> Rookslayer (praktycznie każdy świat) (dla niekumatych - pisze się RooksTayer) SpikeSword Owner (chyba Antica) Sunrise Fan (wiadomo) //EDIT// Z ostatniej chwili: Przemek Pogromca Ratuw (Antica) Konrad Hunted i jego second char na MC, też z przydomkiem Hunted (zapomniałem ksywy xD) (Antica orkors) |
Zgwałciłam Misia
to tylko czyjś nick... B) |
Kyowa Vitin-dawka witamin. :D
Harmonia Czaro Zabijaka Harmonia |
W "Albumie rookgaardu" widziałem SS'a z kolesiem o nicku "Boli mnie glowa daj proszka"
|
z rok temu widziałem nick "Rzne mame codziennie"
|
:d
pogromca wydymanych owiec <iridia> :P
|
-Rokowa babka imprez
-Fajny Masz Leb <to mój ;p> -Po Co Mi Nazwa Postaci |
Ja spotkałem:
Daje Dupy Za Lyszke Zupy Explodujący Pampers Nie lubie naleśników Wszystkie na Arcanii :cup: |
@Up
Ja widzialem ''Nie lubie nalesnikow'' na Harmonii... |
ja widzialem nick
daje dupy tanio :D |
-Oja Oja
-Ej Tak / Ej Nie ;p -Lubie Ogorki dziwna moda na dość nietypowe nicki ale cóż ;) |
:D
Pompuj budyń - Harmonia Musowany banan - Harmonia Klopsik Babki franciszki -Antica Wydupczyli Mnie Chlopaki -Antica Jacek Krowi Placek - Harmonia |
Edzio smierdzaca'skarpeta - ISARA.
|
A ja widzialem Padasz padalcu (zgadnijcie kgo to char :D)
no i oczywiscie Cynie nickiem :] |
17:24 You see Nie Pupa ale dupa (Level 3). She has no vocation.
xD |
Ja widziałem TRUJSMAKOWY TORCIK LODOWY i z nim jest związana pewna historia:
Expię sobie na szkieletach, mam malo hp i przychodzi torcik: Ja: Daj food on: zaraz przyniosę [i wychodzi] Potem długo go nie ma, wychodze, patrzę: orc spearman na czarnym hp, obok ded, to zabijam spermana patrze - studded legs, a miałem 6 level. Potem sprawdzam dead i okazuje sie ze to torcik, miał 356gp i 2 mace, ale fooda nie X( Druga rzecz to nick mojego n00bskiego kolegi: CHYDRA <lol> |
Jeśli się nie myle, to jest "rodzinka" tylko imion nie pamiętam
X zbieracz odpadków X zbieracz aluminium |
11:59 You see Gwiezne jaja (Level 6). He has no vocation.
Harmonia xD |
Sprzed kilq dni :P
20:12 You see Niezabijajcie Mnie (Level 3). He has no vocation. n/c ^^ |
Czarny Czarnoksieznik na Xanterze (to ja)
Nie wiem czy was to bawi ale ja to wybralem bo tak: czarny xxx (nie pamietam kto) zajete, czarny mag zajete, no to czarny czarnoksieznik, dopiero po chwili zauważyłem podobieństwo do: masło maślane :D |
Wolfo, powinieneśbył raczej powiedzieć o swojej innej postaci "Leon Zawodowiczka" dla mnie to zabawniejsze niż "Czarny Czarnoksiężnik na Xanerze" :D
|
|
Franek Pogromca Meneli (Moja 1 postac :] ) obecnie go niema :confused:
Franek Zork Pogromca (rowniez moja postac, ktora dalem koledze :D) Daj Dupy Daj, czy jakos tak (niema juz :p ) |
Najśmieszniejszy na rooku jaki widziałem to miał mój kolega xD
Pusty nocnik a najśmieszniejszy ( a raczej najgłupszy) to: Master of Rook (czy jakoś tak może był rookgard) i kolo był na mainie :D pozdro |
22:14 You see Dziecko'Neostrady (Level 2). He has no vocation.
|
Leje po porahh (menera) moja postac :)
Ty brutalu (nie pamietam) uheuhuehe Degustator tanich win (nie pamietam) :P |
You see Heniu Portier (Level 7). He has no vocation.
You see Kurczaczek zdycha (Level 1). He has no vocation. You see Ilillill (Level 6). He has no vocation. :D :) ;] ;) ;D :] :} =] =) xD Wszyscy na Harmonii... |
grzybek porosni stopa<aldora>
|
Eeeee.... Rexona....
Ups! To ja 8o |
You see Gruby nie Hudy (Level 1). He has no vocation. xD
Harmonia. No i oczywiscie Lech Kaczynski ;] Inferna You see Guwno mateuszka (Level 5). He has no vocation. Inferna |
Kup mi buty
[Aldora] Smoczy mendrzec Zabujca tibi [Hiberna] |
Cytuj:
|
Druta mi zrub
Poduha Podlej kwiatki Wyczesany Nicki Moich Rl Kumpli. |
xd
Mam 4 chary na Celesta:
Nasikajtu Wluz Mi Tu Harnas-piwo po zbuju Lowca rybek powraca UAUAUAAUAUA |
Moje 5gp...
Frii itans plaxx (ja)
Jaka bieda (kolega) Lolowaty ziemniak Nic takiego (kolega) Paladyn od siedmiu bolesci (kolega) Maic Elder beholder - moze kogos to nie smieszy, ale ja jestem fanem beho :D Zabij tego po lewej (kolega) Plejt szeld (kolega) Cos jeszzce bylo... Jak sobie przypomne dam edita :p Możliwe że niektórych już nie ma, bo to stare postaci. |
Ja widziałem takie nicki
Myje zlew Czysty kibel Lubię pasztet Leśny jogurt Chipsy Lays Delicje Szampańskie |
Warsodar
@Warsodar:
ąęśćżź niemożna urzywać w tibi lolku ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:58. |