![]() |
Czy wam też avast wariuje z tym relakksem? Że niby jakiś atak czy coś? ;|
|
Cytuj:
a grales w nocy ? myslisz ze jest lepiej ? jak odpale elfa to widze ze mam pingi momentami po 1k mi kiedys powiedzilei ze ich jakis kooperant z niemiec ma techniczne problemy i jutro juz to naprawia.... technik byl ,powiedzial ze jest wszystko ok bo strony www chodza ,ale ON wie ze sie gracze skarza na lagi ,ale i tak z ich strony jest OK 1 * * * Upłynął limit czasu żądania. 2 8 ms * * 89.228.6.81 3 13 ms 15 ms 33 ms 89.228.2.5 4 39 ms 39 ms 45 ms decix1.terratransit.net [80.81.192. 5 * * * Upłynął limit czasu żądania. 6 * * * Upłynął limit czasu żądania. 7 * * * Upłynął limit czasu żądania. 8 * * * Upłynął limit czasu żądania. 9 * * * Upłynął limit czasu żądania. 10 * * * Upłynął limit czasu żądania. 11 * * * Upłynął limit czasu żądania. 12 * * * Upłynął limit czasu żądania. 13 * * * Upłynął limit czasu żądania. a to moj boski tracert....olsztyn /jaroty !!!! |
@up
Z kad wiesz moze wkoncu naprawiaja bo umnie znaczna poprawa. |
Hmm ja nie mam różnicy jak nawet łączę sie przez ten Relakks. No cóż moja cierpliwość się powoli kończy do Multi..
Down@ Mi to już chyba nic nie pomoże xD Nawet gdy nie powino być lagów, to i tak będą ;] |
Cytuj:
u mnie to dziala i nie ma lagow wtedy. zreszta teraz bez tez nie ma i co najdziwniejsze tracert sie poprawil, nie gubi juz sygnalu. wczesniej tak nigdy nie bylo. |
A ja powiem, że dziś przedłużyłem ofertę z multimedią. Nie będę mógł grać, to w ogólnym rozrachunku będzie dla mnie lepiej. Znajdę wreszcie czas na jakąś książkę bo dawno nie czytałem ;). Od 4 dni zero lagów.
Faktem jest, że multimedia jest jednym z najstabilniejszych dostawców internetu. Nie pamiętam kiedy ostatnio net mi padł. |
A to Ci dobre xDDDDDDD Mi net pada średnio co 3h.. :D na 5-10 minut średnio.
Dzwoniłem do tych plebsów, dalej mam czekac na odpowiedz od administratora, ciekawe kiedy odpowie, bo czekam juz jakies 3 tygodnie o,O |
Litin zbieg okoliczności bo ja też już czekam ponad 3 tygodnie i wmawiają mi że administrator na pewno odpowie ale nie wiadomo kiedy... xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja teraz zwiększyłem prędkość neta z 256(ahaha wiem net sprzed 6 lat<3) na 1 mb i zobaczymy jak to będzie ,a jak nie zobaczę poprawy to zacznie się dzwonić...
|
Racja multimedia to dobry dostawca ale cos ma zjebane z grami internetowymi.
|
mi net pada raz na miesiąc na około 3 godziny ;p
|
Szyszkati
kiedy oni ci gadali ze naprawia za 2 tygodnie? |
Ponawiam moje pytanie. Czy macie jakieś ataki na komputer przy włączonym Relakksie? Bo mi avast co jakiś czas ostrzega że atak DOC exploit czy coś takiego i numer ip.
|
avast to najgorsze scierwo jakie jest wszedzie znajduje virusy
|
Demoninator@
Tak pokazuje że sa jakieś ataki ale jak to avast wszędzie szuka wirusów ;) |
Ok dzięki ;p tak wiem avast to kupa ale nie moge zainstalować kasperskiego bo jakiś błąd mi wyskakuje i musze robić formata a mi się nie chce xd
|
Ja juz trace cierpliwosc mam te lagi & freezy od konca wrzesnia .... ; \
@Edit : Po kolejnym telefonie kazali mi zostawic modem wlaczony "beda go monitorowac" po raz 10 chyba xDDD Na pytanie czy nie ma awarii koles sie troche oburzyl :P |
Nie tylko ty... czasem lagi czasem nie jak niema lagow i tak nie expie bo sram ze padne....
@@@@@@@@@@@@ Chodzi ktos do Gym 4 ? w Gdyni |
Wiecie panowie i panie ja nie miałem lagów około 3 tygodni i tak nagle wróciły ;/ a chciałem już chwalic multimedie .... Pozdrawiam wszystkich walczących z oszukiwaniem abonentów ;]!:):)
|
Jak tam Multimedia?
Witam,
zaciekawiony artykułem na stronie Wykop.pl zacząłem szukać informacji na temat problemów w sieci Multimedia. Obecnie mam internet 1MB w Dialogu Solo i płacę 69zł miesięcznie. Zero problemów, wszystko śmiga. Myślę jednak patrząc na cennik mm przejść gdzie miałbym 2MB w tej samej cenie - a mam kablówkę. Powstrzymuje mnie jednak troche to co piszecie. Mieszkam w m. Łodzi, dwa lata temu miałem internet w mm i pamiętam problemy ze skype. Wszystko śmigało, a skype jakoś się przycinało, czasami ogólnie internet, szczególnie w piątki i weekendy też się przycinał skąd smialem sie ze ludzie siedza w domu. Stąd moje pytanie, jak to wygląda teraz? Ktoś może napisać jakieś podsumowanie? Gram w różnego rodzaju gry sieciowe, włączając w to Tibie i zastanawiam się czy przechodzić do mm? Czy mak toś 2MB w mm? |
Niepolecam Ci MM w kazdym mozliwym Calu jezeli masz 1 MB to sie ciesz ze jest to 1MB ale stabilne i pewne ja mam 2mb w MM a czasami czuje sie jak bym mial 512 albo nizej wiec nie daj sie nabrac na te sztuczke z predkoscia bo oni daja predkosci a nie maja do tego przystosowanego sprzetu Stanowcze NIE dla MM i odradzaj to wszystkim niech MM upadnie ;)
|
ZIomek
Ziomek nigdy w życiu nie bierz mm bo to są ciule i decybele jeb*ne i h*j im w dupe. Dzwonilem do nich z 10 razy pisalem 2x w siedzibie bylem 3x technik byl 2x i dupa dupa gowno cycki!!!!!!!!!!! Ciagle mowia co innego. Wkoncu powiedzieli mi nowa historyjke, że porty są poblokowane ale dlaczego? Nie odpowiadaja pierd*loni oszusci. Powiedzieli ze mam wyslac pismo oficjalne jesli mam jakies zazalenie a oni w olsztynie huja wiedzą konretnie nic. i w dupie to mają tylko jak ktos ma internet zalozyc to potrafią sie zaangazowac. ****uchy
@Banczo Ty jestes jagenu? ja jestem devilek-master lunara l;] |
myślałem że nie ma lagów
nie było 5 miesięcy aż nagle takie lagi że dead |
relakks dziala ale kto ma cracka do niego i wytlumaczy jak zcrackowac etc.? taki jakby poradnik z linkiem do sciagniecia poda?
|
Cytuj:
@up Wlasnie wie ktos jak tego relakksa "cracknac" ? @down Cytuj:
Proponuje utworzyc nowe konto na ich stronie . @Szyszkati Cytuj:
Np. dzisiaj mieli oddzwonic po "24godzinnej obserwacji" ... I nie spodziewam sie raczej telefonu xD Pewnie bedzie jak z mailem ;] nigdy nie odpisza ;\ |
Ej macie jakiś problem z relakksem? Bo mi błąd wyskakuje że nie może się połączyć. Miał ktoś coś podobnego? Prosze kogoś kto się na tym zna o pomoc.
|
mi tez nie łączy
|
bo trzeba utworzyc skrot -.- relakksa na pulpicie
i tam jedynie mozna wlaczyc |
Relakks może zmniejszył lagi ale dalej są, bo dochodzi jeszcze do tego, że gram na amerykańskim serverze, więc dalej mam kosmiczne lagi. Dalej nie dostałem odpowiedzi od multi w sprawie ich problemów. Dzwonię tam i dzwonię, a oni obiecując że oddzwonią, nie oddzwaniają te pojeb*. Oni wymyślają jakieś historyjki, żeby tylko zyskać na czasie, ale ja tym popaprańcom nie odpuszczę i ich qrwa będę gnębić, bo inaczej sie nie da.
|
Ja na relakksie mam takie lagi, jak normalnie byly kiedys na amerykanskim serverze. czyli takie, ze da rade stairhoppowac nawet.
|
Cytuj:
Mam skrót na pulpicie i wcześniej mi działało, a teraz jest błąd podczas łączenia ;/ |
Z powodu bana w tibii, multimedia ma ode mnie miesiąc spokoju xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ahh dzieki nie zauważyłem tego, bo troche tam dużo pisze :D. A wiecie jak zrobić żeby na jednym koncie można było dłużej siedziec? |
Co jest panowie? Lagi mineły? ;d
|
-.- teraz to mam prędkość neta o połowę mniejszą najs ! GJ Multimedia.
|
Cytuj:
Cytuj:
Tez tak czasami miewam ;p @down Ja bym jej powiedzial zeby sobie mozg zresetowala -.- |
hhahahaha wczoraj dzwonie do multimedi mowie problem i tlumacze ze juz z 5 raz dzwonie wiecie jaka typiary rada byla?
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:53. |